Tuesday, May 15, 2012

I'm still here

I'm still here, but my job change takes all my energy and strength is nothing. It is too early to say if I fall into the new department. Right now I think it's all very confusing and unreal. It helps of course not exactly to my "old" children rushing to meet me at the playground, it reminds me all the time about what I once was a part of. I unfortunately still struggling with my legs, it was fortunately not osteoarthritis. Now the question is just what is it!
Jeg er her endnu, men mit jobskifte tager alt min energi og overskud er der intet af.  Det er endnu for tidligt at sige, om jeg falder til i den nye afdeling. Lige nu synes jeg det hele er meget uoverskueligt og uvirkeligt. Det hjælper jo heller ikke ligefrem at mine " gamle " børn stormer mig i møde på legepladsen, det minder mig jo hele tiden om, det jeg engang var en del af.
Jeg døjer desværre stadigvæk med mine ben, det var heldigvis ikke slidgigt. Nu er spørgsmålet bare, hvad er det så!!

Enough belching I have after all made ​​my project life for week 18
Nok sure opstød jeg har trods alt lavet mit projekt life for uge 18

I have primarily used materials from Simple stories "Fabulous" series. The pistons are from Technique Tuesdag "Ali Edwards' design
Jeg har primært brugt materialer fra Simple stories "Fabulous" serien. Stemplerne er fra Technique Tuesdag  "Ali Edwards" design
inset page
ekstra side
Thanks for stopping by
Tak fordi du kiggede forbi.

12 comments:

Gitte said...

Jeg håber at du falder godt til i den nye afdeling med tiden.
Fine sider du har lavet.

Dorthe said...

Håber du bliver glad for dit jobskifte med tiden.
Igen fine sider i dit kæmpe projekt.
God bedring med benene. :)

Netti said...

Ja du har da også rigtig meget om ørene for tiden. Jeg kiggede godt nok langt efter din blog i søndags, for der plejer du jo at opdatere :)
Jeg håber at du med tiden falder godt til på din nye stue og at du bliver glad for det.
Smukt ugeprojekt du har lavet og hvor er du øm i grønne bukser hahaha :)
Ha det rigtig godt og pas på dig selv :)

lonol said...

Puh-ha det må dælme være sejt at skifte job på den måde,håber da det bedste for dig. Lækkert PL, som altid. Jeg beundrer din ihærdighed =D

Mio said...

Skønne sider du har lavet i dit PL : ) at skifte afd. er svært, især når man ikke selv har valgt det : / jeg håber at du med tiden falder til det nye sted, så du igen kan få energi til noget andet, end arbejde : )
Dejligt brev du fik af dine kollegaer det varmer sikkert (håber jeg) håber at du nu har nogle dage fri, hvor du kan få slappet af : )
Rigtig god onsdag og kr.himmelfart : )

Annette said...

Er virkelig ked af at høre at det ikke er som måske ønsket i dit nye job. Håber det bliver bedre når du har været der lidt længere tid.
Skøn PL du igen har lavet, og skønt med en ekstra side om turen til Sverige.
Jeg er også ved at blive bidt af PL, og tror snart jeg må ud og købe mig nogle lommer og komme igang... Har bare "lige" 4 mini-albums jeg skal lave (mig der ellers aldrig laver mini-albums)
Hvor er det et sødt brev du har fået fra dine tidligere kollegaer.

nedergaard said...

Super skønne sider i dit uge projekt med masser af dejlige billeder og tekst. Håber du bliver glad for dit jobskifte. God onsdag

Annette said...

Så skønne sider til dit projekt igen. Og de virker altså festlige og med glade farver og billeder.
Jeg håber du efterhånden finder dig til rette i din nye hverdag. Men det er altid surt og en dårlig start, når den slags bliver tvunget ned over hovedet på en. Og den slags suger al energi ud af alle. ÆV.

Vær glad for det ikke er slidgigt i dit ben. For det er ikke sjovt.....kan jeg mærke her. Men det er jo altid rarest at vide, hvad der er glat.

Jeg håber du kan nyde et par ekstra fridage nu.

Lina said...

Kan godt forstå det fylder meget med det nye job. Det er ikke sjovt at blive kastet sådan rundt, og da slet ikke når du stadig er så tæt på dine gamle børn. Håber du om et stykke tid ser tilbage på 'forflyttelsen' som noget positivt. Fantastisk uge - elsker allle de fine detaljer der er. Og så er du altså en haj til at få stemplet.

Og ingen pannik med 'hemmeligheden'. Det er sjovt at gå og glæde mig uden at vide hvad jeg glæder mig til ;)

Rigtig god bedring med benet. Håber du snart får svar på hvad det er. Men godt det ikke var gigt. Knus og kram.

Trine Brandt-Lassen said...

Det gør helt ondt i min mave at læse hvordan du og ungerne savner hinanden!
Fedt insert du har lavet og skønne journalcards med blomster. Og nu får jeg helt lyst til at bage en kage....

Paula Jane Atkinson said...

Fabulous project.
Hope you get to the bottom of the leg problem soon & taht work gets easier. It is a good job we have out hobbies because sometimes only a bit of creativity helps relax us.

Karina Beck said...

Jeg håber du med tiden bliver glad for dit nye arbejdssted også!
Skønne sider i dit PL!
Rigtig god weekend.