Sunday, April 13, 2008

Out of my comfort zone

This weekend I had no plans other than relaxing and scrapping, so I decided to get out of my comfort zone and scrap something I want to try for a long time. I have been inspired by my new book “Scraptastic” by Ashley Calder. It´s very different for the books I normally read and I would say it´s more artistic than the scrapbooking layouts I do. But it´s full of many great and funny techniques, so I´m very glad I bought it after all.

I denne weekend havde jeg ikke rigtig nogle planer udover at slappe af og scrappe, så jeg besluttede mig for at prøve noget nyt, som jeg længer har tænk på at prøve. Jeg er sprunget ud af mine normale komfort zone og ud på dybt vand.
Jeg er virkelig blevet inspireret af min nye bog “Scraptastic” af Ashley Calder. Den er meget anderledes end de scrapbøger jeg normalt læser og bliver inspireret af. Ja jeg vil faktisk kalde den mere kunstirisk end almindelig scrapbøger, men den indeholder en masse sjove og fede teknikker, så jeg er glad for, jeg købte den.


Yesterday I was very inspired by a layout I saw over at “Scrap in style tv” The original was made by Birgit Koopsen and I was inspired by the way she used masking tape and bubble warp and stamps, so I had to give it a try. I have used my finger dipped in paint to make the red spot and my new texture hammer on the title. Take a look.

I går faldt jeg over et layout inde på “Scrap in style tv”, som i dne grad inspiretet mig. Det oprindelig layout er lavet af hollandske Birgit Koopsen., en efter min mening meget talentfuld dame. Jeg var fascineret over, hvordan hun brugte masking tape(maler tape), bobbel plastik og stempler, så jeg blev simpelthen nød til at prøve. Jeg har brugt min tommelfinger dyppet i maling til at lave de røde klatter med og min nye hammer fra Tim Holzt på chipboard bogstaverne.
I made this layout today inspired by the book. I have used bubble warp to stamp and paint with, a toy car to make wheel tracks, a round foam spool to stamp with and a lot of whit acrylic paint. I have made drips, by holding my paintbrush above my paper and squeezed the bristle. I have used sandpaper on the photo to remove the colours and then I stamp on it. It was very messy and took a lot of drying time to make this layout, but I haven’t had so much for a long time. I almost get high doing it. Take a look and let my know what you think!

I dag har jeg lavet dette layout inspireret af bogen. Jeg har brugt bobbel plastik sammen med sværte og maling, en legetøjsbil til at lave hjulspor med, en skumspole med hul i til at stemple med og en masse hvid akrylmaling. Jeg har lavet splat med water colours maling, ved at vride hårene på min pensel over papiret. Jeg har fjernet baggrunde på billedet med sandpapir og stemplet på det. Det var et kæmpe svineri og en tog en hel masse tørretid at lave dette layout, men det er længe siden, jeg har haft det så sjovt imens. Ja jeg blev nærmest helt høj af det og er yderst tilfreds med resultater. Tak et kig og lad mig vide, hvad du synes.
Thanks for stopping by.

Tak fordi du kiggede forbi.

18 comments:

netti said...

Hihi har jeg ikke taget det billede? Je gha ri hvert fald eet magen til.
Sikke nogle spændende layouts du har lavet. Du ser virkelig ud til at have haft det sjovt.
Jeg kan bedst lide det sidste du har lavet. Det er virkelig flot også superflot behandling af billedet.
Sikke en god idé og anderledes måde at lave layouts på. Dejlig inspirerende..

Annette said...

Hold ad op hvor det lyder til at være en fantastisk bog. Super teknikker du har brugt. Syntes begge LO er super flotte.

Connie said...

Waww, hvor er de fede. Jeg er særlig vild med det nedeste LO. Super cool detaljer.

Jeg glæder mig til at få bogen også, den skulle ligge i posten en eller andet sted. Tænke den blive god inspiration til Elses og min sommerferie, hvor vi skal lave skot ikoner.

piabau said...

Super flotte loer, det sidste er helt Tim Holtz lignende. Fede detajler og teknikker du har brugt, du ender som en anden Jens Jørgen Thorsen som også brugte sig selv som "pensel"

charlotte said...

Hold da op!! Her har du godt nok været kreativ! Meget, meget flot Lisette - også selvom du er uden for din komfort zone. Lækre teknikker du har brugt - og jeg synes det er vildt morsomt, at du har brugt din storetå til at lave prikker! hehe!

Mia said...

Det er simpelthen alt for fedt!!! MEGET anderledes men helt og adeles genialt... mega råt... lige min stil! Klart top karakterer

Helle said...

Hvor er de bare fede begge LO'er. Jeg gad godt have siddet ved siden af... Jeg har haft en ide om at købe den bog, kunne du ikke skrive lidt om den inde på "the scrap cat"?

Knus Helle
(tobiaskristian)

Kornum said...

Så flotte begge to, men det med
dig selv er bare såååååå flot.

Diana said...

Jeg synes at det er HELT VILDT FEDT, det er jo ren kunst, som du bør hænge op på væggen !!!

Paula said...

These are both stunning. I love your colours.
Getting out of the comfort zone often leads you to find new style ideas.

Anonymous said...

wauw hvor er det nogen fine layouts!! kan da lige være jeg skal kigge nærmere på den bog der ;) kunne du ikke tage den med 3 maj ? så kunne jeg lige kigge i den om den er noeget for mig.

Charlotte Ravn said...

Wauh hvor er de bare for lækre, jeg er især helt vild med det nederste1 det ser ud som om du har haft det kanon sjovt!

Jannet said...

Rigtig flotte layout's. Jeg syntes det nederst er så VILDT flot.

Stine66 said...

SEJE LO's Lizette - herligt at du kaster dig ud i det ! - flotte resultater ihvertfald .

MH72 said...

en kunstner er da i sandhed født - det ser rigtig godt ud!!

ja, det er altså ikke så tosset med disse udfordringer til én selv...

troll13 said...

Eiii, det lyder godtnok som en sjov og inspirerende bog. De er ret fantastiske dine LO'er, fantastiske detaljer.

Eva said...

Er helt vild med dine nye teknikker. Det er nogle super flotte layouts du har lavet!!!

Dittepigen said...

Det var anderledes..
Men i hvert fald rigtig flot og kanon ideer. Har faktisk selv "Scraptastic" stående på hylden, men jeg er ikke vild med den, har da også haft den til salg meget længe. Meeen måske jeg skulle hive den ned fra hylden igen, og lade mig inspirere både af bogen og af dig.