Monday, August 17, 2009

Thinking Inking week 9

My holidays are over and the first week at work was hard, so I have not had the large surplus to participate in the last week of Thinking inking the course. Week 9 had forkus the best from all the weeks .... distress ink, alcohol ink and putting it all together into a layout.

Så er ferien slut og den første uge på arbejdet har været hård, så jeg har ikke haft det store overskud til at deltage i den sidste uge af Thinking Inking kurset. Uge 9 havde forkus på det bedste fra alle ugerne....distress ink, alcohol ink og at sætte det hele sammen til et layout.

However, I manage to make a single card, where I have played with white pigment ink resist technique. I've used one of my new stamps from Hero Arts. They make some cool stamps.

Det blev dog til et enkelt kort, hvor jeg har leget med white pigment ink resist technique. Jeg har brugt et af mine nye stempler fra Hero Arts. De laver altså nogle fede stempler


Unfortunately the Thinking inking classes is over for this time. It has been 9 wonderful weeks with lots of inspiration and I will obviously play on with the techniques I have learned.

Desværre er Thinking Inking kurset slut for denne gang. Det har været 9 fantastiske uger med masser af inspiration og jeg skal helt klart lege videre med de teknikker jeg har lært.

By the way I have told, that I was one of the lucky winner of the draw in week 7 . Today my prize arrived from Jennifer McGuire herself my big stamping idol; O) it was so awesome clear stamps.

Har jeg forresten fortalt ,at jeg var en af de heldige vinder af lodtrækningen i uge 7. I dag kom så min præmie fra selveste Jennifer McGuire mit store stemel idol ;O) Det var nogle fede clearstamps
I have also participated in the Christmas card challenge over at Scrapsisters where I made this card with alcohol ink.

Jeg har også deltaget i julekort udfordringen over hos Scrapsisters, hvor jeg lavet dette kort med alcohol ink.
Thanks for stopping by.

Tak fordi du kiggede forbi.

14 comments:

Pia said...

super flotte kort du har lavet med lækre farve teknikker

Jette / ma11edina said...

VIrkelig lækre og anderledes kort. Elsker din "rene" stil i opsætninger, og alligevel fyldt med lækkerier. Dit julekort er jeg så vild med :D

Anonymous said...

Igen nogle flotte kort især dit jukekort:)
BAR

Paula said...

Beautiful work, love them. Congratulations on winning the stamps, very well deserved :)

Connie said...

Sikke et par lækker kort, du har lavet. du har fået rigtig meget ud af kurserne, og lavet kort til stor inspiration.

Tillykke med din lækker præmie.

Pialine said...

Mange lækre teknikker du har fået lært og de kommer til udtryk i dine flotte kort. Kursus ? ;o)
Knuzzer
Pialine

Betina Olesen said...

Ja, øv.... det er altid træls at stå med en brugt ferie, men personligt kan jeg også godt ligde at komme tilbage til dagligdagen igen, selvom det er hårdt at starte op igen.

Søde kort du har lavet, kan rigtig rigtig godt lide dit julekort, det er da bare for skønt. og lækre stempler du har vundet fra Hero arts, det med cirklerne har jeg haft kig på rigtig længe, det må jeg altså bare eje engang ;-)

Knuz Betina

Linda said...

Hvor er det nogle lækre kort du har lavet - enkelt og flot og alligevel er der aå mange fine detajle. Tillykke med din præmie, heldige asen :0)

Annette said...

Super fede kort og teknikker du har fået lavet og lært på dit online kursus.

Og mums for en fantastisk gave du har fået.

Eva Dohn said...

Ja puha, alt for hårdt at komme tilbage på arbejde efter ferien!

Rigtig flotte kort du har lavet.

Karina said...

Fede kort og lækker præmie.

Anne Bente said...

åh.... så super smukt kort du dog har lavet der.

Netti said...

Sikke nogle flotte kort du har lavet. Julekortet er virkelig smukt. Hvad skal du dog få tiden til at gå med når Thinking Ink nu er færdig?? ;)
Vi ses lige om straks..

Netti said...
This comment has been removed by the author.