Monday, March 10, 2008

Home again

I’m back after a wonderful weekend in Jut land. I had a great time together with Anette aka Netti. Friday she pick me up at the train station and we had lunch together. Afterward we drove home to Anette’s place where we talked and relaxed a bit before when went to “Ejsing hallen” where the convention should take place Saturday. We helped Sabina preparing the shop, arrange the tables for the scrapper and packed all the goodie bags.
Saturday morning we arrived at the “Ejsing hallen” at 8 o’clock and eat breakfast together with all the shop owners and helpers before we made the last preparing. At 10 o’clock the doors got open for all the happy scrapper and Anette and I sad in the door and cheeked the names and served out all the goodie bags. After that I finally got to scrap before I had to teach my two classes. My minialbum class went very well and I got some great feedback from the students. I promised to upload my vision of the minialbum, so here it come.

Så jeg hjemme igen efter en fantastisk weekend I Jylland. Anette hentede mig ved toget i Holstebro fredag eftermiddag. Efter en hurtig frokost kørte vi hjem til hende, hvor vi slappede af inden vi tog over i Ejsing hallen. Her mødtes vi med Sabina med familie og Jette og hendes mand, så gik vi ellers i gang med at sætte borde og butik op.
Lørdag morgen troppede vi op i hallen kl. 08.00 hvor vi startede med at spise morgenmad sammen med tøserne fra de andre butikker. Herefter brugte vi tiden til at forberede de sidste ting inden dørene blev åbnet kl.10.00. Det væltede ind med glade jyske scrapper, som Anette og jeg tog imod. Da alle var kommet ind, fået goodibags og en plads kunne jeg endelig tænke på mig selv. Jeg nåede at lave et enkelt layout, inden jeg skulle undervise i to på hinanden følgende kurser.
De gik begge rigtig godt ,især mit minialbum kursus gik over alt forventning og jeg fik nogle gode tilbagemeldinger fra de søde elever. Jeg lovede at oploade min udgave af mit minialbum, så det kommer her……. Til de nysgerrige kan jeg fortælle, at jeg underviser i det igen i maj måned hos DreamPapers.


After teaching I got time to shop a lot and I also made some more layout…..well I did finish them at Anette’s place the next day before I went all the long way home to Zealand

I used a sketch from Jolene Pienaar to the layout “Vuggestuestart” and a sketch from the February issues of Scrapbooks etc. to the layout “ Klar , parat , start”.
Efter min kurser fik jeg tid til at shoppe lidt ( læst temmelig meget) og jeg fik også tid til at scrappe lidt mere. Jeg måtte dog færdiggøre disse dobbelt layouts hjemme hos Anette om søndagen inden ture gik hjem til sjælland igen.

”scrap i det jyske” var rigitg godt, en dejlig lys hal, med masser af bordplads til hver enkelt scrappe, kanon betjening og ingen ventetid i cafeteriet, kanon god stemning blandt scrapperne og forhandlerne…..ja alt i alt en fantastisk oplevelse ,som jeg kun kan opfordre alle andre til at deltage i næste gang.

Til layoutet vuggestuestart har jeg brugt en skitse fra Jolene Pienaar og til ” klar, parat, start ” en skitse fra februarnummeret af scrapbooks ect.


Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

12 comments:

Connie said...

Det lyder til at have været en rigtigt hyggelig weekend i det jyske. Og sikke en flokke total lækker Loér. Lækker brug af dine nye journalings blokke.

Solvej said...

Godt at se at du har fundet hjem igen og at jyderne ikke beholdt dig.

Som altid super smukke LO's

netti said...

Tusind tusind tak for en hyggelig weekend som gik alt for hurtigt. Vi var godt nok brugte om søndagen! men scrappes det skulle der og det var smadderhyggeligt.
Jeg glæder mig til at se dig og din familie til april :o)

Sofie said...

WOW, nogle lækre layouts! Især det sidste er utrolig flot, sikke farver og super med den store runde cirkel:0)
Sikke vi hyggede os i Ejsing. Glæder mig til i kommer til vores Nordjyllands crop;0)

rnielsen79 said...

tusind tak for et rigtigt skønt kursus Lisette. Det album er vildt genialt fundet på. Som jeg også sagde til dig, så er der så mange muligheder i det. F.eks. som æske til at gavekort osv. Og nu ved jeg pludseligt, hvordan jeg kan overkomme og opfylde det af mine scrapmål, som hedder: "lav 5 minialbums" Det kan jeg jo nå på en eftermiddag nu. Tak for det.

Betina Olesen said...

Tak for rigtig hyggelig selskab, det var fedt at få hilst på dig IRL....og sikke nogle knuser du giver ;-)Glæder mig til at se dig igen.
Jeg er absolut helt vild med det nederste LO, var flere gange henne og beundrer det, og mærke på de grønne bogstaver. Er det en side du har et link til?
Alle dine LO's er blevet rigtig flotte, vuggestue start er bare specielt godt.

Vi ses måske i Hjørring, der er en på sidelinen, der allerede er begyndt at smøre mig. LOL

Knuz fra Betina

Lone said...

Sikke I allesammen dog har hygget jer i det jyske, man blir helt misundelig ;-)
Igen super lækre lo's fra dig.....vild med det sidste Lo ser super ud med det runde.

Gitte said...

wow - sikke nogle flotte layouts. Kan jeg ikke få lidt af dine ideer puttet ind i mit hovede.
Jeg savnede dig i lørdags til crop i dreampapers - men det lyder til, at du har haft en spændende week-end i det jyske.

Dittepigen said...

Hej Lisette og tak for sidst.
Du har helt ret, det var et kanon arrangement der var blevet staplet på benene i Ejsing. Er vild med dit LO "Vuggestuestart", så det irl i lørdags..Håber vi ses snart, i det endnu nordligere ;o)

Jannet said...

Tak for 2 super kurser!! Det er nogle rigtig flotte layout's du fik lavet, kan især godt lide opsætningen i klar parat start.

Charlotte Ravn said...

Tak for sidst! Som altid var det meget hyggeligt, at snakke med dig!
Wow nogle flotte layouts du igen igen har lavet, jeg er helt vild med det nederste runde!

Kornum said...

De er bare så flotte alle sammen.
Godt i havde en dejligt weekend
helt uden lille mig.