Wednesday, January 16, 2008

Resign from the design team.

I have made a hard decision today, it´s something I have been thinking of doing the last two month. Today I resign from the design team on the Danish scrapbook magazine “My Scrap Corner”. I do this for many personal reason and I just wish Eva and Karen good luck with the magazine.

Jeg har idag taget en svær beslutning, jeg har valgt at træde ud af designteamet på ”My Scrap Corner”. Det er en beslutning som har været undervejs de sidste to måneder og skyldes flere forskellige årsager som jeg ikke vil komme nærmere ind på her. Jeg ønsker Eva og Karen held og lykke fremover.

My arm is back to normal again which mean that I can scrap again and I have.

As I have told before I sometimes re-scrap some of my very old layout from way back in 1997- 1998 where I didn’t know anything about scrapbooking and acid free product. It´s mostly old baby pictures of my daughter, because I have been so stupid to throw away the negatives, so these pictures are the only I have from that period of her life.
This time I decide to take some picture before and after I re-scrap them and if you promise not to laugh. I will show them to you……..are you ready for some very horrible layout which turn out okay in the end.

Min arm er tilbage til normal tilstand igen, hvilket betyder at jeg kan scrappe igen og det har jeg gjort.

Som jeg har fortal før så scrapper jeg nogle af mine gamle layouts om igen. Det er især dem jeg har lavet i a4 format, fra før dengang jeg vidste hvad scrapbooking var og vigtigheden af at bruge syrefri materialer. Det er især billeder af mine datter som baby, hvor jeg gudhjælpemig også har været så dum at smide negativerne ud. Så disse billeder udklippet i diverse faconer ( ja jeg indrømmer jeg vidste ikke bedre) er de eneste jeg har fra den tid.
Denne gang har jeg været så modig at tage billeder før og efter jeg lavede layoutene om. Hvis du lover ikke at grine for meget af mine grimme layouts, som jeg i øvrigt aldrig har vist andre før. Så kommer de her……….Er du klar til at se gyset som trods alt enden med at blive okay
.

I also made these layout…..again old pictures. I have used sketch #66 from Pencilline to the “1959” layout and sketch # 67 to Legoland also from Pencilline.

Jeg har også lave disse layout som igen er med gamle billeder. Til layoutet 1959 har jeg brugt skitse nr. 66 fra pencilline og til layoutet om Legoland har jeg brug skitse nr. 67 også fra Pencilline.


Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

13 comments:

piabau said...

Jeg er ked af at høre du stopper som designer på MSC. Men dine skønne loer kan jeg jo stadig se rundt omkring. Jeg må sige det har været noget af en scrap udvikling du har gennemløbet, håber du for reddet de fleste af de billeder fra Signe var lille. Godt at høre armen har det godt.

sollie said...

I really love your 'new' layouts! They look more beautiful than when you scrapped them first, haha.
Love, Isolde

Jannet said...

Det er trist at høre du stopper på MSC, du laver altid nogle kanon flotte layout's.
Super flot "redning" af de gamle layout's, er vild med Bonbon LO'et

netti said...

Ja fra min side af bladets kant kan jeg kun sige ØV - men jeg forstår dig godt.

Jeg kan godt huske i sin tid da jeg sad og så dine albums og jeg tænkte wow at hun gider - selv orkede jeg ikke:o)

Det er faktisk meget inspirerende at se før efter billederne for det er da en heeelt anden stil. Dem du har tryllet dem om til er da vildt flotte - wow. Dæleme flot.

Charlotte Ravn said...

Ih det er jeg ked af at høre Lisette, men heldigvis har vi dig jo stadig her på bloggen og diverse forums til at insprere os!
Imponerende redning af dine gamle billeder, de er blevet super flotte de nye layouts!
Rigtigt dejligt at høre, at det går bedre med armen!

Gitte said...

Jeg er da ked af at høre, at du stopper i designteamet på scrapcorner. Men jeg er nu ret sikker på, at du heldigvis ikke stopper med at være kreativ.
Lad mig også lige sige, at de A4 (som jo så sådan ud dengang) allerede der viser, hvor kreativ du er og de er nu slet "ik' så ringe endda"!. Jeg har et scrapblad, hvor Becky Higgins viser nogle af hendes første LO - og de ser altså også sådan ud. Og så velkommen i klubben med ikke at have negativer fra dengang - det er bare så ærgeligt. Men godt at scanneren er opfundet.
Og det er jo bare nogle flotte LO, du har lavet af de klippede fotos - det kan man jo ikke se, at de har været i figurstyle.

Anne Bente said...

de loer er bare skønne synes jeg, de viser da hvor kreativ du altid har været, men jeg kan godt se udviklingen da :)

tror det er en god beslutning du har gjort, når du har valgt at træde ud af DT, det er faktisk meget sjovere at scrappe når man gør det for sig selv, jeg har i hvert fald heller ikke fortrudt jeg stoppede :)

Pam said...

Well yes, your new LOs are definitely better- I think we all have old LOs that could do with redoing!
I love your pencil lines LO too!

Pam said...

Well yes, your new LOs are definitely better- I think we all have old LOs that could do with redoing!
I love your pencil lines LO too!

Pam said...
This comment has been removed by the author.
Stine66 said...

Jeg syntes altså at dine "før" Lo's er i den flottere ende, med den stil der var "dangang". Men selvfølgelig er de utroligt meget flottere dem du har lavet nu.

M.v.h. Stine66

charlotte said...

Man kan dælme godt se, at der er sket noget med din scrappestil! Hold da op en forskel! :-) Det var sjovt at se dine gamle LOs. Og hvor blev de nye totalt flotte!! :-)

Hvor ærgerligt at du stopper på MSC - du er til så stor inspiration! Men altså, kun du selv kan mærke om det er på tide at stoppe!
Jeg er glad for, at jeg så "bare" kan se dine kreationer her på bloggen. :-)

Pialine said...

Øv altså - jeg var vild med dine kreative indslag på MSC.
Hvor er det så godt, at jeg ser dine kreative ting andre steder.

Det er godt nok sket en udvikling med dine LO´s :o)

Knuzzer
Pialine