Sunday, September 14, 2008

TOOOOOOOOOT

Now I can finally reveal the secret project, I have worked on. I have been lucky enough to have released a few layouts in this new Danish book about scrapbooking.

Nu kan jeg endelig afsløre det hemmelig projekt, jeg har arbejdet på. Jeg har været så heldig at få udgivet et par layouts i denne nye danske lille bog om scrapbooking. den ehndvender sig mest til begynder og er fyldt med forskellige teknikker. Er du intresseret ,så kan den købes hos Dreampapers.


A few weeks ago one of my great scrapbooking idols Birgit Koopsen had a RAK running on her blog. I was fortunate to win and the package came this week ..... so many beautiful things. Once again, one thousand thanks to Birgit and if you don´t know heryet, you should look over her blog here. http://birgitkoopsen.typepad.com/my_weblog/
There is so much beautiful inspiration.

For et par uger siden havde et af mine store Birgit Koopsen scrapbooking idoler en RAK kørende på hendes blog. Jeg var så heldig at vinde og pakken kom i denne uge.....så mange dejlige ting. Endnu engang tusind tak til Birgit og kender du hende ikke endnu, så skulle du kigge forbi hendes blog her. http://birgitkoopsen.typepad.com/my_weblog/
Der er så meget flot inspiration at hente.I am usually not so much into cards, but when I was at Scrap a mania last week I made this. I have used a sketch from 2 sketches 4 you. A brilliant card sketch blog.

Jeg gør mig normalt ikke så meget i kort, men da jeg var til SAM i sidste uge lavede jeg det her. Jeg har brugt en skitse fra 2 sketches 4 you. En genial kort skitseblog


This week I have made this year first Christmas cards. I have once again used a bonus sketch from 2 sketches 4 you. I was so crazy about the sketch, that I had to use the whole 3 times.

I denne uge har jeg lavet årets første julekort. Jeg har endnu engang brugt en bonus skitse fra 2 sketches 4 you. Jeg var så vild med skitsen,at jeg måtte bruge den hele 3 gange.

I have also made a double layout.

Jeg har også fået lavet et dobbelt layout.


Jeg vil lige minde jer om, vi søger gæstedesigner over på http://1-2-3-scrap.blogspot.com/ Det er åbent for alle både begynder som mere erfarende scrapper. Bliver du valgt modtager ,du et sæt materialer til at lave udfordringerne af , samt en lille gave, som er til dig selv. Så hvad venter du på ;O)

Thanks for stopping by and have a great Sunday.

Tak fordi du kiggede fordi og forsat god søndag.

15 comments:

Anne Bente said...

åhhhh du er altså bare for produktiv Lisette :)hvor er det flot det hele du har lavet, og tillykke med du har fået noget i det nye blad,den må nok ses på engang,

ha en rigtig god uge

madamtridse said...

Har købt bladet, det er rigtig godt, selvom jeg kan teknikkerne (men præ-demens du ved)men det har en god str. så det fylder ikke noget at ha' med.Der er jo også nogle rigtig inspirende LO i det.

Dine kort er rigtig flotte, de runde stempler er rigtig søde.
Det er et hyggligt pinse LO, nogle lækre farver du har brugt.

omuli said...

Wow! Congrats on being published in a book!

Netti said...

Det er nogle virkelig flotte kort du har lavet..den skitse er da for fed!
Dit dobbeltlayout er rigtig flot som altid. Jeg kan godt lide dit mix af farver.
Tillykke med bladet/bogen, den er rigtig god.

Sikke da en flot gave du fik fra Holland - den kan man da kun blive glad for :o)

Karina said...

Flot layout i dejlige varme farver. Glæder mig til at se nærmere på den bog. Og rigtig søde kort.; )
God søndag til dig.

Pialine said...

Som altid laver du utrolig mange flotte kreative ting - og sikke travlt du har haft. Scrapper du også om natten ;o) he he nej men du laver altså nogle superflotte ting også denne gang :o)
Knuzzer
Pialine

charlotte said...

Stort tillykke med udgivelsen! Sejt gået! Også tillykke med de nye sager fra Birgit i Holland - og ja, hun laver nogle rigtigt flotte ting. .. men det gør DU altså også. Nydeligt pinse-LO med totalt lækkert farvevalg og kortene blev rigtigt søde. :-)
God søndag aften til dig.

Jette / ma11edina said...
This comment has been removed by the author.
Jette / ma11edina said...

Tillykke med udgivelsen, har bladret i bogen,og den ser rigtig lækker ud, flot arbejde! Det er også nogle skønne kort du har lavet, dejligt at se, at der er andre der også har fået taget hul på lidt julerier ;-).
Og igen et skønt dobbelt-LO med masser af fotos og farver. Super flot!
Pssst...1000 tak for papiret ;-D

Paula said...

Congratulations!!! I'm thrilled to read your news.
Gorgeous cards & layouts.I love to see the fresh colours.
I am really loving my new job but wish i had more energy to craft. I am lucky to be getting lots of materials in my kits each month & my sister has some stunning photos of her trip to France that i plan to make into something for her. Meanwhile i keep up my weekly time minibook & i have a layout almost finished!!

Pia said...

Tillykke med at komme i bladet. Søde julekort og et flot lo.Svar til dig om hvilket stempel jeg har brugt på kortet, det er et ARTEMIO træstempel.

Jette W said...

Hold da op hvor du når meget.
Og hvor er det hele bare flot.
Tillykke med jeres blad.

Charlotte Ravn said...

Det er et rigtigt fint hæfte i har fået lavet!
Tillykke med gevinsten, den ser lækker ud!
Jeg så jo dit flotte kort IRL til SAM, de andre du har lavet er også rigtig fine!
Og et rigtigt dejligt dobbelt LO du også har lavet

rmeyfe said...

Congratulations!!! :)

Anonymous said...

Tillykke med bladet. Så det på SAM, det var rigtig lækkert. As allways dejlige loér.