Saturday, June 11, 2011

some kind of craft crisis

Anyone who reads my blog certain know that I love papertrey Ink and here the other day I found another haven of inspiration for these beautiful stamps. It`s this blog I talk about and sørme if there is an ongoing challenge, so it had to be tested.
The challenge over at A Passion for papertrey assume that you must use : A dollop of colour, A sprinkling of buttons,  A pinch of ribbon.
here is my take on it:
Alle der læser min blog ved vist efterhånden at jeg er vild med papertrey Ink og her den anden dag fandt jeg endnu et paradis af inspiration til disse skønne stempler.  Det er denne blog jeg taler om og sørme om der ikke er en udfordring igang, så den måtte prøves.
Udfordringen over på A Passion for papertrey går ud på at du skal bruge 3 farver, 2 knapper og 1 bånd.
Her er mit bud på den
PTI products:
Stamp: Love lives here, Mat stack 2
die: Love lives here, Mat stack 2

Here's another card I made when I was started .
Her er endnu et kort, jeg lavede, når nu jeg var igang.
Over on the Hero Arts blog there is Fresh Inspiration Friday challenge. I made ​​this card, which also fits their monthly competition where the theme is weddings.
Over på hero Arts bloggen er den en Fresh Inspiration Friday challenge igang. Jeg lavet dette kort dertil, som også passer til deres måneds konkurrence, hvor temaet er bryllup.

I have until this year, always seen myself primarily as a scrapper and then card maker. I look at the year this year, I must admit that it has not been to many layouts (I usually made ​​between 100-200 per year), but a whole lot of cards. I have for a long time been
sad because I miss making layouts, but the inspiration and desire have not been there. I suppose I have some kind of scrap crisis for the first time. There's nothing wrong with making cards, so now I decide that I no longer want to have a bad conscience. If this year will be a card year, it's perfectly fine and then comes the desire to scrap hopefully slowly again (what the hell else do I use my over 100 packages Thickers to).
Jeg har indtil i år, altid set mig selv først og fremmest som scrapper og dernæst kortmager. Ser jeg på året i år, må jeg erkende at det ikke er blevet til ret mange layouts( jeg plejer at lavet mellem 100-200 om året), men en hulens masse kort. Det har jeg længe gået at være ked af, for jeg savner at lave layouts, men inspirationen og lysten har ikke været der. Jeg har vel en eller anden form for scrap krise for første gang. Der er jo heller ikke noget i vejen med at lave kort, så nu har jeg beslutte at jeg ikke længer vil have dårlig samvittighed. hvis året i år bliver et kort år ,så er det helt i orden og så kommer lysten til at scrappe forhåbentlig langsom igen ( for hvad pokker skal jeg ellers bruge mine over 100 pakker Thickers til ).

My next project is this, what is yours?
Mit næste projekt er dette, hvad er dit?
Thanks for stopping by and have a great Whitsun
Tak fordi du kiggede forbi og God pinse.

15 comments:

Annette said...

Super lækre kort du har lavet. Det lille fuglehus med hjertet er super sødt.

Jeg vil gerne ha' lavet nogle LO'er. Og så kommer Anja på mandag og er kreativ med mig.


Knuser

Tricia said...

what lovely cards. You are making me want the set.

Pia said...

Jeg har lige lavet rigtig mange lo som ikke kan vises i nu og det har været rigtig dejligt, jeg tror jeg begyndte på kort da jeg synes alle de album med layouts fyldte so meget og efterhånden som Børnebørne er blevet store er der færre billeder at scrappe men jeg elsker at lave mindre album over ferier og ture med børnebørne og er nemmere at have liggende i en kurv eller andet så de nemt kan tages frem, lige nu prøver jeg at følge det gratis online kursus hos Creative publishing.
Jeg måtte eje, nok lokket af Anja til at bestille stempler og dies fra din favorrit men det er meget lidt jeg har brugt den men kunne være jeg skulle kigge på den udfordring.
Det er jo super skønne kort du har lavet med stemplerne
Ønsker også dig en god pinse

bestevenn said...

Så fine kort du har laget, Lisette. Det går i bølger hva man skaper, og man kan ikke produsere like mye hele tiden. Inspirasjonen og lysten kommer tilbake, og det er da bare fint å ha lyst til å lage litt kort. Ønsker deg en fin pinse.

Karina Beck said...

Det er nogle superskønne kort, du har lavet. Jeg er vild med det lille hus.
Vores hobby skulle nødig give dårlig samvittighed! Mon ikke lysten til LOer kommer igen en dag, hvor du står med nye oplevelser og billeder?
Jeg har lavet flest kort, men lige nu har jeg vildt lyst til at lave layouts.
Fortsat god pinse.

Netti said...

Supersmukke kort du har lavet. Jeg er også vild med det lille fuglehus, hvor er det sødt.
Jeg havde aldrig troet at lige du skulle få scrapkrise, men når den nu er der så synes jeg det er fint at du ikke vil have dårlig samvittighed. Du skal da scrappe det du lige netop har lyst til :)

Aimes said...

I'm so glad that you found our blog! Thanks so much for sharing your fabby creations with us. I love what you've done with the Love Lives Here set and die!
Thanks for joining us on A Passion for Papertrey!
Hugs,
Aimes
x

Lina said...

Du skal da bestemt ikke være ked af at det 'kun' bliver til kort, for de er da bare super lækre! Jeg har det sjovt nok lige omvendt. Når jeg sætter mig for at være kreativ, ender det med at være layouts, selvom jeg egentligt ville/skulle lave nogen kort.

Margit said...

WAUW... nogle lækre kort. Vild med dine duche farver... Og det lille hus er for cute...
Jeg har lavet kort (især til OSH) og feriebøger i år... og har SÅ mange billeder liggende til LO... men når jeg sidder med dem... går jeg i stå =0(
Jeg håber gejsten vender tilbage snart!
Rigtig god pinse til dig.

Anonymous said...

Flotte kort og især det med fulgehuset, kan jeg lide. Det er ok, at det bliver et kort år. god pinse til dig og familien. vi ses d. 23 juni.
BAR

Caryn said...

Hi and welcome to our challenges - your cards are all just so pretty - very vintagey style which I LOVE but am rubbish at!!
Thanks for joining us at A Passion for Papertrey.
Hugs,
Caryn xxx

Jette / ma11edina said...

De er super søde, dine kort, det fuglehus og papirerne er så cute!!
Jeg er nok lidt i samme båd som dig, her er det også blevet til langt flere kort end layouts...og jeg savner da at lave layouts, men som tiden er nu, så er kort altså det jeg tyer til og stresser af med, og det har jeg det fint med.
Vi skal i hvert fald ikke sidde med dårlig samvittighed :))
Fortsat god pinse :D

madamtridse said...

Waouw hvor er det kort bare skønne.:) Vild med det fuglehus og papiret

Jeg kender udemærket til scrapkriser. Har haft flere af dem. Så jeg er sikker på at din skal nok komme igen :)
Har lige lavet en del LO's til min lille "nye" niece som ikke rigtig har fundet vejen til bloggen...men det kommer nok;O) Jeg er igang med et mini-album fra hendes barnedåb.:)
Du og familien må forsat ha' en dejlig pinse

Michelle Philippi said...

Yes - there is nothing wrong with making cards...I make them all the time - LOL! You do great either way. And I love the little house on these cards!

Charlotte Ravn said...

Super fine kort du har lavet! Sjovt som det kan vende! Jeg har i mange år anset mig for kortmager og plejer at lave tonsvis af kort og ganske få layouts. Jeg laver stadig kort, men slet ikke så mange som jeg plejer, til gengæld har jeg fået vildt meget lyst til at scrappe i år og også fået lavet en del layouts! :)