Friday, January 14, 2011

Change must be made

As mentioned in previous posts, I have some goals for 2011.
I have long not been completely happy with my life or the courts say myself, so this year I decided that I will do something about it.
I want to lose me a lot and get in better shape. I'm tired of being out of breath from nowhere, being tired and lacking energy in daily life.
I know it will be a long hard process, so therefore I have chosen among others to join me in Scrapsisters diary club. Here I hope to get inspiration to work with myself as to embody my thoughts, experiences, successes and work on my defeat.

Som nævnt i forrige indlæg har jeg en del mål for 2011.
Jeg har længe ikke været helt tilfreds med mit liv eller retter sagt mig selv, så i år har jeg besluttet mig for, at jeg vil gøre noget ved det.
Jeg vil gerne tabe mig en del og komme i bedre form. Jeg er træt af at blive forpustet af ingen ting, være træt og mangle energi i dagligdagen.
Jeg ved det bliver en lang sej process, så derfor har jeg blandt andet valgt at melde mig ind i Scrapsisters dagbogs klub. her håber jeg at få inspiration til at arbejde med mig selv gennem at nedfælde min tanker, oplevelser, succeser og bearbejde min nederlag.
This is what the front page of my diarylooks like. The quote "The road that does not begin in the heart ends dead " is one, that  we havestanding in the smoking room at my work (yes I smoke thankfully no longer) and I always thought it was very thoughtful.
Sådan her ser forsiden af min dagbog ud. Citatet  "Vejen der ikke starter i hjertet ender blindt" er et vi har stående i rygerummet på mit arbejde ( ja jeg ryger jo heldigvis ikke længere) og jeg har altid synes det var meget tankevækkende.
First page in the book, the flap can be lifted and inside is my goal.
Første side i bogen, flappen kan løftes og inden i står min mål
Here I have made room for a photo of myself, as I look now and room for text, so I can write how it goes. I have not yet decided for me whether I will write weekly, monthly, or whatever comes to me through the process.
Her har jeg lavet plads til et foto af mig selv, som jeg ser ud nu og med plads til tekst ,så jeg kan skrive, hvordan det går.  Jeg har endnu ikke besluttede mig for om jeg vil skrive ugevis, månedsvis eller hvad der falder mig igennem  processen.
Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

12 comments:

Netti said...

Det lyder som en virkelig god idé. Jeg er spændt på at følge forløbet.
Smuk dagbog du har lavet. Mangler du billeder af dig selv siger du bare til for jeg har masser :)

Charlie said...

Fin dagbog og god ide. FLOT du har kvittet smøgerne til lykke med det Lam. Og pøj pøj med næste projekt. Jeg holder øje med dig og hepper fra sidelinjen. =0)

bestevenn said...

Kjempegod ide. Nydelig dagbok, og flotte mål du har satt deg. Du kommer til å få masse overskudd etter hvert. Ønsker deg en fin helg.

aka said...

Rigtig flot start på et nyt liv med den fine bog.
Og flot at du har overskud til at sætte gang i processen. Jeg håber virkelig, du får held med projektet, for du lyder meget opsat på det.
Jeg har jo aldrig set dig IRL.....så jeg kan jo glæde mig til før og efter billeder.
God weekend.

Brit said...

Jeg vil blot ønske dig rigtig god kamp - glæder mig til at følge dagbogen... :)

Karina Beck said...

Det lyder som en spændende process.
Det er flotte sider du har lavet.
God weekend.

Anne Bente said...

lyder som en rigtig rigtig god ide,flotte sider du har lavet.

Pia said...

god ide at lave dagbog , jeg prøvede i december men det gik ikke så godt men det kan være det er bedre når det kun er 1 gang om måneden istedet for hver dag. Flotte dagbogs sider.

Jette / ma11edina said...

Den er rigtig smuk, Lisette!! Og pøj-pøj med dit nye livsforløb. Jeg startede på SS dagbogen sidste år, halter gevaldigt bagefter, men har tænkt mig at fortsætte den i mit eget tempo. Havde/har nemlig de samme mål som dig, så jeg kæmper videre ;)
God weekend.

Betina Olesen said...

Sikke dog en skøn dagbog... og hvor er det lille ordsprog dog bare så rigtigt... glæder mig til at følge den/dig...

Knuz

Anonymous said...

Som jeg skrev på scrapsisters så er du bare formidabel til det distress ink pjat:)

Super flot.

Sussie said...

Jag gör samma resa detta år. Nystart2011. Jag ska skynda långsamt och fokusera på mitt välbefinnande. Hoppas att du uppfyller dina mål :)
Ha en trevlig helg och god fortsättning på det nya året!

www.lotusblommansblog.blogspot.com

http://lotushealthdiary.blogspot.com