Sunday, July 10, 2011

July 1st challenge

I stumbled upon yet another challenge blog, which is a sketch blog with a focus on journaling Once Upon A .. Sketch. I made this layout for JULY 1st challange
Jeg er faldet over endnu en udfordringsblog, som er en skitseblog med fokus på journaling Once Upon A .. Sketch. Jeg har lavet dette layout til  Juli udfordringen.
The online course  I participate in, has this week reached the color yellow, and those who know me, know how I feel about the color, so here I am really challenged. I have so far made ​​my mini layout with the color.
Online kursuset jeg deltager i er i denne uge nået til farven GUL, og dem der kender mig ,ved hvordan jeg har det med den farve, så her bliver jeg virkelig udfordret. Jeg har forløbig lavet mit mini layout med farven
This week offers indeed the entire two colors because orange is also by and see it's quite another easy case. Here's my mini layout
Denne uge byder faktisk på hele to farver, da orange også er med og se det er jo en helt anden nem sag. Her er mit mini layout.
I've also two cards to show. They are made from remnants and has now returned to OSH.
Jeg har da også lige to kort at vise. De er lavet af rester og er nu afleveret til OSH

The weekend has otherwise been quiet and calm with dinner with friends and guests for dinner tonight. Thank you for dropping by.
Weekenden har ellers været stille og rolig med middag hos venner og gæster til middag her i aften. Tak fordi du kiggede forbi.

13 comments:

nedergaard said...

Sikke dog em masse skønne ting du har lavet... et rigtigt lækkert LO og nogle skønne mini albums. Synes du har gjort det flot med de farver. Smukke OSH kort også.
Ha en dejlig søndag!!!

Helen Tilbury said...

I love your take on the sketch! Great layout!! Thanks for playing at Once Upon a Sketch :)

sandi said...

Your creations are very nice! You did a great job with the sketch and those 'all one color mini' lo's came out so cute!

Jessie said...

Lisette wonderful layouts! Your cards are beautiful! The colors are wonderful!

lizzyc said...

Hi.. gorgeous creations!

Charlie said...

SÅ er dine fine OSH-kort modtaget - beundret og sendt videre. Tog også nogle billeder - men i nogle af tilfældene er dine bedre - så jeg hugger dem nok fra bloggen de dage du bliver "ugens stjerne" hos Fifty.
Glæder mig til vi ses i Tåstrup og du kan få sat lidt skik på den bjørn =0)!!!

Netti said...

wow wow smukke layouts du har lavet. De er virkelig flotte. Jeg er nu også helt vild med dit minialbum med farver. det tror jeg du bliver glad for bagefter :)

bestevenn said...

Så mye vakkert og spennende du har laget. Morsomt å bli utfordret på farger. Synes alt du har produsert er blitt meget vellykket. Ønsker deg en fin sommerferie. Vi drar på ferie til Danmark om en uke!! Legoland og løveparken for de små.

Irma said...

wonderful layering!
Thanks for taking part in our OUAS challenge!
Irma

Anonymous said...

Lækre loer og kort.

Marybeth said...

Very Nice! I a fan of the purple card, its beautiful!

Anonymous said...

Igen mange flotte ting fra din hånd
BAR

Tricia said...

What lovely cards and pages.