Sunday, January 06, 2008

Back to the old days

This week I have been back to the old days….well not in real life but in my bunch of old photos. I have decide that 2008 should be the year where I’m going to caught up with all my old photos or at least those who can be saved and scraped. One of my other goal is as some of you know to use some of all my old scrap supplies, so that what I have been doing this week…..at lot of old supplies and photos.

I denne uge har jeg fortaget en tidsrejse tilbage til de gode gamle dage….ja altså ikke sådan rigtig i den fysiske verden men i mit lille scrap univers.
Jeg har besluttet at år 2008 skal være året hvor jeg bl.a. får scrappet alle mine gamle billeder eller ivertilfælde dem der kan reddes så jeg er nogenlunde up to date. Et af mine andre er jo at få brugt nogen af alle mine gamle scrapsager…..så i denne uge har jeg slået to fluer med et smæk


Join me on a trip back to 1998.

Er du klar til at tage på en lille tidsrejse tilbage til 1998.


I have used a sketch from pagemaps january 2008

Til den her har jeg brugt en skitse fra pagemaps januar 2008 skitserSome part of this layout is liftet from Ck november 2007

Noget af dette layout er liftet fra CK novermer 2007
Thanks for stopping by

Tak fordi du kiggede forbi

13 comments:

netti said...

Hvor er de bare supersøde og så flot lavet! Måske jeg skulle bruge flere skitser for de er virkelig lækre.Fede farver og flotte materialer.

Og sikke en god idé med at scrappe gamle billeder - måske jeg skulle komme igang med mine.

Anne Bente said...

hvor er de bare lækre alle sammen, og der er bare en god ide,:)

piabau said...

Super lækre lo med rigtig mange fine detaljer

Karen aka Lindse said...

Ih hvor er du produktiv! Er helt vild med det næstsidste Maribo søcamping..det skal jeg lifte!

Jette / ma11edina said...

Hvor er de flotte, lækker sammensætning af materialer og billeder, det er ikke altid nemt at scrappe "gamle" billeder...synes jeg! Men de her er super flotte, er især vild med 2. og 3. LO og skitse.

Charlotte Ravn said...

Skønt at du får scrappet de gamle billeder, super skønne layouts du har lavet!

Betina Olesen said...

Hvor er de bare flotte lavet, men er dog især vild med den der hedder "En gang til"....

Mener at du engang har skrevet at du kunne tænke dig at scrappe dine første LO'er om....er det de billeder du er igang med, eller er det nye fra den "evige" stak ;-)

hygge fra Betina

Jannet said...

Nogle flotte layout's ud har fået lavet.

Laura Fiore said...

Hi Lisette--so glad you found me too! And that I now know your real name, LOL

Beautiful work on your layouts, they always make me smile! I have challenged myself to scrap at least 50 layouts with photos I already have printed before I can print new ones! So I'm with you on the old photos!

charlotte said...

Nøøøj - hvor er det nogen flotte LOs, Lisette. Den med Maribo er helt vild lækker i farverne, opsættet og journalingen. Men altså, jeg kan li' alle 4 LOs - og hvor har du været produktiv!!

Jeg kan godt li', at du vil scrappe gamle billeder og vil bruge gamle ark. God ide! :-)

Charlie said...

RIGTIG god ide og du har lige pirket til min RIGTIG dårlige samvittighed. De er flotte hver for sig og det er rigtig sjovt at se din datter som baby og dig som yngre.

reamsindenmark said...

Hi Lisette, My name is Jason Ream. I stumbled across your blog site. I am distributing a new very specialized Scrapbooking product in Europe and would like some information about your magazine My Scrap Corner. I love your site. Could you contact me at jason.ream@scrapboxeurope.com at your convenience? Thanks Our blog is www.reamsindenmark.blogspot.com

Sofie said...

Åh, så dejlige layouts;0) Jeg har så mange ældre billeder jeg så gerne vil igang med, men det er bare så svært og komme igang med dem syntes jeg. Det er bare som om de ikke rigtig passer til papiret, men her blev jeg da inspirreret! Jeg kan da liige prøve og hive dem frem igen.