Sunday, December 22, 2013

22 December

So it almost Christmas and I'm about to have control over the final details. We have to celebrate Christmas in this house for the first time, so it will be interesting. Christmas food is purchased and the tree picked, now we just have to get it indside. Our living room is very small (our house is only 94 square meters and we have chosen to use the space ot 3 beedrooms), so I'm a little curious as to whether the tree can be there.
Så det snart jul og jeg er ved at have styr på de sidste detaljer. Vi skal fejre jul i dette hus for første gang, så det bliver spændende.  Julemaden er købt og træet hentet, nu skal det bare ind . Vores stue er meget lille ( vores hus er kun 94 kvadratmeter og vi har valgt at bruge pladsen på 3 værelser),så jeg er lidt spændt på om træet kan stå der .

Today I show my Advent gift from Anette. Image challenge goes like this: take a picture of Speedy (our dog) with a Christmas hat on and a picture of Signe and Anders together. The second is no problem but the dog we will have to see.
I dag viser jeg min advents gave fra Anette. Billede udfordringen lød denne gang på tag et billede af Speedy ( vores hund) med nissehue på og et billede af Signe og Anders sammen. Den sidste er ingen problem men den med hunden får vi at se.
Thanks for stopping by,
Tak fordi du kiggede forbi.

10 comments:

Solveig said...

Rigtig lækker gave

Held og lykke med udfordringen

Du har da slet ikke tid til at gøre klar til jul.

Charlie said...

Hej ven - LÆKKER gave og selvfølgelig får du et fotos af vovse med nissehue - i julen kan alt jo ske også mirakler - og æder han huen er der jo god tid til næste jul til at købe en ny. =0) TAK for din støtte til OSH igen i år og GODT Nytår.

kortmager said...

ohhhn sikken en lækker pakke

Maryann Laursen said...

Lækker pakke du fik her, og glæder mig til at se billedet af vovsen med nissehue på ha ha ha.
Há en rigtig god dag.

Mio said...

Skøn gave : ) og fed udfordring, det er ikke nemt at få nisse hue på hunden fnisss det kan lade sig gøre hvis man er flere om opgaven og har masser af godbidder : ))
Rigtig god dag her d. 22 dec

Karina Beck said...

Lækker adventsgave. Jeg glæder mg til at se det i brug med billederne ; )
Rigtig god jul til jer.

Anjashobby said...

Lækker gave, og det er bare så hyggeligt med sådanne udfordringer.
ANja

Dortesjs said...

aww fed gave

Annette / aka said...

WAU for lækker pakke fra Netti. Sikke noget fint papir.

Ja, det lyder spændende med at holde jul for 1. gang. Og hvor er er hjerterum er der husrum....ikke ? Så I klarer nok det med pladsen.

Cecilie said...

Øj, for en lækker pakke. Og det er da alletiders udfordring. Held og lykke med juletræsudfordringen.