Sunday, August 23, 2009

My scrap crisis is over

The whole summer I have a small scrap crisis. I have had made a lot of cards, but hardly any layouts. Today, fortunately, I had broken the vicious circle and made a layout.

Hele sommeren har jeg har en mindre scrap krise. Jeg har fået lavet en del kort, men stort set ikke nogle layouts. I dag fik jeg heldigvis brudt den onde cirkel og lavet et layout

I have been playing with stamps and Glimmermist. The swirl, I have dyed with alcohol ink and I´m actually satisfied with the outcome.

Jeg har leget med stempler og Glimmermist. Bling swirlen har jeg farvet med alkohol ink og er faktisk god tilfreds med resultatetThursday, I received a package from Dreampapers with the new paper series that Annette, and Sofie have designed. As Annette just have got perfect pearl in the store and would like a "how to" with it for store blog, it was obvious to use it for these cards.

I torsdag fik jeg en pakke fra Dreampapers med den nye papirserie, som Annette og Sofie har designet. Da Annette lige har fået perfect pearl hjem og gerne ville have en "how to" med det til butikkens blog, ja så var det jo oplagt at bruge det til disse kort.
I have played with my new punch from Martha Stewart. it is really smart with the corner punch, but I think it is hard to get edges and corner to fit together. Good tips are welcome
Her har jeg leget med mine nye punch fra martha Stewart. det er rigtig smart at der høre en hjørnepunch til ,men jeg synes godt nok det er svært,at få kanter og hjørne til at passe sammen. Gode tips modtages gerne.
Thanks for stopping by.

Tak fordi du kiggede forbi.

5 comments:

Netti said...

Jeg troede aldrig at jeg skulle høre at du af alle mennesker ville få en scrapkrise, men dejlige at du har lavet et layout. det er virkelig flot lavet..sikke nogle ømme billeder *G*
Dine kort er virkelig flotte. Jeg har også det nye papir fra sofies dream og glæder mig til at lege med det.

Anne Bente said...

total lækkert lo, og utrolig smukke kort.

Pialine said...

Krise eller ej - det er da ikke til at se, du ka stadig lave de skønneste Layouts :o)
Superflotte kort og den der Martha Stewart punch er da for lækker.

Knuzzer
Pialine

Pia said...

wow så flot

Sofie said...

Godt du kom igang igen, for det ser sk... godt ud!
Men det gør dine kort bestemt også;0)

Knuser