Friday, December 06, 2013

6 December

Then is became the 6th of December and I have recovered myself a little on top of the message I got Tuesday evening.
The reason for all the pain I've had the last few years and gradually got worse, because I have osteoarthritis. Osteoarthritis in both feet, both hands in the back. It is chronic and can unfortunately not be treated medically. My mood is not the best right now. It puts the a lot of questions running especially in relation to my working life. I would most prefer to sit down and cry, but it will be no better off.
Så blev det 6 december og jeg har sundet mig lidt ovenpå den besked jeg fik tirsdag aften.
Årsagen til alle de smerter jeg har haft de sidste par år og som gradvist er blevet værre, skyldes at jeg har slidgigt. Slidgigt i begge fødder, begge hænder og i ryggen. Det er kronisk og kan desværre ikke behandles medicinsk. Mit humør er derfor ikke det bedste lige nu. Det sætter jo en masse spørgsmål igang især i forhold til mit arbejdsliv. Jeg har aller mest lyst til at sætte mig ned og tude, men det bliver det jo ikke bedre af.

Well nothing more pity now to today's December speech. Today I will show a master card I have just made. Seems always that they are hard to make, but was really pleased with this result.
Nå ikke mere ynk nu til dagens december indlæg. I dag vil jeg vise et herrekort jeg lige har lavet. Synes altid at de er svære at lave, men blev egentlig tilfreds med dette resultat.
Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

13 comments:

Annette / aka said...

Du har sandelig alt mulig grund til at pive.....Sådan en besked skal lige synkes nogle ekstra gange. Som jeg tidligere har skrevet, når det var galt med smerterne, så er det altid et skridt på vejen, at vide HVAD der er galt. Så kan man indstille sig - og lære at gøre ting på andre måder. Og ved hvad man er oppe mod.
Går ud fra at du får orientering om gigtforening og andre lign steder, hvor der faktisk er rigtig meget hjælp og vejledning at finde. Ellers må du have fat i dem.
Ey sølle knus til dig.....er det eneste jeg kan gøre.

PS: SÅ flot et herrekort i fine maskuline farver.

calmlund said...

ØV da - et stort kram til dig.
Flot og simplelt herrekort - synes også selv de er svære at lave.

Pernille Skafte said...

Hvor er det nogle fine farver du har brugt. De matcher godt til hinanden. Frisk og indbydende.

Jeg har selv gigt - det er dog ledgigt, så jeg kender smerterne. Jeg håber du får den rette behandling.

Hilsen Pernille

Mio said...

Æv sikke en besked, du har al grund til at pive, det ville vi alle gøre, men som aka skriver er det godt at få at vide hvad smerterne skyldes som kan man (måske) nemmere forholde sig til smerterne.
Pas på dig selv : )
Og forresten rigtig dejligt kort : )

kortmager said...

Hej Lisette,
De er en træls besked - den skal nok fordøjes i bidder... Også tankerne og uvisheden om fremtiden på arbejdsmarkedet.Det er meget på en gang- og virker nok ret uoverskueligt. Ønsker dig kraft og positive energier til omstillingsprocessen. Og som aka skriver - du kan få hjælp til denne process. Tænker på dig.
Bortset fra det, flot mandekort du har lavet!
Knus
Katharina

Maryann Laursen said...

Åh nej det var da godt nok en sur besked at få. Kender det kun alt for godt, da jeg selv har været igennem hele møllen gennem mange år. Men det er nu ikke helt rigtigt, at de ikke kan gøre noget, for de kan hjælpe noget, men det er rigtigt, at de ikke kan fjerne det, men de kan lindre det en hel del, og også operer i nogle tilfælde. Jeg har fået skiftet en hofte og nu 7 ryghvirvler også, så nogle ting kan de gøre, men jeg ved godt, de ikke gør det, før sidste udvej.
Du er meget velkommen til at skrive PB hvis du har brug for mere viden og hjælp til at gribe det rigtig an

Gitte said...

Øv sikke en besked. Så må man gerne pive. Gode tanker herfra.
Flot kort.

Mette said...

Det var en træls december nyhed at få, jeg kan godt forstå at det slog benene væk under dig. Det er helt i orden at pive, det ville vi alle gøre i sådan en situation. Når du har vænnet dig til tanken - kommer alt det praktiske, med behandling, arbejde og hvordan hverdagen kommer til at forme sig. Det skal nok gå, du er super-sej og har en dejlig lille familie som vil gøre alt for at hjælpe dig. Knus herfra

Karina Beck said...

Flot kort, du har lavet i dejlige farver og papirer.
Øv, med gigt beskeden!

Dorthe said...

Det var da en træls besked at få! Så må man gerne klynke lidt.
Dit kort er rigtig fint!
God weekend.

Lina said...

Dejligt du endelig har fået svar, men ville have ønsket det var et meget bedre et. Et af de der: Spis denne pille, og så er du rask for altid - svar.

Men håber, nu du og lægerne ved hvad det er, at det bliver nemmere at hjælpe dig igennem til en god hverdag igen.

Super lækkert kort, som altid :) *kram*

Lisa Rasmussen said...

ØV,ØV, Lisette sikken dårlig besked at få, og det er fuld forståeligt at du piber for det er da godt nok en besked der skal fordøjes.
Mange knus og varme tanker til dig ;O))))

Netti said...

Ja sikke en møgbesked at få :( Men om ikke andet så ved du nu hvad der er galt. Jeg kan godt forstå at du er ked af det og måske lidt forvirret mht dit arbejde, men jeg håber at du kan få noget hjælp et sted til at komme videre og til at finde ro igen. Mange knus herfra :)