Sunday, May 04, 2008

Thanks

First of all I want to say thanks from the bottom of my heart, to all you sweet girls who have left so many sweet comment about my husband. I really appreciate it.
My husband is feeling a little better but his is sad and a bit worried. We are still waiting for the call for the MR scan.
I have to go to work tomorrow and I don’t like that his is going to by home alone for so many hours, but as my husband say, we have to go on with our life. It´s just so hard especially because we don’t have any answer yet.

I also want to say thanks to all those sweet scrap buddies, who has been giving my awards. Your sweet words mean a lot to me.

Først vil jeg gerne sige tak til alle dem, som har lagt søde kommentar omkring min mand. Jeg værdsætter det virkelig og det varmer mit hjerte i en sværd tid ,at vide at så mange tænker på os.
Anders har det lidt bedre, men hans humør er helt i bund. Han er selvfølgelig bekymret og vi venter stadigvæk på at blive indkaldt til MR scanningen. Det sker forhåbentlig i den kommende uge, for den her ventetid er ikke til at holde ud.
Jeg skal på arbejde i morgen og det har jeg det rigtig skidt med. Bare tanken om at han skal være alene hjemme, så mange timer ( Signe er på lejrskole), men som han siger så bliver vi nødt til at lade livet gå videre. Det er bare så svært , når vi endnu ikke har fået nogen svar.

Jeg vil også gerne sige tak til alle jer, som har været så søde at give mig diverse awards. Jeg værdsætter virkelig jeres søde ord.

I have actually been scrapping a lot this weekend.
Yesterday I was to a crop in Hillerød with my good friend Ann. It´s was very nice, meet some new sweet girls and we had a lot of fun.
When I came home I continued to scrap, because there is a NSD online crop going on over at lifetime moments with a lot of challenge and classes. I also scrap a lot today.

Jeg har faktisk fået scrappe en del i denne weekend.
I går var jeg til crop i Hillerød sammen med søde Ann. Jeg mødte en del nye piger, som jeg ikke har mødt før. Det var rigtig hyggeligt, vi fik scrappet, snakket, pjattet og vundet nogle lækre præmier. Det bestemt ikke sidste gang jeg deltager i det.

Da jeg kom hjem forsatte jeg med at scrappe for på grund af NSD i USA var er der online crop med udfordringer og klasser over på Lifetime Moments.

I made this one for a green, blue and orange colours challenge. I used a sketch from Page Maps.

Jeg har lavet dette dobbeltlayout til en farveudfordring, hvor man kun måtte bruge grøn, orange og blå. Jeg har brugt en skitse fra Page Maps.

This one was for a ribbon flowers class where you have to make your own flowers from ribbons. I used a sketch from Pencil Line.

Den her er lavet til en båndblomst klasse, hvor man skulle lave mindst tre blomster af bånd. Jeg har lavet layoutet efter en skitse fra Pencil Line.


Then I made this one for a distress challenge posted by Danish Cecile. She has made a wonderful description about different distress techniques.
Den her er lavet til en distress udfordring som Cecilie stod for. Hun havde lavet en beskrivelse af forskellige distress teknikker.And finally I made this layout for a awesome class called “Junkin` it up” posted by Sonya. It took me 5 hours to do this layout but it was so fun to do and so full of awesome details.
Til sidst har jeg lavet det her layout som tog 5 timer at lave. Det var til en klasse kaldet ”Junkin`it up” Det var så sjovt at lave og der kommer lige et par close up billdere, for der er rigtig mange detaljer på det.Thanks for stopping by.

Tak fordi du kiggede forbi

17 comments:

Annette said...

Hey, måtte alligevel lige kigge forbi din blog. Og hold da op det er jeg glad for, for det er da virkelig nogle skønne LO du har fået lavet. Håber at kunne se dem live næste mandag.

Kan godt forstå du ikke er så glad for at skulle på arbejde i morgen, men håber dagen går OK, og ja, man må jo fortsætte livets gang.

KÆMPE knuser
Annette

Netti said...

Hold da op hvor er det nogle flotte layouts du har lavet. De er så lækre. Det er tog 5 timer er vildt fedt og jeg kan godt frostå at du er glad for det.
Det er forståeligt at Anders er muggen over at ikke at kunne køre men sådan er det altså bare! Men samtidig forstår jeg godt at du er nervøs for at lade ham alene - det havde jeg også været.

piabau said...

Kan godt forstå at i er bekymrede indtil der kommer undersøgelse og svar.
Hold da op hvor har du været kreativ, super flotte loer allesammen og super lækre farver.

Susanne said...

Trist at læse om den skrækkelige oplevelse I har været ude for. Forstår godt at I er nervøse til det bliver undersøgt.


Hold da op nogle flotte LO jeg er specialt vild med det med Signe på slap line.

Anne Bente said...

først mange cyber knus til dig, jeg forstår godt hvordan du har det.

sikke mange flotte loer du dog har fået lavet, skønne alle sammen :)

Kornum said...

Så mange flotte loer du har lavet,de er bare super skønne alle sammen.
Tak for sidst det var rigtigt hyggeligt:0)

Betina Olesen said...

På godt jysk... hvor er det bare træls.... det er en rigtig øv-situation i der er kommet i.... Jeg ville også helst have blevet hjemme hvis det var mig...uh... at skulle på arbejde med sådan en fornemmelse i maven.... jeg håber for jer at scanningen sker hurtigst muligt....

Ellers.... skønne LO'er.... favoritten denne gang, er 10 års fødselsdag, er især vild med "10 år" det ser godt ud...
Junk it up...vil det sige at fylde så meget på som muligt????

Hygge fra Betina

troll13 said...

WOW, sikke mange lækre LO'er du har lavet, sikke mange fede detaljer og opsætninger, men det er jo som det det plejer ;o)
Jeg kan godt forstå, at I er bekymrede, og så den ventetid, gør det kun værre, jeg håber virkelig for jer at i for tid hurtigt, så I kan komme videre i god behold.
Jeg er også ked af, at jeg ikke kom med i lørdags, men jeg håber at der er plads til mig i "folden" også.

Paula said...

Absolutely stunning pages. I love the bottom two, the distress one is so gorgeous.
I hope both you & your husband recieve good news soon from the scan.

Nina said...

Super skønne layouter, Lisette!! Du er bare vildt god! Din blog er herved føjet til favoritterne. Tak for en hyggelig crop i lørdags. Håber at vi ses snart igen.

*knus*
//N

~Nancy~ said...

I'm so sorry to hear about your hubby.. I really hope things will get better soon! So happy you were able to scrap a little bit and have some ME time.. your creations turned out so cute!

iris said...

I am lovin all your new creations! I hope you have good news about your husband. We will keep you and your family in our prayers.

iris said...

beautiful pages! I love the winter page most of all... so dreamy! Congratulations on winning at Prima's Build A Page contest!! wohoo!

iris said...
This comment has been removed by the author.
Charlotte Ravn said...

Hold da op hvor har du lavet mange flotte layouts, de er vildt lækre allesammen.
Jeg kan godt forstå du er bekymret for din mand og at han selv er helt nede i kulkælderen er helt normalt i sådan en situation! Håber det går hurtigt med den undersøgelse, for ventetid på at finde ud af om der er noget galt, er noget af det værste! Alle mine bedste ønsker til jer! Knus!

Anonymous said...

ja tak for sidst :)
det nederste layout, hold da op hvor det ligner det originale!! rigtig flot.

Karina said...

WOW super flot LO, kan godt forstå at det tog 5 timer. Mange flotte detaljer. Håber at det er i orden at lifte nogle af dem??