Saturday, December 29, 2012

PL week 50

How nice to have the holiday and as always when I have holiday, I'll change day and night. I had to sit up very late or early you like and play MMORPGs with my parents. We talk over Skype, which of course is a great invention, now that they live in Sweden.
Hvor er det dejligt at have ferie og som altid når jeg har ferie, får jeg byttet om på dag og nat. Jeg har siddet oppe til meget sent eller tidligt om man vil og spillet online rollespil med mine forældre. Vi snakker over Skype, som jo er en fantastisk opfindelse ,når nu du bor i Sverige.

Our Christmas was quiet and calm. Signe had 3 very hard days, but Christmas day she got better and be able to sit at the table.
Now she is almost herself again, she is however still very tired sometimes. Yesterday we did everything we should have done on December 23. We were in Tivoli  and then out to dinner at her favorite resturant.
Vores jul var stille og rolig. Signe havde 3 meget hårde dage, men juleaftens dag fik hun det bedre og kunne sidde med ved bordet. 
Nu er hun næsten sig selv igen , hun bliver dog stadigvæk meget træt indimellem. I går gjorde vi alt det vi skulle have gjort d. 23 december. Vi var i Tivoli( det mister altså sin charme,når man er der efter jul) og bagefter ud og spise på hendes favorit restaurant.

I've also been a little creative at Christmas and had made ​​my project life week 50 finished and I am working on week 51
Jeg har også været lidt kreativ i julen og fået lavet mit project life uge 50 færdig og jeg er igang med uge 51.
Thanks for stopping by
Tak fordi du kiggede forbi.

10 comments:

Annette said...

Dejligt at høre, at det går fremad med Signe. Det har da været noget af en omgang.....Godt I fik fejret hende lidt alligevel.

Flotte sider igen - dit PL har været fantastisk at følge i 2012.

Tak for alle dine søde og trofaste kommentarer hos mig i det sidste år....og dejligt at have mødt dig IRL.....På gensyn derude engang næste år.
Og godt nytår til dig og dine.
Knus fra Annetet

Mio said...

Hvor dejligt at det igen går fremad med signe : ) sikke en omgang. Super at i kom i Tivoli og ud at spise, nix det er bestemt ikke det samme at komme i Tivoli efter julen, men stadig dejligt : )
super skønne sider i PL : )
Rigtig godt NYTÅR og jeg håber vi ses i 2013 også ; ))

Rafns hjørne said...

Fantastisk - så er du nået til vejs ende. Det har været sjovt at følge med i din hverdag på den måde.
Godt nytår til dig og dine - vi "ses" forhåbentligt i det nye år :)

Dortesjs said...

aww super flotte sider, det harværet sjovt at følge dig
Rigtig godt nytår til dig fra mig

morkaren said...

Dine sider er (som sædvanlig) supper lækker, vil du fortsætte efter nytår? måske er det svært at holde op, når man er så godt i gang, det ville jeg godt kunne forstå. du ønskes et dejligt nytår og et bedre helbred. knus morkaren.

Netti said...

Uhh hvor er de sider flotte! Jeg har så lige sendt dig 3 spørgsmål på din mobil :))
Dejligt at Signe er ved at være ovenpå igen :))
..svar så :p

Pia said...

jeg beundre dig for at have lavet alle de uger og hvor må det være sjovt at se tilbage på men jeg har ikke engang kunnet få gang i min julebog og nu er jeg ved at lave en kalender 2013 a'la smash bog, så nu må jeg se
Ønsker dig et godt nytår og gløder mig til at følge dig i 2013

Charlotte said...

Skønne PL sider. Jeg har simpelthen nydt at følge med i disse sider hele året igennem. :) Du er jo faktisk skyld i, at jeg nu er hoppet med på bølgen i 2013. :) Jeg glæder mig i hvert fald til at følge dit nye PL år.

RIGTIGT GODT NYTÅR TIL DIG OG DIN FAMILIE!!

nedergaard said...

Super skønne sider igen... det er så flot at du har gennemført hele året. Dejligt at det går bedre med Signe.

Ønsker også dig og din familie et rigtigt godt nytår... vi ses i 2013

Karina Beck said...

Godt at det går fremad med Signe.
Hey, så var vi i Tivoli på samme dag! Jeg var der dog tidligt, da jeg var derinde med min lille nevø.
Flotte PL sider.