Monday, April 07, 2008

What a weekend!

It´s been a great but very busy weekend, and I must admit that I have been a little under stress. Netti aka Anette and her family should arrived Friday afternoon ,so I was busy cleaning my house before I had to go to work. I was so busy that I started my washing machine but forgot to put the cloths in .;O)
Well Netti came and we spend the evening to set the tables for Saturdays party. Early Saturday morning we took the ferry to Sweden where we went shop amok at the scrapbooking and stamp convention. I did spent a lot of money and we had a lot of fun looking at all the great stuff. Afterwards we went home a got our self ready for my husband birthday party. We had a great party with a lot of tasty food and laughter.
Sunday morning we said goodbye to Netti and her sweet family and I was so tired, that I had to take a nap.
It was a little bit strange to spent a hole weekend together with Netti and not scrapping at all;O)


Sikken en weekend. Den har været fantastisk, men jeg må nok indrømme også en lille smule stressende. Anette aka Netti med familie skulle komme fredag, så jeg tænkte lige at jeg kunne gøre nå at gøre huset rent, lave blomsterdekorationer og vaske tøj inden jeg tog på arbejde kl.13.00. Jeg nåede skam også det hele, men var nok en anelse stresset. Da jeg gjorde badeværelset rent, undre jeg mig over at vaskemaskine skummede sådan, men tænkte at det nok bare var fordi, der kun var en badeværelsemåtte i maskinen. Midt imens jeg stod og lavede blomstredekorationer opdager jeg, at måtten som jeg troede jeg vaskede låg på gulvet. Jeg havde såment bare glemt at putte den i, så tænkte jeg nu må det vidst være tid til en tår kaffe.
Fredag aften blev brugt til at gøre klar til lørdagens fest og lørdag morgen stod vi ifølge Anette meget tidligt op og tog færgen til Sverige. Vi samlede Solvej og min mor op på vejen og så gik vi ellers shop amok på scrapbooking og stempelmessen i Helsingborg.
Lørdag aften holdt vi en rigtig hyggelig fest for min mand med gode mad og en masse latter.
Søndag morgen tog jeg afsked med Anette og hendes søde familie, så gik turen ellers ind på sengen i scrapværelset, hvor jeg tog en lang lur.
Det har været rigtig dejligt at tilbringe en hel weekend sammen med Anette men også meget underligt, at tilbringe en hel weekend uden at vi har scrappet på noget tidspunkt.


Take a look at all my new awesome goodies

Tag et kig på alt mit nye legetøj.

I went crazy with these paper from Webster pages

Jeg gik total amok I papir fra Webster pages
Some awesome papers from Fancy pants

Dejlige lækre papir fra Fansy pants


I just had to have these beautiful papers from Prima.

Jeg måtte bare eje de her lækre papir fra PrimaI just love these papers in my favourite colours, pink, orange , light blue and dark brown.

Papir i mine ynglinds farver pink, orange, lyseblå og mørkebrun


Some new papers from Crate papers.

Nye papir fra Crate papers. Jeg er ikke så vild med deres nye papir med de her kunne jeg ikke stå for


Sunday evening I actually get fresh enough to scrap a bit and I made this layout for a challenge where you should use boy stuff for girl pictures. I used some of the new papers from Ki-memories “cody” line.

Søndag aften var jeg alligevel så frisk at jeg fik lavet et enkelt layout til en udfordring ,hvor man skulle bruge drengefarver til pigebilleder og omvendt. Jeg har brugt papir fra den nye ”Cody” serie fra Ki- memories


Today I went to the post office and pick up this book. It´s a bit different from the scrapbooking books I normally by, but I can’t wait to ready it and try some new techniques.

Som om jeg ikke har købt scrap nok, så hentede jeg lige en pakke på posthuset i dag. Det var den her bog, som er meget anderledes end de scrapbøger jeg normalt køber. Men den ser godt ud og jeg glæder mig til at læse den og afprøve nogle nye teknikker.

Thanks for stopping by.

Tak fordi du kiggede forbi.

10 comments:

Solvej said...

HVAD!!!

Har du ikke scrappet Anders fest endnu??? Hvad går der lige galt?

Tak for sidst iøvrigt :o)

netti said...

Tusind tak for en SUPER weekend :o)
Ja det var nogle lækre ting vi fik købt. Jeg glæder mig til at bruge det.
Rigtig sødt layout du har lavet og sikke en sjov udfordring. Jeg er vild med opsætningen.
Glæder mig til at høre om bogen - den ser spændende ud.

Jette W said...

Jeg synes jeg fik shoppet på fyn, jeg kan se at du var bedre til det i Helsingborg.
Lækre ting du fik købt.
Håber vi høre noget om bogen.

Charlotte Ravn said...

Ih det lyder som en super hyggelig weekend! Sikke nogle lækre ting du har købt!

Connie said...

Hygge lige at møde dig i Sverige. Super lækker indkøb du har gjort. Tror også jeg må eje det " byg en ramme"sæt fra Prima.

Jannet said...

Det lyder til du har haft en super weekend.
Sikke nogle skønne indkøb du har gjort. Det bliver spændene at se hvad du får ud af det.

~Nancy~ said...

First of all.. thank you so much for stopping by at my blog.. so happy to have found yours this way too! And wow... look at all of those goodies.. have fun playing with your new toys. heehheeh! XOOX

Charlie said...

Til lykke med gemalen. Ja - jeg havde da også regnet med at se et Dobbelt LO med fotos fra festen. (fnis...). Nå men vi bliver jo alle ældre, så det var godt du fik dig en lur på sofaen. Hyggeligt at vi lige sås i Helsingborg. Vi fik også købt "lidt"....

Mette Jensen said...

uh, lækre ting du har købt i Sverige

Anonymous said...

FEDE ting du har fået købt!!
og jeg er slet ikke misundelig på det der sassafras lass papir ;)