Friday, July 15, 2011

Finally Friday

Finally it was Friday and that means  free for 2 whole days, yes I have unfortunately first vacation for a week. I consider the week has been long with all the rain. I work in a natural nursery school and all summer we open outdoors and are out most of the time, so we are dependent on the weather.
In return, the weather has indeed been made that we in good conscience can spend hours in our scrap room and it's not bad.
Endelig blev det fredag og dermed fri i 2 hele dage, ja jeg har desværre først ferie om en uge. Jeg synes godt nok ugen har været lang med alt det regn. Jeg arbejder jo i en naturbørnehave og hele sommeren åbner vi udenfor og er ude det meste af tiden, så vi er afhængig af vejret.
Til gengæld har vejret jo gjort, at man med god samvittighed kan bruge timer i scrap værelset og det er jo ikke dårligt.

I have made my yellow and orange layout for the online course. I know there is not much yellow in it, but it is very reasonable in my eyes. On the course, we are encouraged to go shopping in our scrap stash and it is quite simply a pleasure to dive into hiding. I got my eyes up to my paper frills, which I had forgotten about for years. They're fantastic in a quick reversal, see for yourself
Jeg har fået lavet mit gule og orange layout til online kurset. Jeg ved der ikke er meget gult på det, men det er rimelig meget i mine øjne. På kurset bliver vi opfordret til at gå på indkøb i vores scrap stash og det er simpelhen en fornøjelse at dykke ned i gemmerne. Jeg fik da lige øjene op for mine paper frills, som jeg havde glemt alt om i flere år. De er jo fantastisk i en hurtig vending, se selv
This week is the color green which is pogrammet and I have already been created my layout. I have spent some of all my old Basic Grey paper. I have long had a strained relationship with Basic Grey. I think their paper is really nice and bought a lot of them but have been really bad to use it. It should be changed at.
I denne uge er det farven grøn som er på pogrammet og jeg har allerede fået lavet mit layout. Jeg har fået brugt noget af alt mit gamle Basic Grey papir. Jeg har i mange år haft et anstrengt forhold til Basic Grey. Jeg synes deres papir  er rigtig flotte og har købt rigtig mange af dem, men har været rigtig dårlig til at det brugt. Det skal der laves om på
It has also been to a single card to the monthly challenge over at Hero Arts. here I have also used some old stamps that had never seen ink.
Det er også blevet til et enkelt kort til måneds udfordringen over hos Hero Arts. her har jeg også brugt nogle gamle stempler, som aldrig havde set sværte.
Have you also some brands that you have a strained relationship with? and when did you last gone shopping in your stash, it can be recommended especially now when the CHA is imminent. We would  like to have room for new delicious things don`t we : O)
Har du også nogle mærker som du har et anstrengt forhold til? og hvornår har du sidst gået på indkøb i dine gemmer, det kan klart anbefales især nu når CHA er lige op over. Vi skulle jo gerne have plads til nye lækre ting ikke ;O)

Thanks for stopping by
Tak fordi du kiggede forbi.

13 comments:

nedergaard said...

Wawww sikke skønne lo'er. Især det øverste synes jeg, at det gule ser fantastisk ud. Nogle herlige billeder på dem begge. Og et elegant kort har du også lavet.
Hvis jeg skulle nævne nogle mærker er det nok 3andy...ihvert tilfælde dem jeg har i mine gemmer:-)
Ha en dejlig weekend!!!

Anonymous said...

Super lækre loer.
Jeg har det på samme måde med BG. Har købt rigtig meget og får det ikke brugt. Det er kun deres basic serie som jeg får brugt.

Charlie said...

Sikke nogle dejlige LO du har lavet - UHA det er længe siden jeg har lavet sådan et. Håber hverdagen snart bliver til at prøve det igen. =0) Skønt med titlen "Grow Up" men mon ikke det er FOR sent i din og mors tilfælde - og gør det egentlig noget ??? GOD weekend herfra

Kelly in Canada said...

love the way you used yellow in your layout and your card for hero arts is simply stunning.

Anna said...

I love the colors you used in each of your pieces! The yellow is so subtle but right on!
Have a great weekend:)

Lina said...

Hvor er de smukke de layouts, og fedt du får brugt noget af dit 'stash'. Selv har jeg kun fået det røde færdigt. Det er svært at finde tid til her i ferien.

Også super skønt kort, meget elegant.

Pia said...

så lækre layout ,smart med båndet rundt om billedet, ja det er fint at blive udfordret , det ser super ud med det gule som heller ikke er min farve
Du må have en god weekend

Brit said...

Det ser sgu godt ud fru LAM....

Er lidt vild med det andet 2 - super opsætning og lidt ud over hvad du plejer at lave på dine lo's...

Rigtig god weekend.

aka said...

Superflotte layouts. Selv et gult lo er fint når du har været i gang !!!
det er også sjove/fine billeder på begge.

Jeg får købt for meget Websters page. det er så fint - men jeg kan ikke hitte ud af at bruge det.

God weekend til dig.

Netti said...

Hold da lige op nogle flotte layouts du har fået lavet. Man må sige at du er kommet ud af din scrapkrise med maner! Og smukt kort..har du stempler der aldrig har været brugt?? neej vel hihi.
Hmm mærker jeg har et anstrengt forhold til må være: Basic Grey, Cherry Art og SassaFras Lass.
God idé med at gå på indkøb i gemmerne..det ville du kunne gøre i maange år uden at opdage det er væk haha ;)

Karina Beck said...

Det ser superflot ud med den mængde gult du har brugt mod det brune!! Lækre layouts.!

Jessie said...

Beautiful layouts! I love your paper and color choices!!

Anne Bente said...

wawwww total rålækre LOer du har lavet igen igen, du kan det der Lisette