Friday, December 09, 2011

Tag No. 9

Today, Tim Holtz participate
 in Hero Arts festive bloghop and on this occasion he uses a brand new Hero Arts stamp, which is not yet in commerce. It was the inspiration for my tag. I've also used a Hero Arts stamp and here stops the comparing, since I did not have the other materials. I have used a little distress Stickles on the leaves and think it gives a nice effect.

 I dag deltager Tim Holtz i Hero Arts festlige bloghop og i den anledning bruger han et helt ny Hero Arts stempel, som endnu ikke er i handel. Det blev inspirationen til mit tag. Jeg har også brugt et hero Arts stempel og her stopper efterligningen, da jeg ikke havde de andre materialer. Jeg har brugt lidt distress stickles på bladene og synes selv det giver en flot effekt.
Thanks for stopping by and have a great weekend
Tak fordi du kiggede forbi og hav en god weekend

7 comments:

Pips said...

Wauw et lækkert tag du har lavet. Det synes jeg så også Tim Holtz´ er i dag. Det ser hamrende godt ud med stickles på bladene. God weekendstart.

Jeanette said...

Utrolig lekre tags du har laget her, Lisette. Imponert over at man kan få dem til å se så annerledes ut, bare med fargevalg, og ulike materialer. Herlig blir det. :) Takk for flott inspirasjon. KLem Jeanette :)

Brit said...

Hvor fint....
God weekend til dig og familien.

Anna Christensen said...

Hi, I love this tag - what a gorgeous colour scheme.

PaulaJ said...

very pretty!

nedergaard said...

Det er så lækker en tag...baggrunden så flot med stemplet ( hvis ikke du havde skrevet på min blog, ville jeg ikke have tænkt på at det er det samme stempel ) og det ser rigtig fint ud med stickles på bladene.
God weekend

Anne Kristine said...

Wow! Så flott!!
Lekkert bakgrunnstempel du har brukt!
KLem Anne