Sunday, March 13, 2011

A fantastic weekend

I've had a fantastic weekend. I've been to scrapbook convention in Fyn together with some lovely girls.
We left on Friday. I drove with Brit, who had borrowed her little brother's "new" old car. Wow  it was an experience to ride in it. We had a really fun trip and talked so much that we, among other things drove 3 laps in the same roundabout and missed a 3 meter high sign, but we did find the destination.
Friday evening we went to a little before scrap scrop and it was really nice. I made 4 cards for OSH,  unfortunately I did not take a picture of them.
Saturday we went to  the convention and I thought that I would surprise Netti, who did not know (I thought) that I came. Unfortunately, the surprise is not quite so great ,when there was someone who had told her so.

Jeg har haft en fantastisk weekend. Jeg har været til før scrap og convention på Fyn sammen med nogle dejlige tøsser.
Vi tog afsted i fredags. Jeg kørte med Brit, som havde lånt hendes lillebrors "nye" brian bil. Hold da fest det var en oplevelse, at køre i den. Vi havde det rigtig skægt og fik snakket så meget, at vi blandt andet kørte 3 omgange i den samme rundkørsel og overså et 3 meter højt skilt, men vi fandt da frem til bestemmelsestedet. Fredag aften var vi til før scrap og det var rigtig hyggeligt. Jeg fik lavet 4 kort til OSH, fik desværre ikke taget et billed af dem.
Lørdag stod den så på convention og det var meningen at jeg skulle overraske Netti, som ikke vidste( troede jeg) at jeg kom. Desværre blev overraskelsen ikke helt så stor, da der var nogen som havde fortalt hende det.

I had signed up for a course "Inky Fingers" with Anna Finnabar from Poland. It was a really fun course and I must say that one got dirty finger. It was an techniques course and although I knew most of techniques,  I got new inspiration to take home. I made this layout

Jeg havde tilmeldt mig et kursus "inky fingers" med Anna Finnabar fra Polen. Det var et rigtig sjovt kursus og jeg må sige at man  fik beskidte finger. Det var et teknik kursus og selvom jeg kendte de fleste af teknikkerne, så fik jeg ny inspiration med hjem. Jeg fik lavet dette layout
I made two more layouts, but I can`t show. In addition, I also shoped a lot , talked and just enjoyed myself. A really nice day and a wonderful road trip back home, so beautiful it was, however the company was the best ;O)
Jeg fik lavet endnu to layouts, men dem kan jeg ikke vise. Derudover fik jeg handle en del, snakket og bare hygget mig. En rigtig dejlig dag og en skøn biltur hjem igen, det skønneste var dog selskabet ;O)

Today I relaxed and scrapped a challenge Netti, Jette and I gave each other last week. We had to use a specific outline and may only use paper from Basic Grey
I dag har jeg slappet af og scrappet en udfordring Netti ; Jette og jeg gav hinanden i sidste uge. Vi skulle bruge en bestemt skitse og måtte kun bruge papir fra Basic grey
Thanks for stopping by.
Tak fordi du kiggede forbi.

20 comments:

bestevenn said...

Så koselig det høres ut som om dere har hatt det. Det er en utrolig fin hobby man har sammen. Har lyst en gang å reise til scrappetreff i Danmark. Kjempefine layouts du har laget, morsomt og flott med inspirasjon. Selv om man kan teknikkene, er det mange måter å utføre de på. Ønsker deg en fin uke, Lisette. Har forresten ikke hørt fra flere at det er noen "fare" fra min pc, og jeg har kjørt program for å sjekke ut. Det sier at det er ok. Klem til deg fra meg.

Karina Beck said...

Det lyder hyggeligt og skønne layouts, du har lavet!

Anonymous said...

Det lyder som om at I har hygge og haft det dejligt. Du har da også fået lavet "lidt" god uge glæder mig til weekend du kommer.
BAR

Annette said...

Selv tak for en skøn weekenden. Super skønne LO'er du har lavet. Syntes du har klaret din BG udfordring til topkarakter.

Netti said...

Hvor var det dejligt at se dig igen selv om du ikke kunne overraske mig ;) Jeg er for snu! LOL
smukt layout du har lavet til vores udfordring. Det er SÅ godkendt :)
Det andet fra kurset er også lækkert om end det er noget mere alternativt :)

HenrietteH said...

To skønne Lo's du har lavet på noget som lyder til at have været en helt fantastik weekend...

Charlie said...

Ja TAK for de kort - de bliver jo fotograferet når jeg når til dem i bunken =0). Det var hyggeligt at ses på Fyn. DEN rundkørsel havde Gitte og jeg også meget sjov med første gang vi var i Middelfart - denne gang var det OS der bestemte, så vi nøjedes med 1 tur. Godt du nød kurset - jeg blev skræmt af titlen - jeg HADER jo at få beskidte fingre. Og hvor er Stand-in LO'et blevet skønt =0) - skøre bjørn!!

Jette / ma11edina said...

Også tak for sidst, lidt er bedre end ingenting ;))
Skønne ting du har lavet, det var tydeligt at se, hvem der havde været på Annas kursus *S*!
Tak-tak, vil meget gerne slippe for lilla og gult!! Ellers måtte jeg jo finde nogle billeder fra teenageårene med lilla heldragt/buksedragt og gule disco-støvler!!! Græmmes hehe... Har jeg bolden nu...så kommer jeg op med næste udfordring en af dagene.

Jannet said...

Det er nogle dejlige layout's du har lavet. Billede på det nederste er bare så godt.
Det er super skønt at få ny inspiration.

Pia said...

det er et super flot layout du fik lavet på kurset med Anna, lækre farver , jeg meldte mig til det om eftermiddagen som var lidt mere griset men så inspirerende og fine teknikker, utrolig så lidt man ser til hinanden selv om vi er samme sted 2 dage

Engel said...

Kære Lisette.
Skønne sider begge to. Og totalt fedt resultat du har fået ved at lege og kombinere de røde og orange nuancer i den øverste side...! At du så har gjort dine portrætter sort/hvide gør det bare endnu mere interessant og skønt at se på...! Den nederste side er så flot. Skønt billede af dig og Annette... og super flot titel du har kreeret her...! Meget flotte begge to!
Knus Engel...

Jeanette said...

Nydelige layout, Lisette! :) Koselig med convention (er det treff vi kaller det her i Norge, mon tro). Uansett koselig å scrappe og shoppe med folk man trives med og deler en hobby med.
Ha en fin uke, klem fra Jeanette :)

aka said...

Det lyder som en herlig tur ! Og den weekend mangler kun en ting i at være fuldkommen - DU HILSTE IKKE PÅ MIG. Æv.
Jeg mener faktisk at jeg så dig. Men var ved noget andet....så øv med det.
Smukke ting du fik lavet, og sjovt at lære nyt. Jeg havde ikke lyst til det finger-beskidt-kursus. Jeg var hoa majer. Herligt.
Sikke en dejlig dag, den går bare alt for hurtigt.

Brit said...

Tak for en super hyggeligt weekend - og jeg er ret sikker på at du ikke kunne komme igennem weekenden hvis ikke du fik set HELE rundkørslen.
Dog er jeg glad for at kunne køre i min egen bil, hvor man ikke skal dreje lidt på den knap, sparke lidt her før bilen kan starte :)
Super lækre ting du fik lavet...

Lina said...

Det var godt at se dig igen :) Og så super lækre layouts!!!

Michelle said...

I've missed you! And your beautiful pages!! Big hugs!! xxx

Tricia said...

What fun to go to a scrapbook convention and take classes. You made some beautiful pages.

Kelly in Canada said...

your pages are lovely. you look like a misting pro! good for you!
kelly (creative buzz)

Michelle Philippi said...

I love all the inking on that first layout...and the pretty flowers and pearls on the second.

Margaret M said...

Lisette, WOW! I really liked your page! I like the vintage/shabby chic look of it! Glad you had fun on your trip!