Sunday, May 08, 2011

I'm busy

Here in Denmark it's high season for christening. All the preparation we notice now are a part of this house, because we have a upcoming christening. This weekend I finally have made ​​all 41 place cards. She has chosen to pink to be the theme color, so I took the pink ink forward and one of my favorite stamps and die from Papertrey ink and here is the result
Her i Danmark er det jo højsæson for konfirmationer. Alle de forberedelse mærker vi efterhånden en del til i dette hus, da vi jo har en datter der skal konfirmeres lige om lidt. I denne weekend har jeg endelig fået lavet alle 41 bordkort. Hun har valgt at pink skal være den gennemgående farve, så jeg fandt den pinke sværte frem og en af mine favoritstempler og die fra papertrey ink og det kom der derher ud af

 A colleague came and ordered 10 telegram resemble cards for boys and a christening card for a girl. if I could just have them ready for the next day. I got busy and once again saved by my beloved stamps from Papertrey ink
En kollega kom og bestilte 10 telegram ligne kort til drenge og et konfirmations kort til en pige., om jeg lige kunne have dem klar til dagen efter. Jeg tror nok lige jeg fik travlt og igen redde Papertrey ink mig.
There has also been NSD this weekend and on this occasion there were challenges over at Scrapsisters. I chose to kill two birds with one stone and have made ​​the challenge I got from Netti this week. This was a sketch challenge with a dispute, everything should be white. I know it's hard to see in the picture, but everything is in shades of white.
Der har jo også være NSD i denne weekend og i den anledning var der udfordringer over hos scrapsisters. Jeg valgt at slå to fluer med et smæk og få lavet den udfordring jeg fik af netti i denne uge. Det var en skitse udfordring med en tist , alt skaulle være hvidt. Jeg ved det er svært at se på billedet, men alt er holdt i hvide nuancer
Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

19 comments:

bestevenn said...

Så nydelige bordkort du har laget. Og din LO er så flott, fine dies du har brukt og punch. Ønsker deg en fin uke.

Jessie said...

Great cards Lisette! I love the damask on the first tags! So pretty!!

Netti said...

Smukke bordkort du har lavet. jeg glæder mig til at se bordet dækket og pyntet med dem.
Pyha du fik da lige travlt med de 10 kort..hun er da ikke rigtig klog:)Men flotte blev de.
Det er da et supersmukt layout du fik lavet i de hvide farver. Jeg glæder mig til jeg får luft i programmet til at lave mit for jeg synes det er flot!

Jannet said...

Super skønt layout, syntes det er flot det kun er holdt i hvide farver. Nogle dejlige billeder.
Rigtig flotte konfirmationskort, og bordkort.

Charlotte said...

Hvor er det nogle utroligt fine og smukke bordkort. De skal nok komme til at gøre indtryk på det fint dækkede bord. :0)
LÆkkert LO. Sejt kun at bruge hvide farver.

aka said...

Superflotte bordkort og flot farvevalg.
Og så "lige" 10 kort......vildt. Men flotte kort du fik lavet.
Det layout er bare så lækkert - og så i hvide nuancer....den var svær. Hun er da barsk hende Netti....haha. Godt du have de fine fotos der jo lige passer til.

Anne Bente said...

total lækre ting du har lavet, som altid

Mette said...

Wauu...flotte bordkort ! Åh...jeg flintrer også rundt i øjeblikket med konfirmation skrevet hen over panden. Vi håber at nå det hele inden søndag ;-) Rigtig god fest til jer !

Eva (Fister) said...

Hold da op du har været produktiv!
rigtig søde bordkort, flotte drenge kort og lækkert layout.

Chris said...

You have been busy! What a beautiful assortment! The guitar cards are so cute! I forgot to order the die last time. I can't wait to get it in my May order. I love your scrapbook layout too. It's beautiful with the shades of white!

Lina said...

Super skønne projekter som altid. Rigtig lækre bordkort.

Kelly in Canada said...

you have been busy but you have made some gorgeous thing. i love the name tags and the boy cards. i also love the lacey borders on your scrapbook layout. it just looks great.

Michelle said...

Wow!!! you have been busy I love all your creations especially those tags!

Marybeth said...

Wow ,I love the cards you made for boys they turned out perfect, I'm sure your colleague will love them too.

Pia said...

Hold da op så kreativ du har været mens jeg har dasket rundt i dejlige Paris. Så flotte bordkort med det stempel som jeg også ejer men ikke har fået brugt så meget endnu men smart at bruge det som bordkort.

Michelle Philippi said...

Wow - very busy indeed! Look at all those placecards and cards and a layout too. Busy, but fun, I think!

Kornum said...

Hej Lisette
Selv tak for sidst , dejligt at se jer igen :) Super flotte bordkort du hat fået lavet , hvor er det øv øv vi ikke skal med :( og dit lo med signe er såååå flot .
Mange tak for din hilsen på min blog . Knus fra Ann

linsal said...

fantastisk flotte bordkort, kort og knall lekker layout!
takk for titten :D
klemmmm

Tricia said...

Ok I am totally loving the boiy cards!!!