Monday, February 23, 2009

a great weekend

Where am I glad that I chose to take a days holiday on top of this weekend's fair. It was a fantastic show, where I have a great time in good company with girls from Dreampapers. We've talked, laught a lot, produced make and takes, told about what Scrapbooking is, heard mini concerts, received countless tastings, hand massage and nails polished and shop. It has been great fun but also hard, so I am dead tired today. I have been staying at sweet Annette Dreampapers from throughout the weekend and hotel Spirævej get 5 stars from me.

Hvor er jeg glad for, at jeg har valgt at tage en feriedag i dag oven på weekendens messe. Det var en fantastisk messe, hvor jeg har hygget mig i godt selskab med tøserne fra Dreampapers. Vi har snakket, grint en masse, lavet make and takes, fortalt om hvad scrapbooking er, hørt mini koncerter, fået utallige smagsprøver, håndmassage og poleret negle og shoppet. Det har været rigtig sjovt, men også hårdt, så jeg er dødtræt i dag. jeg har boet hos søde Annette fra Dreampapers hele weekenden og hotel Spirævej får 5 stjerner herfra.

I have also had time to scrap. I had a goal to make 7 layout through the weekend, but I only made 5 and a half. Here they come

Jeg har også haft tid til at scrappe. Jeg havde en plan om at lave 7 layouts i løbet af weekenden. men nåede desværre kun 5 ½ og de kommer her.

Since I didn´t had some red lettering on this layout, Gitte was so sweet that embosse them red for me.
Da jeg ikke havde nogle røde bogstaver til dette layout, var Gitte så sød at embosse dem røde for mig.
One of the make and take we did was ribbon flowers and sweet Britt made three ofthem for this layout.
En af de make and take vi lavede var båndblomster og søde Britt kede sig vist så hun lavede tre til dette layout.
Sweet Maria has colored and cut out the fox for this layout.
Søde Maria har farvelagt og klippet ræven ud til dette layout.I used a sketch I found on Mosh Posh blog for this layout and the papers are from my monthly kits.
Jeg har brugt en skitse, som jeg fandt på Mosh- Posh bloggen til dette layout. papiret stammer også fra min månedespakke derfra.
Now I´m off to do some landry. Thanks for stopping by.
Jeg løber igen vasketøjet kalder. Tak fordi du kiggede forbi.

11 comments:

Charlotte said...

Ihhh nogle skønne og glade layouts. De gør mig i super godt humør!!
Synes du klarede at bruge det søde dyre-mønsterark rigtigt godt (på Skåne layoutet). Det købte jeg også på Scrap n Dream, men har ikke brugt det endnu, da jeg synes det er vanskeligt.
Dejligt at se de mange detaljer du altid laver og de båndblomster er suuuuper søde! Det må prøves.
Jeg håber du fortsat vil nyde din fridag. :-)

madamtridse said...

Mums nogle skønne LO's du fik lavet i weekenden. Lækkert papir. Jeg kan godt lide den måde du har revet papiret op i midten på LO'et fra "Skåne" Cute lille ræv.:)Jeg må prøve at lave de blomster, de er bare så søde.
Det var hyggeligt lige at hilse på dig i fredags.:)

Jette / ma11edina said...

Ih, det lyder til at have været en fed weekend!!! ...7 LO´s 8-) hold da op og du nåede KUN 5½....det tager jeg altså hatten af for alligevel LOL...Flotte, flotte LOs, med svære papirer synes jeg (Skåne) men hvor blev det flot! Fantastisk som du altid formår at få mange billeder med til at bekræfte historien/situationen.

Netti said...

Det lyder til at have været en dejlig weekend og jeg forstår godt at du har taget fri idag. Jeg håber at du har nydt den.
Det er vel nok nogle superlækre layouts du har lavet. De ser alle vildt godt ud.
De der båndblomster må jeg altså prøve engang.

Brit said...

Så kom paytime, laytime, playtime Lo'et på din blog - og det må jeg jo lige kommentere....

De blev super gode alle dine LO'er fra messen. Båndblomsterne er jeg personligt helt vild med - de er bare superflotte... :-)
Tak for nogle gode grineture og hyggelige dage i Forum.

Håber vi snart ses igen.

Annette said...

Ja, sikken du kan få andre til at lave ting til dig. Det må være dejligt at være årets scrapper :-)

Dejligt du har nydt dit ophold på hotel Spiræavej. Og det er jo ikke alle gæster der får en dukke opkaldt efter sig, men det har du fået.

Sofie said...

Hold da op, nogle fantastiske layouts du har fået lavet! Jeg elsker dem alle sammen;0) Du bruger altid de mest fantastiske farver...

Dittepigen said...

Hvor er det ½ layout? Nej, de er skønne de 5 hele, som altid hos dig med en masse dejlige detaljer og skønne farver.

Charlotte Ravn said...

Hvad? "Kun" 5½ layouts på en hel weekend...hør falder du ikke lidt af på den.....hihi. Nej pjat, det er da flot og ca. 5 gange mere end jeg ville nå! og så er de ovenikøbet super flotte allesammen!

Margit said...

Sikke mange flotte LOer du har fået lavet. Du har bare været SÅ flittig.
Du "krydrer" altid dine LOer med mange lækre detaljer... det kan jeg lære en del af ;-)
God week-end

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色