Friday, April 11, 2008

Scrapbook queen challange # 6

Here is my take on challenge #6 at the scrapbook queen contest over at Multiscrap. Inspired by spring and Easter, Iben had found a beautiful mosaic which should inspire us for our project. The mosaic was hold in yellow, lilac, pink and orange colours.

Well first I didn’t know what to make. I don’t like lilac and yellow, but to only use the mosaic sketch was to easy I think. I decide to challenge myself and used the colours, that I don’t normally use. I must say I was very pleased with the result…..take a look

Her er mit bidrag til scrapbook queen konkurrencen over hos Multiscrap. Til at starte med vidste jeg slet ikke, hvad jeg skulle lave. Farverne lilla og gul er slet ikke mig, men jeg synes at kun bruge mosaik opbygningen var foroplagt og nemt. Så faldt jeg over det her postkort fra min elskede afdøde farmor og besluttede mig for, at udfordre mig selv. Jeg må indrømme at jeg blev meget glad for resultatet.

Thanks for stopping by and have a great weekend.


Tak fordi du kiggede forbi og hav en god weekend.

12 comments:

netti said...

Det er bare SÅ flot. Selve historien bag det er jeg helt vild med. God idé at bruge postkortet.
Dit layout er SÅ flot. Jeg er vild med din opsætning og farverne er superflotte. Stempledoodlingen med rhinsten er lige prikken over i´et.
Det er SÅ flot lavet.

piabau said...

Et super smukt og enkelt lo, flot med stenene som doodling, ligner ikke din stil, var helt sikker på at det Conni havde lavet med årstiderne, var dit

Rumlebumle said...

Hvor er det bare blevet super flot og i grunden en rigtig god ide med det postkort. Ofte ligger sådan nogle jo bare og ligger i en eller anden bunke, men på denne måde kommer det lidt til sin ret igen. Smart fundet på.. :)

Betina Olesen said...

Ajjjjj.... var det dit....det kiggede jeg rigtig meget på....det er så flot, og udover historien om kortet, er det så nostalgisk lavet...Flot flot...

papiret i bunden er bare så lækkert...hvor er det fra?????

Knuz fra Betina

Connie said...

Rigtig god ide, at få scrappe det postkort, så minderne om din farmor kommer frem igen. Og resultare er super flot, selv i gul og lilla;o)

Jette W said...

Det kan jeg godt forstå at du bliv glad for.
Et lækkert LO.

Cecilie said...

Det er blevet et rigtig lækkert layout, selvom du ikke var så begejstret for inspirationen til det. Det ser brandgodt ud med blinget i dine swirls; god ide!

Charlotte Ravn said...

Det havede jeg slet ikke gættet, at det var dit :) Super lækkert og smukt LO! Jeg havde det lidt på samme måde, at mosaikken var for nem og farverne var ikke rigtig mine! Så jeg udfordrede også mig selv til, at bruge farverne!

Jette / ma11edina said...

Er bare vild med dette LO! Og en rigtig god ide at scrappe postkortet - og endnu et dejligt minde at have. Din opsætning og farvematch er super flot....doodlingen og bling-stenene er lige prikken over i´et...Lækkert!

Sofie said...

Lækkert. lækkert og rigtig dejlig forårs agtig. Fedt med teksten på den måde og bling i doodeling!

Love it;0)

Kornum said...

Det er så flot og enkelt, super
lavet.

Anonymous said...

nå så det var dig der lavede det her layout!! det er vanvittigt flot, og super flotte farver sat sammen.