Friday, December 21, 2012

December 21th

What an afternoon we had yesterday. I went to the doctor with Signe because of her pain in the the throat. I was convinced that it was strep throat, she smelled strongly of her mouth. Bacterial sample, however, was negative, so the doctor thought it was probably Mononucleosis, but since she was so swollen throat, so the doctor could not see properly we were sent to Hillingdon Hospital to get checked whether there was an abscess in the throat too. It was fortunately not, but she is severely affected. Can hardly eat e, drink or talk and you can not do much else than taking pain-end. The worst thing is that if her liver is not okay, then it's less alcohol and we would mature enough to cope ............. but the girl has been looking forward to her 16th birthday in months, because then she can enter the disco.
Sikken en eftermiddag vi havde i går. Jeg var til lægen med Signe på grund af hendes smerter i halsen. Jeg var overbevist om at det var halsbetændelse, for hun lugtede kraftigt ud af munden. Bakterieprøven var dog negativ, så lægen mente det sandsynligvis var Mononukleose, men da hun var så hævet i halsen,så lægen ikke kunne se ordentlig blev vi sendt til Hillerød Sygehus for at få tjekket om der sad en byld i halsen også. Det var der heldigvis ikke, men hun er hårdt ramt . Kan dårligt spis e,drikke eller snakke og man kan desværre ikke gøre så meget andet end at tage smertestilende. Det værste er dog, at hvis hendes levertal ikke er i orden ,så er det minus alkohol og det ville vi voksen nok kunne klare.............men tøsen har set frem til hendes 16 års fødselsdag i måneder, fordi så må kan hun komme ind på diskoteker.

Today's creative touches are two gift tags made ​​in a hurry with Spellbinder of course.
Dagens kreative indslag er to gavemærker lavet i en fart med Spellbinder selvfølgelig.
I run again I'm busy. We shall celebrate the birthday of Signe with familen tonight. Illness or not, she will celebrate it. Thank you for stopping by
Jeg løber igen for jeg har travlt. Vi skal fejre fødselsdag for Signe med familen i aften. Sygdom eller ej, så vil hun gennemfører det. Tak fordi du kiggede forbi

16 comments:

rhh said...

åh stakkels Signe, hverken at kunne spise, drikke eller tale på sin fødselsdag - håber hun hurtigt bliver friskere.
Stort tillykke med hende

og igen har du fået dine kort til at ligne en million er nok ned til at prøve at lifte et af dem på et tidspunkt

Gitte said...

Stakkels pige. Rigtig god bedring med hende.
Super flotte Tags.

calmlund said...

Stakkels Signe - håber hun snart kommer sig.
Rigtig søde tags.

nedergaard said...

Stakkels Signe og så lige på sin 16 års fødselsdag.. stort tillykke med hende. Og super lækre tags du har lavet.
Ha en dejlig 21. december

10na said...

Rigtig god bedring til sweet 16 pigen. Håber hun snart er frisk igen. Kh 10na

Annette said...

Ej for den da, hvor er det bare trist. Håber hun snart bliver frisk igen, så hun kan få en nogenlunde fødselsdag.
Ja, jeg har fået mig en gang influenza, men er stadig på job, så håber at komme under dynen senere idag, så jeg kan være frisk til mandag.

Glædelig 21. december,

Annette said...

Allerførst tillykke med Signe.

Søde til og fra kort med alle dine spellbinders.....! De er bare så smukke alle de dies.

Hvor er det da bare en ærgerlig ting for Signe. Surt nok at have det sådan....men holde 16 års fødselsdag på den måde.....det er det, vi jyder kalder træls.
Håber sandelig levertallene er i orden - og dem skal man altså tage alvorligt.

Rigtig god fødselsdag og bedring.

ingejc said...

Smukke juletags du har lavet. God bedring med datteren.

Eva (Fister) said...

Søde tags.
Tillykke og god bedring til Signe.

morkaren said...

Oee, stakkels lille Signe, jeg sidder her og skal lave "til og fra" sedler, og siger tak for "fidusen" somme tider er det som om hovedet er helt tomt. juleknus og god bedring til Signe morkaren.

Mette said...

Søde tags...og rigtig god bedring til Signe. Netop da jeg var i hendes alder, var jeg den samme tur igennem. Vi må krydse fingre for at hun bliver frisk i en fart ;-)

Mio said...

Stort tillykke med Signe og rigtig god bedring med hende, håber ikke det er Mononukleose, min datter havde det da hun var på efterskolen og var 17 , hun var bare så syg, og nul alkohold i et par mdr : / håber det "bare" er en alm slem halsbetændelse.
Skønne til og fra tags , jeg er færdig mod mine for i år : )
Rigtig god aften med familien, trods sygdom sej pige der vil holde den alligevel : )

Dorthe said...

Øv da! God bedring med hende. Og god fødselsdagsfejring.

Karina Beck said...

Da jeg var barn hed det kyssesyge. ( tænk lige over den Signes mor ; ) )
Rigtig god bedring med hende.
Flotte tags.

Mulle said...

Hedder da stadig kyssesyge Karina, Men stakkels Signe... Jeg har været der og lå en uge i min seng og kunne ikke andet end at stene tv, der kørte i døgndrift for søvn var der ikke meget af når de smertestillende piller ikke virkede længere... God bedring til hende, og hvor er det dog uheldigt og så lige op til jul og hendes fødselsdag...

Netti said...

Ja sikke noget med Signe. Mononukleose er ikke ikke at spøge med. Jeg håber at tallene er fine så hun kan feste igennem :)
Smukke tags du har lavet :)

Fortsat god 21. december :)