Wednesday, December 19, 2012

December 19th

I survived my long day yesterday. It was just as hard as I feared, so I apologize if I did not comment on the blogs I used to. During my long watch, I was also just a quick trip to the hospital when I frown ahve answer to my B12 figures. Fortunately, it is increased, so initially I get rid of the ugly bowel examination. I need to check again with your own doctor about 5 months and if the number has dropped again, then there is no way around it.
Jeg overlevede min lange dag igår. Den var lige så hård som jeg frygtede, så jeg beklager hvis jeg ikke fik kommenteret på de blogge jeg plejer. Under min lange vagt var jeg også lige en smut forbi sygehuset, da jeg skule ahve svar på mit B12 tal. Det er heldigvis steget, så i første omgang slipper jeg for den grimme tarmundersøgelse. Jeg skal til kontrol igen hos egen læge om 5 måneder og hvis tallet er faldet igen, ja så er der ingen vej udenom.

Today's creative touch is cards I'm so glad my month package from Studio Calico but sometimes there is some paper in which are very far away from the one I would choose myself. IThat`s how I feelt with this piece 0f pattern paper, that I have used for the cards, but I actually ended up seemed the cards were cute. I have again played with vellum.
Dagens kreative indslag er kort. Jeg er jo så glad for min månedspakke fra Studio Calico men ind imellem er der altså noget papir i, som ligger meget langt væk fra det jeg selv ville vælge. Det gjorde dette styk mønsterpapir, som jeg har brugt til kortene, men jeg endte faktisk med at syntes kortene var søde. Jeg har igen leget med vellum.
Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

18 comments:

calmlund said...

Håber da du slipper for den undersøgelse - lyder ikke rart.
Det da nogle fine kort du har fået ud af det ;)

Annette said...

Det papir kunne jeg godt have fundet på at købe. Det er da så flot. Og sikke smukke kort du fik ud af det.

Puha. Håber du arter dig så du undgår den undersøgelse....men andre har jo trods alt overlevet den .....

God 19. dec.

Jean said...

Pyha det lyder ikke rart med sådan en undersøgelse.. godt du slipper for nu..
Jeg har selv for lavt B12 igen, så skal nok ha sprøjter med det..

Kan godt se det papir slet ikke er din stil, det også svært at bruge, det meget dominerende ikk..

Glædelig 19 december...

Mio said...

Rigtig søde kort : ) ja nogen gange er der papir hvor man tænker ? Men heldigvis ikke ret tit, så skal man lige tænke kreativ og her er en super exemple : ))
Py.. Det var godt at b12 tallet er gået op, håber at det bliver hvor det er, så du slipper for undersøgelse, der er ikke sjovt, men nogen gange nødvendig, lige nu nyder du det bare : )
Rigtig god 19 dec

Karina Beck said...

Engang imellem tænker jeg, at man burde bytte papirer. Jeg er f.eks vild med zig zag papirer ; )Og jeg kender godt det med at have papirer, som jeg har svært ved at bruge..
Fine kort, du fik ud af dem.

rhh said...

det er nogle søde kort, kan godt lide den måde du har brugt vellum på - men ja papiret ser ud til at være en udfordring
Dejligt at besøget på sygehuset var positivt så du ikke behøver at tænke på det de næste måneder

Charlie said...

Fint eksempel på den teknik med at sløre med lidt vellum du nævnte forleden - de blev søde de kort. Krydser fingre for at du slipper for den undersøgelse - det er ikke DEN form for fotomodel man har lyst til at være - vel??

Annette said...

Dejligt dit B12 er steget, så håber vi det bliver der...
Ja, kan godt se det ikke lige er din stil med det papir, men det er nu alligevel blevet nogle søde kort.

Glædelig 19. december,

Gitte said...

Håber at du slipper med skrækken. :-)
Ja jeg må nok sige at jeg aldrig ville have købt dette papir, men alligevel søde kort du fik ud af det.

morkaren said...

Næe det papir er nu heller ikke lige mig, men kortene er da blevet søde, der kan man se at man aldrig skal sige aldrig, (den grimme ælling blev jo også en smuk svane) det glæder mig du har fået det bedre med dit B12, jeg er på pille kur, men når de 100 piller er spist vil jeg bede om en ny blodprøve. juleknus morkaren.

ingejc said...

Rigtig søde kort du har fået ud af det udfordrende papir og godt du slap for undersøgelsen, lyder ikke rart.

nedergaard said...

Søde kort du fik ud af papiret... så flot med vellum. Dejligt at du undgik undersøgelsen i første omgang
Den die du spurgte til er fra Marianne Design, CR1201
Ha en rigtig dejlig 19. december

Rafns hjørne said...

Det er blevet nogle flotte kort, selv om papiret ikke lige var dig.
Håber du slipper for videre undersøgelser.

Dorthe said...

Det papir ville jeg godtnok også have svært ved at bruge *G* - men du har da fået det anvendt på bedste måde.
God onsdag aften :)

Eva (Fister) said...

Kan godt forstå du var udfordret af det papir, men gode resultater :)
Puha, godt du slap for den undersøgelse i denne omgang.

Paula Jane Atkinson said...

Sorry you had such a horrid day. Great cards. I often found i didn't always like some of the papers in my SC kits. I have however managed to use many of them up while working on my 8x8 album. Not done a page in ages, i have a pumpkin one half finished & more Xmas stuff to finish first!

Netti said...

Søde og helt enkle kort du har lavet :) Hey du har jo ferie nu..nyd den :)

Fortsat god 19. december :)

Anonymous said...

TxhUxl [url=http://www.guccijplove.com/]gucci[/url] JmkLjt http://www.guccijplove.com/ HemNmh [url=http://www.guccijphanbai.com/]グッチ[/url] JzxUob http://www.guccijphanbai.com/ LzkXyr [url=http://www.guccijpbest.com/]グッチ gucci[/url] WsxAlk http://www.guccijpbest.com/ PoaJvg [url=http://www.guccibaggujp.org/]グッチメンズ[/url] BdtCza http://www.guccibaggujp.org/ JjhUfh [url=http://www.guccijplove.com/グッチ-財布-c-2.html]グッチ 財布[/url] ZgqYql [url=http://www.guccijplove.com/グッチ-バッグ-c-1.html]gucci バッグ[/url] HusTjm [url=http://www.guccijphanbai.com/グッチ 財布-c-4.html]財布[/url] MmmGto [url=http://www.guccijphanbai.com/グッチ バッグ-c-2.html]gucci バッグ[/url] AjnEkn [url=http://www.guccijpbest.com/グッチ-財布-c-3.html]gucci 財布[/url] FrxJao [url=http://www.guccijpbest.com/グッチ-バッグ-c-1.html]グッチアウトレット[/url] PgxClv [url=http://www.guccibaggujp.org/グッチ-財布-c-3.html]gucci 財布[/url] PhaJui [url=http://www.guccibaggujp.org/グッチ-バッグ-c-1.html]グッチアウトレット[/url] GmdFul