Monday, February 09, 2009

An awesome weekend

I had an awesome weekend. Friday evening we picked up Annette aka Nettie at the trainstation and we got a few pleasant hours of conversation, before we went to bed. Early Saturday morning we drove to ScrapN `Dream fair in Tåstrup. Here we spent a fantastic day with lots of other sweet and talented scrapper. The atmosphere was very nice, the food fantastic, not to mention the free soft ice and hot cocoa machine.
I sat at the table and lamented pleased that I never win anything, and before the day were over I had won two gifts. A set of clear stamps from Scrap is fun and a small bag and a gift card at 20$ from Multiscrap. I immediately redeemed gift certificate for two pack of the brand new Thickers from American craft. You can never get too many Thicker ;O)

Fredag aften hentede vi søde Annette aka Netti ved toget og vi fik et par hyggelig timer med snak, inden vi gik i seng. Tidlig lørdag morgen kørte vi til ScrapN`Dream messen i Tårstrup. Her tilbragte vi en fantastisk dag, sammen med en masse andre søde og dygtige scrapper. Stemningen var meget hyggelig, maden fantastisk for ikke at tale om den dejlige gratis soft ice og varm kakao maskine.
Jeg sad ved bordet og beklaget mig over, at jeg aldrig vinder noget og inden dagen var omme havde jeg vundet hele to gaver. Et sæt clear stamps fra Scrap is fun og en lille taske og et gavekort på 100 kr fra Multiscrap. Gavekortet indløste jeg straks til to pakke af de helt nye thickers fra American craft. Man kan aldrig få for mange thickers ;O)
I did actually got time to scrap a bit. Entire 4 layouts, but I can only show the two of them now.
Jeg fik faktisk også tid til at scrappe lidt. Hele 4 layouts blev det til,men jeg kan kun vise de to nu.
I´ve used a sketch from Pagemaps to this one. it´s some very old photos from 1999.
Jeg har brugt en skitse fra Pagemaps til den her. det er nogle gamle redde billeder fra 1999.
I´ve also used a sketch to this one, but I don´t remember from whom!
Jeg har også brugt en skitse til den her, men jeg kan desværre ikke huske fra hvem!

This is done a second day and was janauar sketch competition at Dreampapers. I was lucky enough to win me who never wins anything! ;O)
Det her er lavet en anden dag og var til janauar skitse konkurrencen hos Dreampapers. Jeg var så heldig at vinde, mig som aldrig vinder noget! ;O)The final layout is created out of my beautiful monthly kit from Scarletlime.
Det sidste layout er lavet ud af min skønne måneds pakke fra Scarletlime i forbindelse med den anmeldelse jeg skrev til Scrapsisters.Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

15 comments:

Susanne said...

Hej
Det lyder som en rigtig hyggelig dag, må nok overveje at tilmelde mig til sommer :) Sikke nogle flotte LO du har fået lavet.

Pia said...

Er enig det var en fantastik lørdag i Tåstrup.Rigtig flotte loer, ser rigtig godt ud med den sorte filt bord

Sarah said...

Ja det var rigtig hyggeligt i lørdags.
Super LO's du har lavet...

Anne Bente said...

super flotte loer du igen har lavet, det lyder som i rigtig har hygget jer, jeg vil også med engang :)

Pialine said...

Tak for sidst og ja jeg synes også det var en fantastisk hyggelig dag. Superflotte LO´er er helt vild med den søde sommerfugl du har sat på det første LO :o) ...og tillykke med alle dine præmier, jeg sad også og sagde jeg aldrig vinder noget...he he men det skete der ikke noget ved ;o)
Knuzzer

Connie said...

Ja, det var en dejlig dag Annette og Brit havde lavet til os i lørdags. Hyggeligt at ses dig igen.

Lækker Loér du har lavet. Er vild med Loét med den rund der er forskrut.

Karina said...

Rigtig flotte layouts, du har lavet.
Ja, det var en super lørdag i Tåstrup. Den første af den slags, som jeg deltog i. Det betød også at jeg slet ikke kunne koncentrere mig ; ) Men det gjorde heller ikke noget. Jeg fik snakket med en masse og shoppet ; )
Men du var flittig.

madamtridse said...

Ja det var en kanon hyggelig dag. Du var da godt nok flittig. Nogle skønne LO's du fik lavet. Jeg kan godt lide at du har skåret cirlen op og forskudt den.
Du må' ha' en rigtig god tirsdag.

Cecilie said...

Det lyder bare som en rigtig dejlig week-end! Og du har da fået noget fra hånden. Jeg kan særligt godt lide layoutet med den forskudte cirkel - det er en ret fræk idé.

Netti said...

Tusind tusind tak for en hyggelig weekend. Det var et kanont arrengement vi var til. hvor var jeg glad for at du vandt...så skulle jeg ikke høre på dit piveri om aftenen *G*
Dien layouts er vildt flotte.

Kornum said...

Dejligt at høre at i hyggede lørdag , der var jo nogle som skulle på job øv øv . Super flotte loer du har lavet som altid :))

Jannet said...

Som altid, nogle skønne layout's med masser af flotte detaljer.

Charlotte said...

Lækre, lækre, lækre layouts!! Det du vandt med hos Dreampapers skitsekonk. er virkelig bare SÅ FLOT! Ja, det er de alle. Elsker at kigge på dine mange detaljer. :-)
Og ja, det var en rigtig hyggelig dag til Scrap'n'dream!! Jeg glæder mig i hvert fald til en anden gang.

Margit said...

Flotte LO'er. Jeg kan høre I har haft en dejlig dag... håber jeg kan være med næste gang.
Du har sandelig fået lavet noget... der er bare så mange lækre detaljer på dine LO'er... og herlige billeder.

Eva Dohn said...

Flotte layouts. Jeg fik også købt nye thickers (6 ark) - men ja, hvem kan leve uden :o)