Friday, March 21, 2008

Happy Easter

I’m just enjoying my days of, relaxing with my family, staying up late, sleep in and of cause playing in my scrap room. I have been scrapping at lot these days and I would love to show it to you, but then I realize that it´s all for challenge and contest, so I can’t show it.

I can show you what I have bought this week. Wednesday I was at Dreampapers, teaching a class in distress ink and I just had to have this awesome tool carrousel from Making Memories. Yesterday I was in Sweden and my mother and I drove out to Scraproom, where whey just had got the new papers from Basicgrey. I bought these awesome colourful papers and some brads…take a look.

Jeg nyder bare mine fridage, slapper af sammen med familien, går sent i seng ,sover længe og så leger jeg i mit scrapværelse. Jeg har faktisk scrappe en del de sidste dage og ville gerne vise det her på bloggen, men det meste er til konkurrencer og udfordringer, så det går ikke.

Jeg kan til gengæld viser jer, hvad jeg købte den anden dag, da jeg var i DreamPapers og undervise i distress ink. Jeg blev bare nød til at have den her fede karrusel fra Making Memories. Den er så rummelig og så kan den dreje rundt.
I går var jeg i Sverige og min mor og jeg var lige et smut forbi Scraproom. Her havde de lige fået de nye papir fra Basicgrey hjem og selvom jeg har besluttet mig for ikke at købe mere Basicgrey ( fordi jeg har så meget derfra, jeg aldrig bruger), så måtte jeg bare eje de her papir og brads.Today I play a little with those new papers and made this one. I used sketch # 74 from Pencil Line


I dag fik jeg lige tid til at lege lidt med de nye papir og lave det her layout. Jeg har brugt skitse nr. 74 fra Pencil Line
Hope you all have a happy Easter and thank for stopping by.

Håber I alle har en god påske og tak fordi du kiggede fordi.

18 comments:

Annette said...

Dejligt at se dit nye "legetøj" i brug. Kan godt forstå du er glad for din karusel, den er også SÅ lækker.

Super skønt LO du har lavet med dit nye papir.

Sofie said...

Uhm... lækre, lækre sager... Jeg har også bestilt den dejlige karusel og jeg glæder mig rigtig meget til at få den;0)
Dejlige layout du har lavet, men jeg kunne rigtig godt tænke mig og have set billeder fra dit kursus i Dreampapers. Jeg glæder mig til du kommer til crop i Hjørring;0)

Jette W said...

Det er godt nok lækre sager.
Den karusel har karusel ser godt nok lækker ud.
Skønne LO du har fået lavet.
Også god påske til dig.

netti said...

Så fik du endelig din karusel - den har du sørme også talt om i lang tid :o) Den er vildt flot.
Fedt papir du har købt- det er da for lækkert.
Dit layout er SÅ flot. Vildt lækker opstillet og med masser af bling - det giver lige prikken over i´et, men hvem er det du har scrappet? jeg kan ikke læse teksten desværre. Hammergode farver.

maria said...

Sikke nogle dejlige ting, den karrusel står også på min ønskeseddel, godt man snart har fødselsdag :0)

Super flot LO i noget vild flot papir, det må jeg vist have fingerne i.

Kornum said...

Super flot papir du fik købt
og et skønt lo du fik ud af det
skønne faver.

piabau said...

Den ser godt nok lækker ud den karrusel, super flot lo,rigtig tøzet med fine detaljer.

Connie said...

Super lækkert LO i det dejlige nye Bacis Grey papir, som jeg glæder mig til.

Karusel er da bare for lækker.

Rigtig god påske til dig også;o)

Jette / ma11edina said...

Rigtig lækker karussel - har du plads til flere skuffedarier, beholdere LOL ;-) Ja, jeg havde også købt det BG papir på stedet, hvor er det nogle lækre farver. Dit Lo er bare så flot, rigtig lækker skitse, og det hele hænger så perfekt sammen, med alle detaljerne, bling o.s.v.
Fortsat god påske til dig og familien.

Gitte said...

wauw - for et superflot LO. Ja, Basic Grey papirer er flotte - men ikke så nemme at udrydde. Det kæmper jeg også med.
Fortsat god påske til dig og familien.

Charlotte Ravn said...

Sikke nogle lækre sager du har købt, den ser godt nok smart ud, den karusel! Super lækkert Lo du har lavet med det nye BG papir!

Anne Bente said...

wawww og wawwww, det lo der er bare total flot lisette,de papirer er bare flotte, flot karusel du har købt også :)

god påske til dig også

Pialine said...

God påske til dig og din familie også og tak for din fødselsdags sang ;o) Helt fanatastisk flot LO med mange lækre detaljer.
Karusellen er super lækker :o)
Knuzzer
Pialine

iris said...

Beautiful layouts! Love how you outlined the swirl with the bling in your latest post. I also love that you can do multi-photo layouts while still keeping an eye on good design. WOW!

charlotte said...

God påske til dig også, Lisette!! Sikke dog et fantastisk flot LO, jeg forstår godt, at du bare måtte eje de ark - for de er lækre!! Og de passer jo helt perfekt til nederdelen!! Lækker skitse du har brugt!
Og den karusel du har købt i DP er bare SUPER! Sådan en vil jeg også gerne eje!!

Rikke Eskildsen said...

Den karusel er bare for lækker, har kigget på den og måtte erkende at jeg ikke har plads til den.
Skønt LO, dejligt piget.

Scrapbook With Vanilla said...

Hey love!!! I just stoped by to wish you a happy easter... I didn't have internet for over a week... (I posted the show pics really fast from work! LOL)
Hope you're well!
Hugs

Dittepigen said...

Ummmm, det ser dejligt ud. Kan godt forstå du ikke kunne efterlade de skønne BG sager i Sverige. Og karrusellen.... Hvor pok... skal jeg få plads til den?
Kan høre du forstår at få fuldt udbytte af din ferie, har det selv på samme måde; scrappe, familiehygge, længe oppe, sove længe, mens tiden helst går i slow motion og dress coden er nattøj og futsko. God Påske! Knus..