Sunday, April 27, 2008

crop time

It´s been another busy week at my job. I have been so tiered when I came home in the evening, that I haven’t scraped all week. I think it the first time I never scrap a hole week, but yesterday I went to a crop in my local scrapbook store DreamPapers.

9 hours full of laughter, talking, scrapping and a little bit of shopping ;O) So glad I got time and energy to scrap again. I made 3 layouts.

Endnu en travl uge på mit arbejde er overstået. Jeg har været så træt hele uge, at jeg slet ikke har haft energi og tid til at scrappe. Tror faktisk det er første gang ,det nogensinde er sket, at jeg ikke har scrappet på hverdags aftner en hel uge.
Nå heldigvis var det crop tid hos DreamPapers i går, så efter lige at have været på arbejde i 3 tre timer kørte jeg til Tåstrup.
De næste 9 timer var fyldt med latter, snak, hygge, scrap og en smule shopping ;O) Tror faktisk jeg burde have rabat hos Prima med alle de blomster, jeg slæbte hjem i går, hele 8 pakker blev det til.

Jeg fik da også scrappet lidt, hele tre layouts. Jeg kom jo også senere end de andre ;O)


This one was made for a challenge, where we should use only one picture, 4 different pieces of patterned papers, a least 12 flowers, a least 2 different type of stamps and we must only use some particular letters in the title ( can’t remember them).

Det her layout lavede jeg til en udfordring, hvor vi skulle bruge 4 forskellige slags mønsterpapir, mindst 12 blomster, mindst 2 slags stempler, 1 billede og til titlen måtte vi kun bruge nogle bestemte bogstaver( dem kan jeg ikke lige huske)


I used sketch # 81 from Pencil Line to make this layout.

Til det her layout har jeg brugt skitse nr. 81 fra Pencil Line
And finally I made this layout. I scrap lifted some of the idea from Anabelle O’Malley

Til det sidste layout har jeg scrapliftet nogen af ideerne fra Anabelle O’Malley
Thanks for stopping by.

Til slut kan jeg da lige fortælle, at Nettis og min hemmelighed bliver afsløret på torsdag. Jeg håber I tager godt imod den, så indtil da tak fordi du kiggede forbi.

18 comments:

charlotte said...

Jeg kan bare slet ikke vente til torsdag .... det bliver så spændende hvad jeres nyhed er for noget! Jeg skal på job den dag fra 8-15 desværre, men jeg kan jo måske lige kigge inden om alligevel. :-)
Lækre LOs du nåede at lave på croppet. Som altid super lækre detaljer, farver og opsætninger. Elsker bare din scrappestil.
God søndag!

Anne Bente said...

wawww lisette, hvor er de flotte, jeg er da total vild med det øverste, lækre farver, skønne detaljer på dem alle :)

Karen said...

Du laver altså sådan nogle usædvanlig smukke og interessante layouts - fulde af detaljer! Super!

Netti said...

Hvor er det nogle virkelig flotte layouts du har lavet. Specielt det første er jeg vild med. Fede teknikker du har brugt.

Dittepigen said...

Du er så iderig, elsker de der båndblomster. Fede LOer allesammen, men det øverste er jeg da helt skudt i. God søndag

Lone said...

Igen vildt lækre LO's du har lavet. Ja det er øv at arbejdet tar så meget af ens fritid ;-) men jeg syntes nu altid at du får lavet rigtig meget. Uha hvor blir det spændende på torsdag, kan næsten ikke vente...

Betina Olesen said...

Wauw wauw..... you go girl..... de er da bare for lækker, især det øverste LO, de er alle 3 superskønne.... men det øverste, mums....
Det ser hamrende godt ud med de rullende kanter, blomsterne med doodlestemplerne under....ja, det hele....

Ja, jeg glæder mig også til hemmeligheden på søndag...

Knuz fra Betina

Pialine said...

Som jeg tidligere har skrevet på Galleriet i DP så er dine LO´ er bare superflotte med de flotteste opsætninger. Hemmelighed på søndag - elsker hemmeligheder....jeg venter spændt ;o)
Knuzzer

maria said...

wow totalt flotte Lo. er specielt vild med det øverst og de der båndblomster er bare for lækre :0)

Jette / ma11edina said...

Sikke nogle fantastisk flotte LO´s!!! Jeg her helt vild med "My pride"....wow!! Fedt med de rullende kanter, båndblomster, stempler på...ja jeg kan blive ved... Du har bare en total fed scrapstil :o)!!

Connie said...

waww, hvor er de bare lækker, dine LO. Og jeg er også vild med det øverste. er vild med dine kanter på papiret, dem låner jeg nok.;o) Er spændet på hvad du og Netti finder på????

Kornum said...

De er bare sååå flotte alle 3,
men det første og sidste er for skønneeeeeeeee.

piabau said...

Super fede loer , kan godt li' det lidt rå look på det første lo med de flossede kanter og alligevel feminint. Vi er hjemkommet fra en kanon scrapevent i Helsingborg godt trætte. Du må have en god uge

Connie said...

Du laver altså de mest fantastiske ting, derfor vælger jeg at du skal have en Award af mig

Annette said...

Super flotte LO du fik lavet i lørdags. Og tak fordi du fik sparket mig igang med et LO, er virkelig glad for mig resultat.

3 dage tilbage...

Paula said...

Gorgeous pages. Love all your papers & the colours.
I have just completed a 3 day cybercrop. Im exhausted but managed 6 layouts, a minibook, card & tag.

Pialine said...

Hej igen Lisette - kig lige forbi min blog jeg har lagt noget til dig.
Knuzzer
Pialine

Anonymous said...

super super flotte layouts! har du selv lavet blomsterne på det øverste layouts ?? det må jeg se og lære :)