Tuesday, August 23, 2011

Back to work

It was hard to start work again, I was certain come further down the pace of the holidays than I knew. Now I am back into the rhythm again and have also had the energy to be creative.
First, can I show my DT contribution to the challenge which now runs over at Kort O Mania, which is to make a card for a man / boy.
Det var godt nok hårdt at starte på arbejde igen, jeg var vist kommet længere ned i tempo i ferien end jeg lige var klar over. Nu er jeg ved at være inde i rytmen igen og har også haft overskud til at være kreativ.
Først kan jeg vise mit DT bidrag til udfordringen som lige nu kører over hos Kort O Mania, som går ud på at lave en kort til en mand/ dreng.

I have also had time to finde some of my old Christmas paper from hiding. I thought it was time to get it used by all the new nice Christmas paper begins to emerge.
Jeg har også haft gang i noget af mit julepapir fra gemmerne. jeg tænkte at det var på tide at få det brugt inden alt det nye lækre julepapir begynder at dukke op.
I have also made a Christmas card for Hero Arts months competition.
Det er også blevet til et julekort til hero arts månedskonkurrence

Finally, I can just show my purple layouts from the online course I participated in.
til sidst kan jeg lige vise mit lilla layout fra onlinekurset jeg deltog i.
Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

20 comments:

Annette / aka said...

Hold da op et langt indlæg !
Superflot herre/drengekort.
Alle dine julekort er da bare så fine. Jeg vil tillade mig at stjæle alle de ideer der hjælper med at tømme lageret af julepapir fra sidste år. Og der er langt til bunden....
Dit lilla layout er bare flot. Men jeg kan ikke lide emnet......Gad vide om du har lavet det, bare for at minde mig om min usle brombærhøst.... LOL. Men jeg har da fået 10 bær mere....Underligt, for sidste år bugnede det...
God tirsdag.

Barb said...

the background on the owl card & the pristine labels - LOVE!
the christmas layouts - they look like presents - such pretty packages!
the pie layout is delish - the layout and embellies make the whole thing look edible! :)
great work!!!

Anonymous said...

Det er godt at være i god tid og især nu når det er lidt sommer og kun 4 mdr. og 1 dag til juleaften. Det er flotte kort igen fra din hånd.
BAR

Hjørdis said...

Skønt at være lidt i god tid med julekortene he he - og et mums Layout du har lavet ! Tak fordi du kiggede forbi og gav dig tid til at lægge en lille hilsen, det luner !

Knus Hjørdis :0)

Marita ♫♫♫ said...

Nydelige kort♥. Det første kortet synes jeg var veldig spennende og kreativt♥.

Klem Marita♫♫

morkaren said...

Sikke du har været flittig, det er da de sødeste julekort, og dit brombær LO er så fint, man blir sku lækkersulten. v.h. morkaren.

Solveig said...

Rigtig flotte kort

Gitte said...

Rigtig flot herrekort. Og alle dine julekort er super flotte.Rigtig god inspiration, Tak for det.

Lina said...

Skønne julekort og lækkert layout. Men fødselsdagskortet! WOW! Det er bare mums! Så mange lækre lækre detaljer og stempler og og farve kombo.

Paula Jane Atkinson said...

Gorgeous designs.
Glad to hear you are fitting back into work again, Im winding down ready for a break.
There is a train strike tomorrow so a day off for me, might have to create :0)

nedergaard said...

Waww for nogle skønne kort.. det øverste så dejligt farverigt... skønne julekort. Og så er jeg da helt vild med dit LO... det er såå super smukt.
God aften!!!

Anne Bente said...

wawwww for en masse total smukke ting du har lavet

Charlie said...

Sikken en masse flotte kort og MUMS et lækkert LO med brombær - uha jeg bliver jo helt lækkersulten. Uglekortet er nuttet.

Marybeth said...

Hi, Lisette. Your Christmas cards are Gorgeous, I love the purple layout you made with the pie it's making me hungry right now. Great guy card. Glad your in the swing of things at work.

Michelle said...

Oh! My word you have been really busy, really love the Christmas cards you have made thankyou for giving me some inspiration x

madamtridse said...

Hold da op en masse skønne kort. Kanon sejt herrkort. En god ide at få tømt ud i det gamlejule papir. Tror jeg må prøve det.;O)
Mums hvor er det brombærLO lækkert.
Du må ha' en skøn fredag og weekend

Jessie said...

Lisette wonderful cards! I love the boy card! And the Christmas cards are beautiful!! Oh and your layout looks so yummy!!

Netti said...

Altså altså sikke nogle smukke ting du har lavet! Og hold da op en spandfuld kort du har fået lavet. De er virkelig flotte.
Dit layout er jeg helt pjattet med..jeg bøjer mig i støvet for at du har scrappet LILLA! :)

Cath said...

Lovely projects, Lisette! :)

Michelle Philippi said...

I don't know what to say but YUM!