Saturday, March 15, 2008

Fun challenge

Challenge # 5 over at multicscrap has been so funny to make, here is what iIben worte about the challenge:

So it's time to reveal challenge # 5 - and this time I have really been in a retro mood !!
Find some papers and a pencil and watch/listen to the video while your jotting down thoughts and ideas. Go and find a photo to match it right away.

It was a video with Cindy Lauper called “Girl just want to have fun” and it just made a lot of memories running through my mind.

Are you ready to se my take on the challenge……I just don´t know what that girl on the picture was thinking way back in the 80ern. ;O) ( yes I´m afraid it´s me)

Udfordring nr. 5 hos Multiscrap store konkurrence har bare været så sjov at lave. Den video satte virkelig gang i minderne, fra den tid hvor jeg var teenager……..Nå er du klar til at se mit bidrag, jeg ved simpelthen ikke hvad pigen på fotoet tænkte på dengang i 80érne ( ja jeg er bange for det er mig) ;O)I also have had time to make these layouts this week. Now I’m having the next 10 days off from work, so I think I’m going to scrap a lot between all the Easter celebration.

I have used pencil line sketch # 75 to “Gaven” and to the others sketches from Pagemaps.Take a look .

Jeg har da lige fået tid til at scrappe lidt I løbet af ugen, mellem praktikvejleder kursus og job og nu har jeg fri de næste 10 dage, så mon ikke jeg får scrappet en del imellem alt påskehalløjet.

Jeg har brugt skitse nr. 75 fra Pencil line til ”Gaven” til de andre ahr ejg brugt skitser fra pagemaps.Thanks for stopping by.

Tak fordi du kiggede forbi.

18 comments:

netti said...

Jeg er så vild med dit bidrag til Udfordringen. Total fed opsætning og sikke et hår *GG*.
De andre lavyouts du har lavet er superflotte også. Jeg kan god tlide dit farvevalg og din måde at bruge bånd på. Kanont!!

rnielsen79 said...

Jeg skreg nærmest af grin over det hår LO, det er simpelthen fantastisk LOL. Bad LO'et er også bare blevet super flot. Er vild med den måde billederne er placeret på.

Pialine said...

WOW for et flot hår - sjovt at tænke tilbage på "de unge" dage hvor stilen var en helt anden end i dag. Som altid fantastiske flotte LO - du bliver bare ved med at "hælde" dem ud af ærmet, misunder lidt din fantastiske flid ;o)
Knuzzer
Pialine

Mette Jensen said...

Det er så fedt med det lækre hår.... rigtig flot LO

maria said...

super lækkert hår du har haft :0)) som altid vildt flotte LO du har lavet.

Majer said...

Det hår er bare for sygt 80'er-agtigt... jeg er viiild med det :-)

Er du igang med praktikvejlederuddannelsen (diplom)??... Den tog jeg for et par år siden og er bare så glad for at have den.

Jette / ma11edina said...

KANON bidrag til multi-udfordringen. OK, men du var altså til at kende hihihi...Rigtig "syret" hår LOOOLL!! og et virkeligt sejt LO!! Dine LO´s med Signe er igen super flotte - kan kigge på dem igen og igen og finde sjove og finurlige detaljer...Lækkert!

Annette said...

Hold da op hvor har jeg grint mange gange af de hår - det er da helt vild. Jeg syntes jeg havde vildt pandehår i mine unge dage, men det her slår alt.
Men super flot LO du har lavet.
De 4 andre er også skønne, dejligt med billede af Signe i både baby og pige model.

Vi ses på onsdag,
Annette

Jannet said...

Total lækker layout, til et et lækker hår ;-)
De andre layout's er også super flotte, kan især godt lide gaver LO'et, kan godt lide det er lidt a'la frihånd

piabau said...

Du er bare for lækker du, med det afrohår, super flotte loer synes stilen har ændret sig lidt, super lækre faver du har brugt og flot opsæt

Anonymous said...

Det kan du jo ingen gang huske,da du så sådan ud, for du er jo for gamle. Men det kan vi til gengæld. Ja det var tider den gang. Der blev brugt meget hårlak.

Charlotte Ravn said...

Åh nej det hår er altså bare for morsomt! Super lækkert LO og super flotte lo'er med Signe, du er bare go' til, at få scrappe alle de gamle billder!

charlotte said...

Igen super flotte ting fra din hånd, Lisette! Jeg ELSKER at se på dine LOs - farver, opsæt, pynt og alt passer bare så flot sammen!
Og det 80'er LO fik mig altså til at grine højt!! Sikke et hår!! hehe!! Du ligner ham fra Alphaville - også en 80'er gruppe (fra Tyskland), som lavede nogle få rigtigt god hits!
Sjovt at se dit bidrag til Multi!!

troll13 said...

HA, HA, fantastisk billede, jeg kender det godt... hvad tænkte man da på dengang og hvad tænker man så om de billeder idag, nå vi ser dem om nogle år..
Det er da helt vildt så mange LO'er du får lavet, det ene lækre end det andet, flot, flot alle sammen ;o)

Stine66 said...

KANON SJOVT billede, og kors hvor er det tidsrigtigt !!!!!!!!

M&M said...

Vildt skægt billede og rigtigt 80ér LO.
Jeg er vild med alle dine layouts, de er bare super flotte.

Kornum said...

Flot lo med den skønne sild med det flotte hår he he.

Dittepigen said...

Hi hi hi hi hi hi, kan slet ikke holde op med at grine af dit 80´er hår. Du fik med garanti meget opmærksomhed på den konto back then.. All in all fede LOer, får altid gode ideer her hos dig.