Sunday, April 22, 2012

project life week 15

What a week. Monday I went to the doctor because I have had problems with my legs for a long time. Now Ihave to go to radiology department and have taken radiograph for osteoarthritis. So I am only 38 years.
Tuesday I went back to work after a long vacation and was told that I must change department on May 1, regardless of whether my department closes or not. It corresponds to change jobs in 12 days, so I am somewhat shocked. I work with children, so no matter how profesonel you are, then you have invisteret yourselves in these children and it's hard to say goodbye. However, I have been able to delayed the moveing  toMay 7 so I can say proper goodbye. I know I should be happy that I after all have a job, but therefore it is difficult anyway.
Sikke en uge. Mandag var jeg til lægen, da jeg længe har haft problemer med mine benene. Nu skal jeg til radiologisk afdeling og have taget røntgenbillede med henblik på slidgigt. Jeg er altså kun 38 år.
Tirsdag kom jeg tilbage på arbejde efter en lang ferie og fik at vide at jeg skal skifte afdeling 1 maj , ligemeget om min afdeling lukker eller ej. det svarer til at skifte arbejde på 12 dage, så jeg er noget chokeret.  Jeg arbejder jo med børn, så ligemeget hvor profesonel man er, så har man invisteret sig selv i disse børn og det er svært at sige farvel. Jeg har dog fået udskudt flytningen til d. 7 maj så jeg kan nå at sige ordentlig farvel. Jeg ved godt, jeg skal være glad for jeg trods alt har et job, men derfor er det svært alligevel.
Well now, enough is enough with all this complaining, I've still been creative this week.
Nå nu må det være nok med alt det brok,  jeg har jo alligevel været kreativ i denne uge.
Project life this week made ​​with paper and diecuts from Authentique
Project life denne uge lavet med papir og diecuts fra Authentique
This week stamps are used for among other things,
ugens stempler( de er fra Papertrey Ink) er brugt til blandt andet dette kort.
this card strongly inspired by Dawn McVey
dette kort stærkt inspireret af Dawn McVey
Last Monday I receive a package that has been very long in coming, as it mistakenly took a quick trip to New York before coming to Denmark. In it, among other things, there were new spellbinders and they had to be tested
I mandags modtag jeg en pakke ,som har været meget længe undervejs,da den ved en fejl tog en smuttur til New york inden den kom til Danmark. I den var der blandt andet nye spellbinders og de måtte jo afprøves
Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

26 comments:

Annette said...

Hold da op for noget med dit arbejde. Håber det kommer til at gå godt. Dejlig uge i projekt life, med flot brug af stemplerne. Mums nogle lækre nye spellbinders du har købt.

Jean said...

Øv noget rod med arbejdet :(
Håber alligevel det nok skal gå..

flotte ting du har fået lavet.. især kort :)

Hanneby said...

Pyh ha .. det er en hård nød med det arbejde - jeg er selv pædagog og kender alt for godt fornemmelsen af, at have investeret i nogle unger / familier...

Men som du selv siger - i dag er det godt at have et job...

FLotte kort du har lavet - og en fantastisk lækker Die du har fået hjem ...

Dejlig uge til dig

Knus fra Hanneby

Rysse said...

Surt med arbejdet, men godt at du stadig har det.

Jeg er vild med dit konfirmationskort. Det er så smukt.

God bedring med benene.

Jytte said...

Åh, hvor et par smukke kort .. er SÅ vild med dine nye Spellbinders (har selv den med firkanterne, men må da vist også ha' den ovale... )

Tak for din kommentar på min blog. Den Spellbinder jeg har brugt på seneste kort er den der hedder "Fleur De Lis Squares".

Rigtig god bedring.

nedergaard said...

Øv med dit job og øv med dine ben. Men ellers har du igen lavet nogle skønne sider i din bog og du har kreeret nogle super smukke kort
God søndag aften

Gitte said...

Sikke noget med dit arbejde. Håber at det bliver godt i den anden ende.
Flotte sider og kort du har lavet.

Anne Bente said...

Sååååå super smukke ting som altid Lisette.
knusss

Mariastine said...

Super super flotte kort :)

maria said...

øv med dit job, håber det kommer til at gå godt det nye sted.
Super skønne sider til PL. Super lækre kort med din nye spellbinders, de er da bare for lækre :0)

Jette / ma11edina said...

Det er da godt nok ærgerligt med jobbet...men som du siger, du har trods alt stadig et arbejde, håber at du finder det ok med tiden ;)
Er vild med dit projekt life!! De må være fedt at se tilbage på. Lækre, lækre kort, det PTI kunne godt friste lidt...og de nye spellbinders!! Håber du snart får svar på dine benproblemer...kender jo godt det med slidgigten, det kunne en ny hofte jo rette op på for mit vedkommende. Pøj-pøj :)

Rafns hjørne said...

Det er nogle lækre ting du har lavet i denne uge, på trods af dit arbejde og dårlige ben.
Hvilken slags karton er det du bruger? Det ser så kraftigt og lækkert ud.

Jessie said...

Lisette, so sorry about your legs! I hope they are able to get you something that will help with the pain! So sorry about your job change too! I hope it goes smoothly! Your project life is wonderful!! I love your cards and all the new spellbinders you used!!

Lina said...

Ej - det er godt nok hårdt! Håber det viser sig at være noget nemt og ligetil at fikse, med hensyn til dine ben. Og at du kommer hurtigt til undersøgelserne, så du kan få nogen svar i en fart.

Og jobbet. Jeg synes altså, krise eller ej, at det er helt okay at brokke sig, og ikke mindst være ked af det. At blive kastet sådan rundt, og med så kort varsel kan virklig ikke være sjovt. Og du er jo glad for 'dine' børn! Jeg synes altså du har al mulig ret til at 'bitche' - også her på bloggen.

Super skøn PL uge. Papirene passer jo 'spot on' i farverne til billederne. Og fantastiske kort. Endnu engang sidder jeg her og er misundelig på dine lækre indkøb.

Stort kram og mange tanker.

ingejc said...

Super smukke kort du har fået lavet. De Spellbinders har da vist været værd at vente længe på. Held og lykke med dit arbejde

Annette said...

Superflotte kort du har lavet igen. Og fede Spellbinders - og vidt berejste...hihi.

Det er bare så træls med dine ben - og så i din alder. Jeg havde ikke tanken om at der var noget galt med mit ben for ½ år siden, men pludselig gik det helt galt. Sidst har jeg prøvet ikke at kunne støtte på det pga smerter. DET er altså alvorligt. Røntgen viser at hoften er klar til udskiftning, så det er ufatteligt at det kan gå så stærkt ned af bakke. Jeg er 58 - men alligevel......ÆVÆVÆV.

Møgplanlægning med dit skift på jobbet. Hvad med børnene ? Det er da også synd for dem...Så hvem har noget ud af den slags ?

Håber du får en god ny uge....bedre end sidste.

Karina Beck said...

Super lækre kort. Mums nogle lækre ting, du har snoldet.
Tak fordi vi måtte se med i dit hverdagsliv.

Anna said...

Gt job keeping up with Project Life! You are doing a fabulous job! Your cards are lovely! Good luk with your job!

Charlotte Ravn said...

Æv osse med både ben og arbejde. Håber alt løser sig til det bedste!
Du er vel nok flittig med dit project life, det ser super godt ud. Og wow for nogle skønne kort!

Marybeth said...

Oh I am so sorry about you not feeling well and pain in your legs. Also sorry about your job change and having to say good by to the sweet little ones…. that will be hard. Love all the projects and beautiful cards you have made , you are so talented Lisette . Good luck with all.

Netti said...

Ej ej ej ej nogle fede spelbinders du har købt!! Dem må jeg da bare eje!! Jeg er SÅ misundelig.

Ja sikke en uge du havde.
Superflot uge du har lavet i dit projekt og kortene er jeg da helt vilde med! Wow ..

Trine Brandt-Lassen said...

Lækkert som altid. Håber det er falsk alarm med dit helbred!

Gitte said...

Uha for nogle flotte kort og de spellbinders er jeg på jagt efter men kan ikke opdrive de ovale, hvor har du købt dine?

Pia said...

ikke sjovt at der rokkeres rundt på dit arbejde og synd for børnene. supert projekt life og wow de spellbinders må da vist hjem til mig

Pia said...

Hvor har du købt de lækre spellbinders dies?

Charlie said...

Arbejde er bestemt mange timer af en vågne tid - så jeg ønsker for dig at du på sigt bliver glad igen også for det nye sted. Men selvfølgelig er det en forskrækkelse - især hvis man slet ikke var forberedt - og sikke noget møg at vælge at fortælle det til en der lige er kommet tilbage fra ferie. Virker ledelsesmæssigt uprofessionelt - efter min mening. Sådan lidt "vi trak lod mens du var væk og du tabte" agtigt Knus =0)