Monday, May 28, 2012

I´m behind

This is a long post, you are warned ;O)
Dette er et langt indlæg, så er du advaret ;O)
Time flows away and I can not keep up. My blog has been neglected for the first time in many years, but my mood is certainly not the best right now.
I am still struggling with my legs. I have taken a lot of blood, as I await a reply. I have been forwarded to the physiotherapist. If it does not help or the pain gets worse, I shall have scanned my back.
Additionally, I am certainly not happy working in the new department. I am still struggling to settle and understand why they do things the way they do. My energy to be creative can be at a very small place.
Tiden flyder afsted og jeg kan ikke følge med. Min blog er blevet forsømt for første gang i mange år, men mit humør er bestemt ikke det bedste lige for tiden.
Jeg døjer stadigvæk med mine ben. Jeg har fået taget en masse blodprøver, som jeg venter svar på. Jeg er blevet sendt videre til fysioterapeut. hvis det ikke hjælper eller smerterne bliver værre ,så skal jeg have lavet en scanning af min ryg.
Derudover er jeg bestemt ikke glad for at arbejde i den nye afdeling. Jeg kæmper stadigvæk med at falde til og forstå, hvorfor de gør tingene, som de gør. Min energi til at være kreativ kan derfor ligge på et meget lille sted.
I also got 3 weeks behind on my project life, it has public holidays during the Whitsun fortunately helped a little, so now I'm only 1 ½ weeks behind.
Jeg er også kommet 3 uger bagud med mit project life, det har fridagene i forbindelse med Pinsen heldigvis hjulpet lidt på, så nu er jeg kun 1½ uge bagud.
Here is week 19 I've used paper and die cuts from My Minds Eye, the pistons are from Technique Tuesday.
Her kommer uge 19. Jeg har brugt papir og die cuts fra My Minds Eye, stemplerne er fra Technique Tuesday.
I got a flower and a cute card by Signe on Mother's Day. I've made ​​an extra inset page. On the back is the card itself.
Jeg fik en blomst og et sødt kort af Signe på mors dag. det har jeg lavet en ekstra inset side med. På bagsiden er selve kortet
Stamps used this week
Stempler brugt i denne uge
Last Saturday, I was visiting my great day everyone Brit. I had not taken so many things because I thought I just had to make two layouts in A4størrelse, which was part of the project life as additional pages. But Brit certainly think that they should be 12 "x 12", so they were, albeit in a more simple style than I normally do.
Sidste lørdag var jeg på besøg hos min rigtig gode scrapveninde Brit. jeg havde ikke taget så mange ting med fordi jeg tænkte ,at jeg blot skulle lave to layouts i A4størrelse ,som skulle side i project life som ekstra sider. Men Brit synes bestemt at de skulle være i 12" x 12", så det blev de, dog i en mere enkel stil end jeg normalt laver.
a colleague ordered a card that would need for a 2 x 30 birthday. The couple had just bought a new house and was soon to be parents. Could I just get it on the card too. The result was this and she was very happy with.
En kollega bestilte et kort, som skulle bruge til en 2 x 30 års fødselsdag. Parret havde også lige købt nyt hus og er kommenende forældre .Kunne jeg ligesom få det med på kortet også. resultatet blev dette, som hun var meget tilfreds med.
Another two ordering cards
Endnu to bestillingskort.
Thanks for stopping by
Tak fordi du kiggede forbi.

18 comments:

Jean said...

Hold da op en masse skønne ting du har fået lavet.. Er vild med at følge dit projekt life :)
Det hyggeligt :)

Øv at det stadig går skidt :( Håber virkelig de snart kan finde ud af at hjælpe dig.. Det jo ikke til at holde ud. Slet ikke når man gerne ville nyde sommeren nu...

Ej hvor trist med arbejdet... Håber at det kommer eller at du findet et andet sted at være i fremtiden...

Annette said...

Uanset alle de dumme ting der sker for dig i øjeblikket, så er du da enormt kreativ. Og jeg nyder altså at følge dit store projekt. Fede sider - hver gang.
Alle dine kort og dine layouts er bare så fine. Især det lo med hjertet er så flot - i al sin enkelhed. Tænk hvad sådan et båndhjete kan sige !
Og så er jeg altså så vild med alle de sjove fine ting du har. Stempler, dies og kanter.....En fornøjelse at se på.

Trist at dine benproblemer fortsætter, men det er jo heller ikke sjovt med din arbejdssituation. Begge dele kan jo dræne en for energi og livsglæde.
Knus og gode ønsker for den nye uge herfra. Annette.

Netti said...

Sikke nogle lækre spellbinders du har! Uhh jeg er misundelig.
Hvor er det ærgeligt at det går så skidt både med arbejdet og dine ben. Jeg håber for dig at der kommer løsninger på det som du bliver glad for.
Smukt ugeprojekt du har lavet og lækre kort.
Mange knus herfra :)

@lfie said...

Lækre PL sider og fede fede loer - er vild med det med hjertet, så fint og enkelt.

Håber for dig at både ben og arbejdet snart bliver bedre.

lonol said...

Dejlige sider til pl. Som altid =D
" skønne layouts, men jeg er også vild med det enkle og dog så fine med hjertet.
Åh hvor er det hårdt ikke at få løst problemerne med helbredet.
(Jeg har selv prøvet at døje med ryggen hvor der gik knap 3 år, før man fandt ud af hvad jeg fejlede)
Håber for dig at blodprøverne giver svar.
Synd for dig med dit job, det er altså også en ting der fylder meget i livet.
Med håbet om en lysere uge for dig, knus og masser af positive tanker herfra

ingejc said...

Flotte ting du har fået lavet, vild med LO'et med hjertet. Håber snart de finder ud af, hvad du fejler og at din arbejdssituation bliver bedre.

Marybeth said...

Lisette, I am so sorry to hear about your legs and what might be wrong with them. How scary! Also so sorry about your job, and you not liking it. Here in the States your lucky to have a job, or keep the one you have. All your work is beautiful and so are you and your daughter in the pictures. Your cards look like you are still very creative. Get well soon my friend.

Gitte said...

Flotte layouts og lækre kort.
Jeg håber at det snart kommer til at gå bedre både med dine ben og med dit arbejde.
Jeg sender dig dig gode ønsker herfra.

Pia said...

super flotte projekter. jeg kan godt forstå at energien er på lavt blus når du både slås med smerter og skal omstille dig til nye kollegaer og arbejdsmetoder. Jeg håber snart at alt må falde på plads så du igen får kreativiteten tilbage

Brit said...

Ih... hvor blev det fint det LO med dig og Signe.

Og kære gode scrapveninde jeg håber der snart kommer styr på bentøjet og arbejdet - det andet er sgu noget møg!

Håber du trods alt har haft en god pinse og glæder mig til vi snart skal ses.

Annette said...

Hvor er det trist at høre at det stadig ikke går godt med benene og jobbet. Håber snart begge dele bliver bedre.
Skøn uge 19 du har lavet, og med en ekstra side. Flot kort Signe har lavet til dig.
Hvor er det også bare nogle gode billeder af dig og Signe, og et smukt LO med billederne.
Håber snart vi ses til noget scrap... Der er jo lang tid til oktober. Knuser

Lina said...

Hvor er det trist at høre med arbejdet. Havde håbet det havde vist som en fantastisk mulighed. Håber det aligevel lykkedes dig at finde dig til rette, eller måske nu tage chancen og søge nye/andre udfordringer. Også rigtigt trist at høre med benene. Nu må de altså godt snart finde nogen svar til dig, så du kan få den rette behandling. Kender dog alt for godt til at det tager tid og trækker ud. Så er det altså imponerende så meget du har fået lavet, på trods. Super fantastisk PL uge. De der TT stempler er da bare for skønne. Og vildt flotte layouts. De er da bare for lækre. Skønt og vellykket kort. Kram og tanker herfra.

Paula Jane Atkinson said...

So sorry to hear you are suffering.
rest all you can. art is restful so just enjoy itat your own leisure you will soon catch up. I love what you have done here, it is all very pretty.

Anonymous said...

Godt at du får lavet nogle skønne ting, selv om det er trist med arbejdet og du bliver ved med at have benpromlemer. Nu skal vi nyde det på tirsdag. Knus BAR

Dortesjs said...

super skønne sager med flotte detaljer. du er jo så kreativ som altid.

nedergaard said...

Jeg kan godt forstå at din energi er på lavt blus når du både slås med smerter og skal omstille dig dit nye arbejde. Men trods det har du fået lavet nogle super skønne kort , Lo'er og project... er stadig benovet over alt det du har med i din projekt life ( det ville jeg aldrig få lavet )Men så kan du glæde dig til din ferie i Barcelona... vi er lige kommet hjem derfra med super gode oplevelser . (Du kan læse mere om det på min blog)Ha en rigtig god weekend

Gitte said...

Vildt flotte kort og det er nogle super lækre dies du har brugt. Jeg har selv haft store problemer med smerter i lår og hofter, så jeg ved hvor det tager på krafterne. Prøv at google Birte Bonde, hun har nogle fantastiske strækøvelser som har hjulpet mig helt af med mine smerter. God weekend og god bedring.

Trine Brandt-Lassen said...

Jeg synes bestemt ikke du er bagud med uge 19. Du sku bare vide hvor langt jeg er nået ;-). Skønne skønne layouts med mors dag!
Håber snart overskuddet kommer igen. Jeg kender godt hvordan kan ikke kan scrappe hvis livet kommer i vejen!