Monday, December 17, 2012

December 17th

Three workdays more and then I have Christmas vacation for 14 days, it is so nice. A busy week I`m having  because my husband and I were so "brilliant"  16 years ago and decided to have a child and yes she has a birthday on Sunday. How bad planned it that, to have a baby the day before Christmas Eve ;O)
Tre arbejdsdage mere og så har jeg juleferie i 14 dage, det bliver så skønt. En travl uge går jeg i møde, for min mand og jeg var så "geniale" at vi for snart 16 år siden valgt at at få et barn og ja hun har fødselsdag på søndag. Hvor dårlig planlagt er det lige ,at få et barn dagen før juleaften.

Today's creative touch is my Project Life week 49 The materials are mainly from Pink Paislee "City sidewalk" series and a bit October afternoon.
Dagens kreative indslag bliver mit Project life uge 49. Materialerne er primært fra Pink Paislee " City sidewalk" serien og lidt October afternoon.
Thanks for stoping by
Tak fordi du kiggede forbi.

12 comments:

Signe Bendorff said...

Endnu flere sider til den smukke bog... hvor må det være fedt at sidde med minderne fra et helt år samlet... Hvad størrelse er det du laver det i? 4*6" eller? God dag

Mio said...

Hvor er det skønne sider : ) du har næsten været igang et år ikk? Hold da op hvor har du bare været ihærdig og god, så hyggelig at følge med : ))
Rigtig god 17 dec

lonol said...

Ja, man kan ikke andet, end at beundre dig for alle de dejlige sider du laver, i PL.
God 17. dec.

morkaren said...

Flotte sider Lisette, du er utrolig ud-holdene, det tror jeg ikke jeg kunne klare, men virkelig fine sider. juleknus morkaren.

Gitte said...

Flotte sider igen.

Karina Beck said...

Rigtig dejlige sider, du har lavet.
Her tælles også ned til juleferien.; )

Dortesjs said...

super fine sider, du er sørme aktiv ;O))

Dorthe said...

Så er du snart færdig med dette års bog. Forsætter du i 2013?
Det er et imponerende værk du har fået lavet.

Anne Bente said...

jeg er måløs over den bog , den er bare sååå flot

rigtig god 17 december
knuss♥

Annette / aka said...

Igen nogle smukke sider. Jeg er lige benovet hver gang jeg ser den bog.

Ja, det er da dårlig timing så det gør noget. Det var I ikke gode til...haha.
Men så må I jo kompensere på anden vis.

Netti said...

Smukt PL du har lavet :) Hvad søren har Signe fået huller i ørene? :)
Fortsat god aften til dig :)

Charlie said...

Du er utrolig med det kæmpe arbejde der ligger bag sådan et Project Life - bare det var mig. =0). TÆNK at vi begge har decemberbørn - min var bare bedre opdraget fra starten og valgte at komme 2.12. så der er lidt luft mellem jul og fødselsdag. Til lykke med jeres søde Signe. =0)