Monday, May 27, 2013

Project life week 15

There is a reason why my blog has been neglected, because I've been busy at work, where we are still plagued by many illnesses. It is now one more reason that I've been busy and now I can finally reveal the news. I have been designing for Picturing the World. I am very honored to have been part of this amazing team and especially to Anja finds me talented enough to be on her team.
Saturday is my firm blogday on Picturing the worlds inspiration blog, so there will  probably not be weekly post here. I will still endeavor to show my project life here on the blog.
Der er en grund til min blog er blevet forsømt, for jeg har haft travlt på mit arbejde, hvor vi stadigvæk er plaget af meget sygdom. Den er nu endnu en grund til at jeg har haft travlt og nu kan jeg endelig afsløre nyheden. Jeg er blevet designer for Picturing the World. Jeg er meget beæret over at være blevet en del af dette fantastiske team og ikke mindst at Anja finder mig dygtig nok til at være på hendes team.
Lørdag er min faste blogdag på Picturing the worlds inspiration blog, så der for kommer der nok ikke ugentlige indlæg her. jeg vil dog stadigvæk bestræbe mig på at vise mit project life her på bloggen.

Now when we talk about Project Life, I must admit that I am now 5 weeks behind but I hope I will soon do something about. Here comes week 15
Når nu vi snakker om Project Life, så må jeg indrømme, at jeg nu er 5 uger bagud, men det håber jeg snart, jeg får rodet bod på. Her kommer uge 15. 
Thanks for stopping by
Tak fordi du kiggede forbi

6 comments:

ingejc said...

Rigtig flotte sider du får lavet og tillykke med det nye job

Annette said...

Håber da snart der kommer lidt mere ro på jobbet... Mere tillykke med dit nye designer-job. Glæder mig meget til at se hvad du får lavet for PTW. Endnu en skøn PL uge du har fået lavet.

Annette/aka said...

Først tillykke med dit nye job. Selvfølgelig har Anja spottet dig.....Det er så velfortjent.

Dejlige sider du trods alt har fået lavet til dit PL. Og nogen gange fylder arbejdslivet jo desværre alt for meget. .... Du må have Netti på ferie, så får I jo produceret helt vildt.

God dag til dig.

Netti said...

Hvor er det bare smukt lavet og du er ikke den eneste der er lidt bagefter :) Måske vi skulle tage sådan en weekend igen hehe..SÅ kommer vi med :)
Pøj pøj med din ryg...du HAR altså ikke være for heldig med det helbred.
Hils familien fra os :)

nedergaard said...

Igen skønne sider i dit PL... og et stort tillykke med dit nye DT job. Det bliver spændende at følge dig der også.

God eftermiddag til dig

Eva (Fister) said...

Lækre sider som altid. Jeg har faktisk også lavet en PL uge med samme papirer - bare ikke lige så succesfuldt.