Wednesday, July 24, 2013

Project Life week 22 & 23

So I finally got vacation and it's great. I´m also lucky with the weather  so far. I have been creative and struggle to be updated with my Project Life. Things are moving forward, so I have not lost faith in it yet.
Så fik jeg endelig ferie og det er skønt. Heldig med vejret er jeg jo også indtil videre. Jeg har været kreativ og kæmper med at blive opdateret med mit Project Life. Det går fremad ,så jeg har ikke mistet troen på det endnu.

Again I have worked with my monthly packages and PL kit from Studio Calico. Unfortunately, you can not really see that there is something missing in the bunkers. Can it really be that I have too many materials ; O)
Jeg har igen arbejdet med mine måneds-pakker og PL kit fra Studio Calico. Man kan desværre ikke rigtig se, at der er forsvundet noget i bunkerne. Kan det virkelig passe at jeg har for mange materialer ;O)
Now I want to go out and enjoy the sun, the last day where I can say I am still in the 30s for tomorrow I shall round the sharp corner. Thanks for stopping by
Nu vil jeg gå ud og nyde solen, denne sidste dag  hvor jeg kan siger jeg stadigvæk er i 30erne for imorgen runder jeg det skarpe hjørne. Tak fordi du kiggede forbi.

11 comments:

Maryann Laursen said...

WAUW sikken en masse. Ser godt ud, selv om jeg ikke rigtig er blevet fanget i det her endnu, men det kommer måske, hvem ved? ha ha

morkaren said...

Du har da været flittig Lisette, dejlige sider, jeg ville blive stresset hvis jeg skulle følge med dig, du har en smuk datter, og det med for mange martrialier er der da råd for. knus morkaren.

Iben said...

Hej Lisette,

Allerførst tillykke - at runde netop DET skarpe hjørne er ingen sag....
For mange materialer - NEJ, det tror jeg ikke at du har - bare et tilpas udvalg der gør at dine sider altid er spændende og flot sammensatte :-)
Kæmper selv med at komme up to date. Fik afsluttet uge 26 - og dermed ½ delen af året + erklærede det en Succes !

Charlie said...

FINE sider - og Fifty siger han troede du var 29. Knus

Netti said...

Flotte sider du har lavet.. Du haler jo ind :-) jeg kom til at tænke på for nogle år siden sagde jeg: nu er vi begge i 30'erne .. Det er da ikke SÅ mange år siden, vel?! :)
Fortsat god ferie til dig :-)

Annette / aka said...

jamen dog....TILLYKKE med de få år.

Skønne sider du igen viser, og måske netop fordi du har så mange fine ting, at siderne veksler så meget.

Knus fra en der kunne være din mor. haha.

Gitte said...

Stort tillykke. Flotte sider du har lavet.

Kreateten said...

Fine sider - sjovt at se sider med de samme produkter som jeg selv sidder med. Skægt så meget personligt præg der kommer ud af det :)

Pia said...

så flotte sider men lidt synd at du skal kæmpe for at følge med, måske derfor jeg ikke starter på sådan et projekt men har min lille smash bog hvor jeg skriver og sætter billeder ind i når jeg synes. Jeg håber du kom godt igennem din runde dag, stort tillykke

Karina Beck said...

Nej nej Lisette, du har ikke for mange materialer.. bare for lidt plads til at have dem på ; )
Flotte PL sider.
Tillykke med din runde fødselsdag.

nedergaard said...

Allerførst et forsinket tillykke med de 40 år... håber du havde en rigtig god dag.
Og sikke skønne og kreative sider med de lækre kits.

Ha en god aften