Friday, May 16, 2008

Update

I had a great and fun Saturday at the crop with some of my best scrap buddies. I didn’t scrap so much but I have been scrapping the layouts I had plan for the day during this week.
Take a look.

Jeg havde en sjov og hyggelig dag til pinsecrop I Roskilde. Jeg fik ikke scrappet så meget som planlagt, men har dog lave de layouts, som jeg havde planlagt færdig i løbet af den forgangene uge .

This one is scrapliftet from the may issue of simple scrapbooks. Think the original was made by Stacy Julian.

Den her er scrapliftet fra maj nummeret afSimple Scrapbooks, mener det er Stacy julian der har lavet det oprindelige.This one is also scrapliftet from Simple Scrapbooks. The original was made by Lain Ehmann.

Denne her er også scrapliftet fra Simple Scrapbooks. det oprindelig layout er lavet af Lain Ehmann.Layout made for SQ challenge 8, where we should use our favourite picture , quote and one of our favourite colours.

Mit bidrag til SQ nr. 8. Synes selv det er død kedeligt fordi , der kun er en farve på men sådan lød opgaven jo.I have used a sketch from my new awesome book "page maps" to make this layout.

Jeg har brugt en skitse fra min nye fantastiske bog " Page maps"
Update on my dear husband. His is going to have the Mr scan on 2nd of June and a EEG on the 6th of June. This waiting time cost so much frustration but a least we got a date now.

Lige en lille opdatering på min kære mand. Han er blevet indkaldt til MR scanning og EEG måling af hjernen. MR scanningen kommer til a forgå på Hamlet, da de har for lang ventetid på Hillerød sygehus. Tænk sig de havde indkaldt ham til ME scanning og EEG den samme dag med ½ times mellemrum , så det måtte vi lige lave om. Han kan desværre først komme til i staten af juni, men nu har vi i det mindste nogen datoer. Så håber vi bare ikke strejken laver om på det!

Tomorrow we are driving to Jut land where we are going to stay for the weekend at Nettis place. I’m looking forward to se her and her family again.

I morgen tidlig kører vi til Jylland over til Netti og hendes familie, hvor vi skal deltage i AC konfirmation. Jeg glæder mig bare vildt til at se dem igen.

Hope you all have a great weekend and thanks for stopping by.

Tak fordi du kigge forbi og hav en rigtig god weekend.

14 comments:

Netti said...

wow nogle lækre layouts du har lavet. De er vildt fede alle sammen! Dit farvevalg og opsætning er så spændende og matcher klart billederne så de træder frem.

Vi glæder os også til at se jer kan i tro :o)

Karen said...

Lækre LOs som altid Lisette! Tænk jeg synes det er lidt vildt at de ikke lavede en MR eller i det mindste en CT skanning på din mand i skadestuen! Det gør vi altid ved første gangs krampetilfælde! Har du prøvet at rykke for en lidt tidligere tid? Håber i hvert fald at I begge har det godt! Knus

Jannet said...

Nogle rigtig flotte layout's, med masser af lækre detaljer, og flotte opsætninger

Else Slipsager Petersen said...

Hvor har du bare været flittig. Og de er alle samme så flotte. Godt gået

Dittepigen said...

Skønne layouts. Fra den ene farveglade pige til den anden, kan jeg sagtens følge dig med hensyn til SQs seneste udfordring, at der mangler lidt farver, men som du selv siger så var det jo selve udfordringen. Er vild med dit scraplift fra Simple Scrapbook, tror jeg hapser den ide også. Vi ses næste weekend!

Anonymous said...

hvor er det bare nogen flotte layouts. Ja jeg sprang opgaven over med kun en farve, synes ikke lige jeg blev inspireret nok, desværre.
godt i snart skal til scanning.

~Nancy~ said...

Looks like you've had a fun time with your scrapbuddies!!! Love all of your new creations so much!!! Gorgeous.. and so many details to look at! Good luck with your hubby's health! Hugs! XOXO

Anne Bente said...

wawwwww super flotte som altid, super detqaljer :)

Sofie said...

Håber du havde en dejlig weekend hos Netti, så kan du tilbringe næste weekend i det Nordjydske;0) Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer allesammen...
Jeg elsker de dejlige farver du har brugt;0)

Connie said...

Det var hygge, at ses dig sidste mandag hos Charlotte, selv om jeg ikke var til så meget den dag.
Men lækker LOér som altid. Kan især godt li´dit Sankt Hans LO.

Betina Olesen said...

Igen en masse skønne Lo'er, især Sct. Hans er rigtig skøn....
Glæder mig til at se det med transperenterne på lørdag....

Håber i havde en skøn weekend i Jylland, men det kunne i vel næsten kun have...;-)

Godt at i snart kommer til scanning, så i kan komme ud af den ørkenvandring...

Knuz fra Betina

Jette / ma11edina said...

Wow...alle LO´s er bare super flotte og masser af farvemix og detaljer...ja, jeg kan blive ved med at kigge og finde nye, sjove ideer!

Nina said...

VILDT flotte layouts, Lisette!! Blev meget inspireret af den første, lidt "freestyleagtige" og den anden med alle bånd af mønsterpapir. Wow.

Godt at høre, at din mand har fået en dato til MR-scanning. Forhåbentlig viser den ingenting! (Eller jeg mener, forhåbentlig viser den en normal mandehjerne).

*knus*

Charlotte Ravn said...

Endnu engang en hel stak super lækre layouts, det ene flottere end det andet, du kan bare det der! Hvor får du al den energi fra? :)