Tuesday, October 16, 2012

A difficult decision

My DT contribution to the challenge which is now running on the Kort O Mania, which is to use animals in his project. Paper, dies and stamp are all from Papertrey Ink
Mit DT bidrag til udfordringen som lige nu kører på Kort O Mania, som går ud på at bruge dyr på sit projekt. Papir, dies og stempel er alle fra Papertrey Ink.
This is also my last DT contribution to Kort O Mania, because I chose to stop on the design team. It has not been an easy decision because I have been there since the very beginning. I dont feel I have the energy, and creativity  to make the participation that I think a designer must, so I choose to stop while the game is still good.
Dette er også mit sidst Dit bidrag til Kort O mania, da jeg har valgt at stoppe på designteamet. Det har ikke været nogen nem beslutning for jeg har været med siden den spæde start. Jeg føler ikke, at  jeg har overskud, kreativiteten og energien til at gøre deltage, som jeg mener en designer skal, så derfor vælger jeg at stoppe mens legen endnu er god.

Thanks for stopping by
Tak fordi du kiggede forbi.

15 comments:

Rafns hjørne said...

Dit kort er blevet rigtig godt, så det bliver jo en afslutning med manèr på dit DT job :)

Mette said...

Kortet er flot, ligesom alle de andre du har lavet i dit DT job. Jeg kan godt forstå at du er ked af at måtte "sige op", men så bliver der til gengæld tid til at lave nogle andre skønne kreative ting ;-)

Karina Beck said...

Smukt kort, du har lavet til KortOmania.

Ann Weiss said...

Flot kort :)

Gitte said...

Super fint kort.

morkaren said...

Din beslutning er garanteret det helt rigtige, man må tænke på sig først, og vi ved jo bedst selv hvad vi kan klare. knus morkaren.

Dorthe said...

Hvor er det et fint julekort. Smukt med dyret!
Jeg forstår dig godt med din beslutning - man skal altså være hook på det DT halløj - eller kan det godt "trække tænder ud".

Netti said...

Supersmukt kort..jeg er helt vild med den hjort!
Det er aldrig nemt at stoppe som designer, men du har altså meget om ørene så jeg forstår godt din beslutning.
Knus herfra :)

Stine kreateten said...

Smukt kort!

Da jeg ikke laver kort, kender jeg ikke lige til KortOmania-bloggen. Men jeg har altid lært at man skal stoppe mens legen er god, og er lysten på vej væk så hellere slutte på toppen :)

Paula Jane Atkinson said...

Beautiful design. It is sad that you have had to make this decision but if you don't feel you can give it your best due to other commitments, then it is the right decison for you.

Gitte said...

Smukt kort

nedergaard said...

Hvor er det sødt... så fint med rensdyret i rammen. Det er ikke nemt at stoppe som designer, men hellere det end at gøre det halv hjertet.
Ha en fin onsdag

Lina said...

Fantastisk kort. Kan godt forstå du synes det er svært at sige farvel, men det er den helt rigtige beslutning at tage. Endelig ikke begynde at stresse på vores hobby. Den skal nydes :)

Pia said...

super flot kort og jeg tror også det må være svært for det kræver tid når du også er arbejdsramt og arbejdet kan tage meget af ens energi og vigtigere at være kreativ med egne projekter, du er jo en layout "pige" så glæder mig til stadig at følge dig

Jean said...

Nøøjj et lækkert julekort du har lavet..

Pyha kan godt forestille mig det må have været en rigtig svær beslutning..
Men som du siger, er det bedre at stoppe i tide..
Det skal ikke blive en sur pligt jo, men noget man nyder og har tiden til..
Så det flot du har kunne vælge fra..
Glæder mig til at mødes den 27 det snaaaart :) Weee...

Tak for kikket :)