Thursday, January 31, 2008

I’m sick again

I´m sick again and I’m so tired of it, but there is nothing I can do about it. The doctor say it´s a very bad cold virus and it will go away by it self. I haven´t been to work since Tuesday and I’m starting to feel I’m sick again a little better, but it taking so long ;O(

Ja så jeg syg igen igen og det er jeg ved at være godt træt af. Jeg når lige at blive rask og så smitter børnene mig med en ny bakterie. Der er desværre ikke rigtig noget ejg kan gøre ved det. Denne gang siger lægen det er en slem forkølelsesvirus og jeg bare må se tiden an, den går over af sig selv.. Nu har jeg været hjemme fra arbejde siden tirsdag og bliver langsom bedre, men det kan kun gå for langsomt ;O(

Well it gives me time to scrap and that´s great.

This weeks challenge in the scrapbooking queen contest over at Multiscrap was to make a layout with only 1 picture and there must not bee any human on the picture. We should also use paint on the layout and 1 hand cut figure.I made this layout for the challenge, but I wasn’t satisfied with it, thought something was missing so I decide to make it to a double page and only used the left page for the contest. Take a look.

Nå men det giver mig da tid til at scrappe og det jo godt.

Denne uges udfordring I den store udfordring over hos Multiscrap, var godt nok noget af en udfordring. Især det med den udskåret figur , da det normalt ikke er noget, jeg gør mig særligt meget i.Jeg lavede det her layout til udfordringen , men jeg var bare ikke tilfreds. Synes det var tudegrimt og ligesom manglede noget. Hvad gør man så ,ja man laver da bare et dobbeltlayout og så bruger den ene side til udfordringen. Er stadigvæk ikke 100% tilfreds men nu kan jeg da leve med resultatet.I also made this layout with some old pictures of my sweet daughter. I scrap lifted the circle elements from Jen Jockisch

Jeg har også lavet dette layout med gamle billeder af Signe. Jeg har scrapliftet cirkel ideen fra Jen Jockisch.Well I love to use sketches especially from pencil Line so I just have to try sketch # 69.

Ja jeg elsker jo at bruge skitser især dem fra pencil line, så jeg matte da lige prøve skitse nr. 69


Thanks for stopping by.


Tak fordi du kiggede forbi.

15 comments:

Jannet said...

Jeg syntes nu det er flot og det er super som dobbelt LO, en rigtig god historie.
Kan Rigtig godt lide zoo LO.
Så vil jeg lige ønske dig god bedring

netti said...

wow jamen jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde. De er allesammen superflotte! Jeg er specielt vild med det sidste dobbeltlo pga farverne og opsætnigen. SÅ flot.
Jeg kan nu godt lide din bidrag til Ibens udfordring - rigtig lækkert.
Det var godt du hørte efter mig og gik til lægen og bliv så ordentligt rask denne gang :o)
God bedring sveske!

piabau said...

Tror du ikke 31 loer i januar er med til at du ikke har den store modstandskraft mod de hidsige baktusser, god bedring.
Jeg havde ikke gættet på at det var dit bidrag, det er ikke så farverigt som det plejer at være og der mangler pynt, er det brugt til alle de andre loer i denne måned?

maria said...

Super flotte LO du har lavet, havde ikke gættet det var dit, det er lidt sjovt at se om man har gætte rigtig og det havde jeg ikke :0)
Er helt vild med det sidste dobbelt LO.

Charlie said...

Du er altså KANON god til at få croppet de der gamle fotos så det ser ud somom det lige er en serie du har taget specielt til at scrappe med. Men så ser man lige den der stol med ternet hestedækken på (vi havde en HEL sofa..) og så ved man godt de ikke er taget i går.

De er lækre allesammen - skal jeg vælge en favorit - så er det nok den med æbletræet - pjat med dig - du kan da fint skære "noget".

Paula said...

Sorry you are poorly again. These things really drag out but at least you have got some fabulous layouts to show. Gorgeous photos & great pages.
I go on a weekend scrap retreat today with my online team. It will be fabulous. A farmhouse in the middle of nowhere with nothing to do but talk, laugh & craft.xx

Jette / ma11edina said...

Chock hvor er du produktiv...synes altså at dit bidrag er rigtig lækkert, og endnu bedre at du så har lavet det til et db.lo. :-)
Her er så mange smukke detaljer på alle dine LO´s!
Håber du snart får det bedre!

Karen aka Lindse said...

Du er altså usædvanlig talentfuld - jeg får altid lyst til at kaste mig over at scrappe når jeg ser dine LOs :) Håber du snart får det bedre!

M&M said...

Hold da op nogle lækre LOer du har lavet. Var spændt på at se dit bidrag og pjat med dig - det er da blevet super flot og helt perfekt som dobbelt LO.

Annette said...

Så kan du altså godt se at blive rask igen. Nu må det snart stoppe med alt den sygdom.

Var det ikke en idé at lukket børnehaven 1 uge, så alle kunne blive raske? :-)

Er så vild med dit RELAX LO, er bare lækkert lækkert lækkert.


God weekend,
Annette
medlem af AmadsenKlanen

Anne Bente said...

først rigtig god bedring

sååå super skønne loer du har lavet, det dobbelte lo er total lækker,men det er de nu alle sammen:)

troll13 said...

Sikke mange lækre LO'er du har lavet, der er bare så mange lækre detaljer. Rigtig god bedring :o)

angely said...

Super ide - det er da kreativitet - så laver man da bare et dobbelt LO :)
Er nu også ret vil med Relax :)

Rigtig god bedring til dig.

KH Heidi

Betina Olesen said...

Øvvv...hvor træls med alt den sygdom, lyder godt nok som immunforsvaret ikke når at komme på toppen, inden du er på arbejde mellem alle baktusserne igen. Har i en politik ang. syge børn, der er jo nogle institutioner hvor ledelsen er berøringsangste i det spørgsmål?? Nå pyt. Håber ihvertfald at du snart får det bedre.

Jeg er vild med at du har lavet dit bidrag til et dobbelt LO, jeg synes at det er hamrende flot, og bliver mere færdig.

Hvor jeg misunder dig at du har mod på at scrappe alle de gamle LO'er om, det er da vist fast arbejde ;-)

Slap nu af resten af søndagen, og kom på toppen igen, inden du synes du skylder arbejdet at komme tilbage. Det kan faktisk være en god invistering for dig selv at blive hjemme lidt flere dage.

Hygge fra Betina, som vist endte med at skrive en hel roman.

Charlotte Ravn said...

Super dejlige layouts alle sammen. Hvor var det smart, t lave dit flotte bidrag om til et dobbelt LO! Rigtig god bedring!