Friday, January 30, 2009

Scrapping old pictures

In this weeks I have rescraped-saving old pictures from the time, when I did not know what was Scrapbooking. So are you ready for a trip back in time to the year 1999

I den forløbende uge har jeg har gang i at omscrappe- redde gamle billeder fra dengang, jeg ikke vidste hvad scrapbooking var. Så er du klar til en tur tilbage i tiden til år 1999.

For this layout, I used a sketch from Inspired BluePrints.
Til dette layout har jeg brugt en skitse fra Inspired Blueprints
A layout of a color scheme, I usually do not use and a mix of different manufacturers.
Et layout i en farvesammensætning jeg normalt ikke bruger og et mix af forskellige producenter.
A card made out of the leftovers from the layout.
Et kort lave ud af resterne fra layoutet.
For the next two layouts, I used sketches from Page Maps.
Til de næste to layouts har jeg brugt skitser fra Page Maps
Another card made out of leftovers.
Endnu et kort lavet ud af resterne.
Well I will run again, because I am traveling to Sweden, where I will stay with my parents for the night. Tomorrow, my mother and I going to Scraproom for shopping. hope you all have a really good weekend and thanks for stopping by.

Nå jeg vil løbe igen ,for jeg er på vej til Sverige, hvor jeg skal overnatte hos mine forældre. I morgen skal min mor og jeg nemlig lige et smut forbi Scraproom og shoppe. Kan I alle have en rigtig god weekend og tak fordi du kiggede forbi.

13 comments:

Annette said...

Sikken du rigtig har været produktiv. Super flotte LO du igen har lavet. Ang. sol, sommer og regn så kan jeg godt se det er en udfordring for dig, men du har klaret den godt.

Knuser
A

Pialine said...

Hold da op Lisette - du må være på akkord med alt det du får lavet ;o) Flotte LO´er du har lavet og god ide at lave kort ud af resterne.

Knuzzer

madamtridse said...

Hold da sikke mange skønne LO's du har fået lavet i denne uge. Fede detaljer du har på. Det ser kanon godt ud at du har mange billeder på dine LO's.:)
Du må ha' en rigtig god weekend og god shoppetur.

Netti said...

Godt det ikke er mig der skal i Scraproom da!! *G* Nej jeg er VILDT MISUNDELIG!!! Køb nu noget lækkert som jeg kan tage med hjem om en uge :))

Det er nogle vildt fede layouts du har lavet...specielt sol, sommer og regn er jeg da helt vild med. Det er sjovt at se dine redde billeder for jeg kan huske hvordan de så ud før..imponerende at du kan redde dem :)

Margit said...

Rigtig seje LO'er... fantastisk som du er produktiv... Kan godt lide de mange billeder du får med og sol, sommer og regn er da helt skønt.
Søde "reste"-kort...
Håber du nyder week-end'en hinsidan...

Betina Olesen said...

Hold da op... jeg troede at du var færdig med at redde dine billeder... det kunne altså haveværet sjovt at se nogle før og efter billder...

Alle er nogle skønne LO'er, men Beach er farvoritten denne gang. skøn opsætning, og skønne farver...

Uhhh... det der scraproom er jeg altså nødt til at prøve at besøge en dag....mon man kan få en guidet tur ;-)

Knuz Betina

Asil said...

Så herlig den Sol, sommer og regn-LOen er! Elsker fargene! Og så flink du er til å bruke restepapiret! Der synder jeg mye.. Det havner i en boks jeg alltid "glemmer" at jeg har når jeg trenger noe..

:)

Gitte said...

Skønne layouts du har fået lavet med opsætninger, der er lige mig. Og så er det bare en genial ide, at scrappe et kort samtidig af resterne.

Anonymous said...

Er vild med farverne på sommer sol og regn og så lige alle knapperne.

Anne Bente said...

åhhhh så lækre ting du igen har lavet, som altid.

Eva Dohn said...

Lækre layouts! og du er blevet lidt en haj til reste-kort :o)

Charlotte Ravn said...

Super skønne layouts du har lavet og hvor er det altså bare en rigtig god ide, at bruge resterne til kort med det samme.

Dittepigen said...

Fantastiske redninger.