Saturday, January 12, 2008

What more can a girl ask for ?

Oh man it´s been a hard week. Sunday I woke up and couldn’t raise my left arm and I got pain in my neck and shoulder. It didn’t get better to Monday but I went to work anyway thinking well I could use my right arm. Wednesday I went to a physiotherapist and got a thorough examination. He told me that all the troubles I have with my neck ,back and arms came from my bad foot. I have no balance in my right foot and that’s why I got all those trouble but he thought he could help me, so now I’m going to se him once a week. I must say I’m so glad I went to se him and I can raise my arm again.
There has also been some trouble at my work this week, so I have had a couples of meetings whit my boss and it´s not over yet, but lucky me she is all on my side.
It´s been had this week so my mother had invited my for dinner tonight. She also promised to drive me out to my favourite Swedish scrapbook store before dinner.

Well just right before I was suppose to drive for visiting my parent the postman came with a packet for me. It was my scrapbooking kit from Mosh Posh and this month I had order some extra stuff……take a look ( it´s only the extra stuff)

Sikken en uge. Søndag vågnede jeg op og kunne næsten ikke bruge min venstre arm og slet ikke løfte den. Det blev ikke meget bedre til mandag men jeg gik jo som sædvanlig på arbejde alligevel og tænkte jeg jo kunne bruge højre arm. Jeg ringede dog til lægen og fik en henvisning til en fysioterapeut, hvor jeg var onsdag. Der fik jeg en grundig undersøgelse og der fik jeg at vide at alle mine problemer med nakken, ryggen og min arm stammede fra min dårlige højre fod. Det kom ikke bag på mig, da jeg jo er opereret i den og har gået forkert i 23 år inden man fandt ud af hvad der var galt med den.
Jeg har ingen balance i min højre fod og derfor holder jeg balancen i min nakken, skulder og ryg. Han mente dog heldigvis godt han kunne hjælpe mig, så nu skal jeg derned en gang om ugen i de næste par uger.
Jeg har også haft nogle problemer på mit arbejde i den uge og holdt en del samtaler med min chef, som har taget hårdt på humøret. Hun er dog heldigvis helt på min side.Min søde mor havde derfor inviteret mig på middag her til aften og vi aftalte at hvis jeg kom før, så kunne vi da lige køre et smut forbi Scraproom.

Nå her til morgen lige inden jeg skulle ud af døren for at besøge mine forældre kom posten forbi med en pakke til mig. Det var min månedspakke fra Moshposh og i den var der også alle de ekstra varer som jeg havde bestilt
Tag et kig ( det er de ekstra varer ,månedspakken har jeg slet ikke haft tid til at kigge på endnu)Well while I was drawling over all the goodies my husband came in and told my the postman came back with two parcel he had forgot to deliver…..in the first one there was this awesome calendar and in the other one there was this book that I only paid 5 $ for. I ordered it from ideabook4u.com and it only took 4 days to arrived in Denmark, which is very fast. I’m defiantly going to use that store again.

Mens jeg stod og savlede over alle disse lækre ting, kom min mand og sagde at posten havde været forbi igen, fordi der var altså to ekstra pakke han havde glemt at aflevere.
I den ene var der denne her fede kalender og i den anden denne bog, som jeg fik på tilbud til kun 5$.Jeg havde bestilt det hos ideabook4u.com og det tog kun fire dag at får det sendt hele vejen fra USA til Danmark. Det er da hurtigt så det er bestemt ikke sidste gang jeg har brugt dem
So today I have got 3 parcel with scrapbook supplies and shopping trip in one of my favourite scrapbook store , so what more can a girl ask for on a normal cold Saturday in January ;O)

Så i dag har jeg altså fået hele tre pakke med scrapsager og været på shoppe tur i Scraproom. Hvad mere kan man ønske sig på sådan en helt almindelig kold lørdag i januar ;O)

By the way I also got these awesome books last week.

For resten så modtag jeg lige de her to fede bøger i torsdags. Jeg har købt dem gennem Saxo.dk og det var både hurtigt og billigt 129,95 pr bog.

Well I haven’t been able to scrap so much this week but I can show you this layout.

Jeg har jo af gode grunde ikke scrappet så meget i den her uge, men kan da vise jer det her layout.


Thanks for stopping by.

Tak fordi du kiggede forbi

13 comments:

sollie said...

I want some new scrap goodies too:-). Love your page, totally my style.
Love, Isolde

piabau said...

Det er et super lo, ser godt ud med det buede hvor foto også buer. Det er ikke rart med sådan en arm, håber snart du er på dupperne igen. Det er vildt lækre ting og sager du har købt og må siges at være hurtig levering, jeg venter spændt på nogle Tim Holtz stempler jeg har bestilt sidste lørdag.God søndag og god bedring

Charlotte Ravn said...

Skønt at man kan shoppe, når man nu har en dårlig arm og for lidt tid til at scrappe lol
Håber du snart får det bedre både med armen og problemerne på jobbet. Rigtigt dejligt LO du har lavet!

Paula said...

I hope you start to feel better soon & the problems at work iron out quickly. Its horrible having things hanging over our heads like this.
At least you do have some gorgeous things to play with & that layout is so pretty.

charlotte said...

Hej Lisette,
Øv altså, hvor dumt med din arm! Men godt, at de mener du kan "repereres". Jeg sidder her med dårlig ryg. Er næsten helt dopet af piller.... vågnede i nat og kunne ikke vende mig i sengen. Måtte kravle ud og hente piller og varmepude!! *snøft*! Min mand er i Østrig og kan ikke hjælpe mig! *hulk!*.
Jeg håber dine gener snart går over, så du kan føle dig frisk igen! :-)

Og wow!! Sikke mange tusind lækre sager du har købt. Jeg er helt misundelig!! Jeg selv har netop bestilt varer i USA (3scrappyboys ... eller sådan noget lign.). :-)

Og ellers er min nyhed, at jeg har scrappet mit FØRSTE 30x30 LO! hehe. Det er lavet til Den store Udfordring på Multiscraps blog, så jeg kan ikke vise det endnu! Men det var sjovt! Så nu har jeg gjort hvad du sagde til mig! ;-) Altså scrappet i 30x30.

Rigtig god søndag til dig.

Anne Bente said...

sååå herlig lo, og dejligt med lidt nye scrappesager når man ikke er helt på toppen selv,

ha en god søndag :)

netti said...

Sikke nogle lækre ting du fik! Det er da for fedt!
Jeg håber at det går fremad med dit arbejde og din arm ,nakke og skuldre. Du må sgu have sat den fod af :o)
Dit layout er enormt flot. jeg er så vild med opsætningen og farverne på papiret. Endnu en lækker kreation fra din hånd og hjerne :o)

Jannet said...

Sikke nogle skønne pakker du har fået. Total lækker layout, i skønne glade farver og med masser af flotte detaljer.
Go'bedring

maria said...

Super lækre ting du har købt.
Super skønt LO.
rigtig god bedring

Charlie said...

Er du nu HELT sikker på at de smerter i nakken ikke skyldes overanstrengelse af din VISAkort-arm???

Sikke mange LÆKRE ting MUMS.

God bedring med både arm og job.

Betina Olesen said...

Ausccchhh for pokker da, det er sq da noget l... med den arm...håber at de kan gøre noget ved den...og at den ikke gør så ondt pt.

Sikke lækre ting du har fået der, det er da en helt vild stor pose knapper, savle savle....hvor er den fra? Kan ikke læse det, billedet er utydeligt lige der.

Flot flot LO, tror at den ender som et lift ;-)

Hygge fra Betina

Pialine said...

Jeg håber det går fremad med din arm nu hvor diagnosen er stillet. Ihh sikke nogle lækre ting du har fået købt dig.....og det LO er der godt nok nogle flotte detaljer på.
Knuzzer og god bedring
Pialine

Gitte said...

Glemte helt at skrive god bedring i mit andet indlæg - men jeg håber da, at du hurtigt bliver frisk igen. Men pas på dig selv - og du er jo god ved dig selv, kan jeg se - savle savle over alle de lækre ting, som du har fået.
Kram Gitte