Monday, May 18, 2009

a wonderful weekend

This weekend I have been to Scrap a Mania. It has been a wonderful week end with plenty of delightful company, photo courses with the world's funniest photographer, shopping and a little scrap. yes I had only made two layouts, a double layout and a single card and obviously I can not show it all yet.

I weekenden har jeg været til Scrap a mania. det har været en skøn weekende med masser af dejligt selskab, fotokurser med verdens sjoveste fotograf,shopping og en anelse scrap. ja jeg fik kun lavet to layouts ,et dobbelt layout og et enkelt kort og selvfølgelig kan jeg ikke vise det hele endnu.

Here is the card
Her er kortet
and one of the layouts

og mit ene layout

Look at what is waiting for me from the U.S. when I got home Sunday evening

Se lige hvad der ventede på mig fra USA, da jeg kom hjem søndag aften

Just a few more cards, which a colleague has ordered
Lige et par kort mere, som en kollega har bestilt
Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi

14 comments:

Lina said...

Ja super hyggelig weekend :) Tak for det gode selskab. Og mums for en lækker pakke, for slet ikke at tale om kort og LOs.

Karina said...

"KUN".. Jeg synes, da at du fik lavet meget. Det kan jo være svært at koncentrere sig med alle de scrapbutikker omkring sig ; )
Flotte kuvert og layouts du laver.

Charlotte said...

Godt at i hyggede jer på SAM!
Det er nogle super flotte kort du har lavet. Så nydeligt med blomsterne! Og pakken fra USA er MUMS! :-)
Bryllups-layotet er flot og meget romantisk. ... L og jeg blev gift i 2001 og jeg "tør" stadig ikke scrappe billederne - er bange for jeg gør noget jeg vil fortryde. hmmm..

Rigtig god uge til dig. :-)

Stine66 said...

kortet vandt jo ikke, men jeg vil bare lige sige at jeg ville have stemt på det hvis jeg havde haft en stemme.

Betina Olesen said...

Ja, det var godt nok ikke meget du nåede at få lavet....LOL... godt jeg ikke skal måles med hvad jeg når sådan en dag... ;-)

Et super flot LO, det er virkelig nogle skønne bryllups sider du får lavet... meget flot...

Knuz Betina

Sofie said...

Lækkert, lækkert... Det ser ski.. godt ud med roserne som et hjerte og dejlige kuvert kort for ikke at tale om alt det nye lækre bling du har fået;0)

Knus

Netti said...

Jamen Lisette, to dage og så laver du så lidt *G*
Jeg er sikker på at du har haft en dejlig weekend :)
Superflotte kort du har lavet og sikke et lækkert layout. det blomsterhjerte er da vildt flot.

Pialine said...

Tak for sidst - det er altid skønt at mødes med dig og hyggesnakke ;o) Superflotte kort - dem må jeg altså prøve at lave en dag.... og igen et superskønt LO. Det var ikke meget du fik lavet ha ha....men stadig mere end jeg nok ville have nået at lave ;o)
Knuzzer
Pialine

Eva Dohn said...

Flotte ting du fik lavet - men du plejer da ellers at være noget mere produktiv ;o)

Dittepigen said...

Jeg er vild med billederne på dit bryllupslayout, hvor er I bare søde og glade. Som altid super flotte sager du har lavet, synes du ser ud til at være inde i et mere romantisk mood pt. Tænk at du kan nå så meget, når der også skal snakkes og shoppes.

Charlie said...

Hej du - ja det var RIGTIG HYGGELIGT - jeg er VILD med dit bryllups LO - det blomsterhjerte er da FOR lækkert. Og dine kort er også super fine - hvad er nu det for en "dårlig" ide at vænne kunderne til sådan nogle fine kuverter din "skruebrækker...".
=0)

Anonymous said...

Super flotte kort, du fik lavet på jeres SAM, det lyder til at I hygge jer.Din pakke fra USA ser godt ud. Dit bryllups-LO også super flot.
BAR

Paula said...

Really love the wedding page.
I tried to find a way to email you but you don't appear to have a link for your address.
I am on a DT for the mojoholder blog and we are looking to feature more International designers. I would like you to email me paula19@talktalk.net if you are interested with details of who you design for & if you could select me 3 of your favourite designs the team run a poll & we decided which one we lift. Have a look at the blog to see what we do. If you are interested you can write a tiny piece about yourself & I will let you know what night you will feature. Please don't feel you have to do this I will not be offended if you don't want to.
Paula (minibook pixie)

Charlotte Ravn said...

Super smukke kort og et skønt LO!