Sunday, June 03, 2012

Lack of B12

Then  another week passed by. Unfortunately I again have had problems with my legs. I've got answers to most blood tests and they are all fine, except my B12 numbers . That`s too low. Therefore I have been in the hospital and had taken extra blood tests ,that I have not yet received a reply. The dormant sensations which I have in my legs, can be a result from the lack of B12. I hope they can do something about, so I can sleep again at night. I've also been to the physiotherapist. She think that they might can do a little about my feet, but first we must have control of my lower back and spine, which is locked tight. I got a massage and it was very painful ..... but as long as it works ;O)
Så gik der endnu en uge. Jeg har desværre igen har problemer med mine ben. Jeg har fået svar på de fleste blodprøver og de er alle fine på nær mit B12 tal, som er for lavt. Jeg har derfor været på sygehuset og fået taget ekstra blodprøver, som jeg endnu ikke har fået svar på.  de sovende fornemmelser, som jeg har i mine ben, kan godt skyldes mangel på B12. Det håber jeg man kan gøre noget ved, så jeg igen kan sove om natten. Jeg har også været til fysioterapeut. Hun mener måske godt man kan gøre lidt ved min fod, men først skal vi have styr på min lænd og ryg, som er lås fast. Jeg fik massage og det gjorde godt nok meget ondt.....men hvad bare det virker ;O)

For this week's creative touches. I've made yet another week in the project life. This time I used paper from Simple stories and stamps from Studio Calico
Til ugens kreative indslag. Jeg har lavet endnu en uge i project life. Denne gang har jeg brugt papir fra Simple stories og stempler fra Studio Calico.
Stamps used this week
Stempler brugt i denne uge

Recently, I developed a taste for Studio Calico products, so now I have signed up for their monthly package. I'm looking forward to this. I have also signed up two of their online courses. The first is Washi Workshop.So there are probably a few Washi tape on the next month's creations
På det seneste har jeg fået smag for Studio Calico produkter, så nu har jeg tilmeldt mig deres månedspakke. Det glæder jeg mig til.  Jeg har også tilmeldt mig to af deres online kurser. Det første er en Washi Workshop.Så der kommer nok en del Washi tape på den næste måneds kreationer.

I have also been made ​​cards this week. The first is my DT contribution to challenge # 64 over at Kort O Mania. We have this time been sponsored with digistempler
I´ve used this one for my card.
Jeg har også fået lavet kort i denne uge. Det første er mit DT bidrag til udfordring nr. 64 over hos Kort O Mania
Vi er denne gang blevet sponsoreret med digistempler. Jeg har brugt dette til mit kort.
Finally, two cards-ordering.I have been inspired to use these spellbinders by talented Becca Feeken
Til sidst to bestillingskort. Jeg er blevet inspireret til at bruge disse spellbinders af talentfulde Becca Feeken
Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.


20 comments:

Jean said...

Øv altså noget skidt at du skal plages sådan hele tiden :(

Jeg har også haft lidt af for B12 vitamin mangel og var hos lægen nogle gange og få det som injektion og så bagefter som piller der skulle tages dagligt og efter flere måneder var det oppe igen og stabilt...
Håber dit også kan klares så let måske..?

Er såå misundelig på dit Projekt life.. Det vildt lækkert og du virkelig dygtig til at få nogle vanvittig fede sider lavet...

Sikken en masse flotte kort.. Især det gul/orange det smukt...

Fortsat god weekend herfra en der nok også burde ligge i sin seng tihih..

Krebsen said...

Sikke nogen flotte kort, de spellbinders er bare for lækre, burde få dem på min ønskeseddel, så de en dag kan flytte hjem til mig.

Håber der snart kommer styr på helbreddet, god bedring.

Rigtig god søndag

Dorthe said...

Det lyder da træls med dine ben, håber da de hitter ud af noget der hjælper hurtigt.
Dit projekt er som altid imponerende! Og dine kort er lækre ... ja hende Becca er en yderst talentfuld dame - og en ren tryllekunstner med spellbinders.
God søndag.

Dortesjs said...

uhh ikke sjovt med sovende ben..
håber at du finder en løsning.
og så sikken dog du knokler flotte flotte uge scrap hold da op et arbejde. og de der kort de er jo så skønne sikken en fed dies.
super god søndag til dig

ingejc said...

Hvor er dit projekt life bare lækkert og hvor er dine kort flotte. Håber snart du får det bedre. Fortsat god week-end til dig.

Karina Beck said...

Skønne PL sider. Jeg kan godt lide, at du skriver på maskine, så du kan få virkelig meget journaling med!
Lækre pakker du har modtaget!!
Jeg har lige modtaget mine "Technique Tuesday" stempler, Ali Edwards. Nu er jeg bare SÅ klar til PL, så nu må det godt komme ; )
Flotte kort, du har lavet.
Rigtig god bedring. Surt at du skal blive ved med at kæmpe med det!

Paula Jane Atkinson said...

Gorgeous artwork, love the pages.
You will love the Studio Calico kits. I used to subscribe for almost two years but due to other commitments & a change of job, i sadly had to cut back on my expenditure & the kit had to be cancelled. I had great fun making a mini album for a whole year & each page featured the current months kit.

Glad you are gettign somewhere with the leg mystery. I am sure they can prescribe medication to increase the B12 deficiency.

Gitte said...

Håber at du snart får det bedre i dine ben.
Flotte sider og kort du har lavet.
God søndag.

kortmager said...

sikke nogle smukke kort! Det orange er min favorit. Og dit project- wow!
Rigtig god bedring til dig!
Hislen og god søndag
Katharina

kortmager said...

sikke nogle smukke kort! Det orange er min favorit. Og dit project- wow!
Rigtig god bedring til dig!
Hislen og god søndag
Katharina

Jytte said...

Jeg sidder her og savler over alle dine skønne sager .. som altid sååå gennemført og lækkert!! Åh, hvor har du altså også mange vidunderlige stempler !! Een kan da godt blive en bette smule misundelig ;)

Rigtig god bedring med benene og fortsat god weekend.

lonol said...

Flotte kort, med fede dies.
Og så dit skønne P.L. Det er stadig helt fantastisk at kigge med på =D
Hvor jeg dog håber for dig, at det "bare" er B12 du mangler, for at blive rask. Så er det nemlig nemt og hurtigt, og du kan sove om natten igen.
Håber at jobbet er blevet bedre ?
En god uge til dig

Hanne said...

Det lyder da rigtig træls med de ben, håber da kan finde noget som hjælper dig.
Dit projekt er super imponerende! Og dine kort er så flotte og lækre
God søndag.

Lina said...

Ja, jeg sidder også og sukker over Studio Calicos lækre produkter. Kan godt forstå du tilmeldte dig. Ked af at høre at ben og ryg stadig driller. Fantastisk PL uge. Du er bare så god til at bruge (lækre lækre) stempler. Meget inspirerende. Og fantastiske kort, ser godt ud med de spellbinders der er viklet ind i hinanden.

Eva (Fister) said...

Øv med bentøjet.

Hvor er jeg misundelig over, at du får lavet dine lækre PL sider.

Søde kort.

Glæder mig til at se noget Studio Calico fra din side, er nemlig selv ved at være lidt fan.

Rosa Jensen said...

Sikke nogle flotte kort,jeg er bare helt vild med de spelbinders.Rigtig god bedring.

Netti said...

Sikke noget skidt med dit helbred..jeg håber da snart der kommer styr på det. det kunne da være fedt hvis fyssen kunne hjælpe mht din fod!
Superflot ugeprojekt du har lavet og sikke lækre kort da!! :)
pas nu på dig selv ikk :)

Knus
anette

nedergaard said...

Super skønne kreationer igen. Og hvor er det surt at du skal blive ved med at døjes med dine ben og ryg... håber det snart bliver bedre. Ha en god dag

Annette said...

Hvor er det altså noget skidt med dine ben, men dejligt at det går fremad med at finde ud af hvad der er galt.
SKØN uge 20 du har lavet, med dejlige friske sommmerfarver.
VILD med dine nye kort.

Ja, der gik vist lidt kuk i mit blog-indlæg igår, men skulle være på plads igen.

Charlie said...

Altså lige meget hvor i blogverdenen jeg kommer pt støder jeg på kvinder der er kommet til skade eller har ondt. Jeg håber sandelig ikke det er en "trend" jeg fik startet da jeg krykkede rundt til SAM. SIKKE noget - rigtig god bedring til dig - håber de finder en løsning - ellers er en kiropraktor også en mulighed - jeg havde 3 sovende fingre i 6 måneder for et par år siden og var til et have af undersøgelser og fik en masse massage - men det viste sig noget havde sat sig fast i min nakke og efter to "ryk" hos en dygtig kiropraktor var det pist væk. Tak fordi du har spurgt til næste OSH-deadline - jeg er lige kommet hjem fra ferie - så jeg har den ikke pt men lægger den på bloggen så snart jeg har nyt. Knus og hilsen fra Fifty som også ønsker god bedring.