Monday, March 17, 2008

Isn’t it suppose to be spring

I thought March was the first month of spring, if you look in the calendar, but somebody forgot to tell it to the weather god in Denmark. Here is what it look like when I open my door today.

Hmmmmm jeg troede at marts var årets første forårs måned. Det er det ifølge kalenderen , men jeg tror nogen har glemt at fortælle vejrguderne det. Sådan så der ud kl. 14 i dag , da jeg åbnede min dør.I was so glad when the postman knocked on my door today in this bad weather and gave me a big box from over there. It was my monthly kit from Mosh-Posh. Actually it were both February and March kits and some extra add-ons. Now I can play again.

Blev jeg lige glad, da posten i dag bankede på min dør og havde en stor pakke med til mig. Det var min månedspakke fra Mosh-posh eller retter sagt både månedspakken fra februar og marts samt lidt ekstra. Så nu kan jeg rigtig lege igen.

Look at these awesome detail on the edges on the papers from Sassafralass ….yes it´s strip we normally cut of before using it.
Se lige den her fede detalje på kanten af papiret fra Sassafralass, jeps det er den kan med mærket på vi normalt skære af. Genial ide.I did at lot of scrapping this weekend. I made the layout “ Pinse 2002” to a weekend challenge over at Dreampapers.dk, the double layout “J for julebag” for a Sunday sketch challenge over at Scrap-is-fun.dk. It only took me 2 hours and 11 minutes from I saw the sketch tell I was don. Finally I used a sketch from pagemaps.com to the layout “Tryghed”

Jeg har faktisk scrappe en del her I weekenden. Jeg har lavet layoutet om pinse , til Dreampapres weekendkonkurrence, dobbeltlayoutet ” J for julebag” er lavet til søndagsudfordringen over hos SIF. Det tog kun 2 timer og 11 minutter fra jeg så skitsen til jeg var færdig. Til sidst men ikke mindst har jeg brugt en skitse fra Pagemaps.com til layoutet ” Tryghed”.

Well I´m of to play with my new goodies. Thanks for stopping by.

Nå jeg løber igen ,skal ind og lege med alle mine nye scrapsager. Tak fordi du kiggede forbi.

14 comments:

Kornum said...

Super flotte loer du har fået lavet. Det er helt utroligt hvad du kan nå.

Connie said...

Woww, nolge dejlige LOér. Og sikker en masse lækkert legetøj, så er det jo godt vejret er til ind lege.;o)

Rikke said...

ej det er løgn har i sån et vejr... hold det venligst væk fra fyn tak, vi har haft som idag, dog med blæst
sikke en forskel i sån et lille land

Anonymous said...

Ja, her ser det også sådan ud. Hvor kan du lege igen. DEt ser godt ud især det med den lille.
Hvem mon det er?
BAR

netti said...

Hold da op sikke et vejr i har haft. Vi har kun haft hagl a la Kreuer-kugler.
Superlækre ting du har fået og viiildt lækkert papir.
Dine layouts er superflotte. Jeg er lige vild med dem alle tre. Det var hyggeligt at scrappe igår aftes til den skitse hos SIF. Flotte detaljer på layoutet om jeres pinsetur :o)

Betina Olesen said...

Ja, her skinner solen fra en skyfri himmel, både igår og idag.

Lækre ting du har fået, så kan man godt leve med lidt sne. Skide god ide med den bølgekant, kunne være fedt hvis andre producenter lavede noget fornuftigt med deres også.

Lækre LO'er, dit papirvalg i det dobbelt er bare så lækkert...mums...
Og fed opstilling i dit pinseLO, gode detaljer.

God påske til dig og din familie.

Knuz fra Betina

Mia said...

MUMS hvor nogle lækre ting du har fået id af døren! Det er da en genial detalje på det SFL papir! Hehe snevejr? Hmmm det har jeg ikke mærket noget til!

Louise said...

Sikke en dejlig pakke du har fået ind af døren. Elsker at få pakker :-) Snevejr , der har ikke været noget på Djursland :-)

Sofie said...

Dejlige layouts du har fået lavet:0) Og wow noget lækkert nyt scrap, du skal da vist rigtigt hygge dig i påsken!!
Her har vi slet ikke harf sne, men de siger det skulle blive frygteligt vejr på fredag...

MH72 said...

Ja det er utroligt med det vejr - her i vores del af DK har vi overhovedet ikke haft sne men tværtimod strålende solskinsvejr. Kan slet ikke forestille mig at der skal komme sne de næste dage... :-(
Lækre pakker du der har modtaget - og flotte layouts du har lavet!!!

Anne Bente said...

wawwww super lækre loer du igen har lavet Lisette, og den pakke der er bare skøn synes jeg :)

troll13 said...

Lækre LO'er du har lavet. Lækre ting du har fået ind ad døren, godt at der ikke var kommet så meget sne at posten ikke kunne komme frem ;o)

rnielsen79 said...

Jeps det med vejret kunne de godt lige have råbt lidt højere om. Vi har været i Ballerup og besøge et par venner....turister som vi er (fra det mørke jylland) hopfrøs vi på bakken i 4 stive timer onsdag aften hi hi. Smart detalje med det papir. Og lækker lækker pakke :-) Håber du leger godt.

Mette Jensen said...

Skønt vinter billede - og uhm.. nogle lækre pakker du har modtaget