Sunday, October 03, 2010

A fantastic weekend

I've had a wonderful trip to Fyn in the company of some amazing sweet and crazy girls. We arrived Friday afternoon at our rented house. After a quick unpacking and a quick trip to the Golden Gull (Mac Donald) we went to the halls where we attended the first right scrap. I manage to get  one  layout done Friday evening for one of Saturday's contests.
Saturday there was the convention in the halls and here I finally got time to talk with Netti (we have not seen each other for a year).  was not sepciel creative that day, but I t talked  and shop a lot. After the first half hour I had already spent 220$, so the style  was laid ; O)

Jeg har haft en skøn tur til Fyn i selskab med nogle fantastiske søde og tosset piger. Vi ankom fredag eftermiddag til vores lejet hus. Efter en hurtig udpakning og et smut forbi Den Gyldne Måge (Mac donald) gik turen til hallerne, hvor vi deltog i førscrap. Det lykkes mig at få lavet et enkelt layout fredag aften til en af lørdagens konkurrencer.
Lørdag var der jo convention i hallerne og her fik jeg endelig tid til at snakke med Netti( vi har ikke set hinanden et år). Jeg var ikke sepciel kreativ denne dag ,men tilgengæld fik jeg snakket og shoppet en hel del. Efter den første halve time havde jeg allerede brugt 1200 kr, så var stilen ligesom lagt ;O)

I had at home made a card for the one competition where you had to create his own background. I mixed distress ink with water, stamped and finally  I gave the whole  background a layer of Glimmer Glam.  Glimmer Glam is my new favorite toy
jeg havde hjemmefra lavet kort til den ene konkurrence, hvor man skulle lave sin egen baggrund. Jeg har blandet distress ink med vand, stemplet og til sidst fik den hele et lag Glimmer Glam. Glimmer Glam er mit nye ynglings legetøj

Here is the layout I made Friday night
Her er layoutet jeg lavede fredag aften

I did however made one layout Saturday between all talking.
Jeg fik dog lavet et enkelt layout lørdag mellem alt snakkeriet

Now I will try to get cleaned up on my desk in my scrap romm, so I can be creative again. Thank you for stopping by.
Nu vil jeg forsøge at få ryddet op på mit bord i scrapværelse så jeg igen kan være kreativ. Tak fordi du kiggede forbi.

12 comments:

Netti said...

Tusind tak for en superskøn dag sammen :) Det var sørme tiltrængt.
Ja men kan i hvert fald ikke anklage dig for ikke at shoppe igennem :)
Det er et virkelig flot kort du har lavet. Jeg er vild med det der glimmerglam men jeg tror at de grisser for meget til mig ;)
Superflotte layouts du har lavet. hvor har Signe dog forandret sig meget. Hun er virkelig smuk.

Paula said...

It sounds like you had heaps of fun. Beautiful page layouts & that card is very pretty.

Annette said...

Så er jeg TILBAGE :-) Selv tak for et par super skønne dage. Som vi desværre ikke gør tit nok. Super flot kort du havde lavet til konkurrencen.
Lo'et som var til konkurrencen er også super flot, og noget meget lækkert papir - som kostede os andre penge.
LO'et med "vokse" Signe er også rigtig skønt, og vildt så stor hun er blevet. En super smuk ung kvinde.

KNUSER

bestevenn said...

Så nydelig kort du har laget. Du er så flink med bakgrunner. Og LO'ene dine er kjempefine. Så nydelig den siste med datteren din, så koslig tekst. Ønsker deg en fin søndag.

Karina Beck said...

Det var hyggeligt lige at hilse på dig igen ; )
Hvor er dine layouts bare flotte. Og dejlig titel på det nederste. Jeg kan godt se, at der er sket meget med din datter. det er sjovt, at følge med.
Jeg har selv to teenagere og der sker også meget her, puha ; )
God søndag aften.

Anne Bente said...

wawww så nyyyydelige ting du der har lavet.

Pips said...

Hej du.
Tak for din søde hilsen på bloggen. :) Jeg synes også det var hyggeligt at få hilst på dig i går. Klukkede indvendig da du sagde "og så tossen" da Heidi skulle til at præsentere dig *GG*.
Er du vild et flot kort du har lavet til udfordringen, den teknik er jeg sikker på du gerne må undervise i - hihi.

Henriette said...

Det var som altid super hyggeligt at hilse på dig, og tak for handlen ;) nu glæder jeg mig til en foto-tour i dit scrapværelse og så vil jeg da mægtig gerne se dine indkøb!

Ja, Signe er godtnok blevet voksen at se på. Og hvor er dine layouts og kort bare smukke som altid.

linsal said...

Fantastisk flotte kort og ikke minst layout, helt vild med den :D
klemmmmm

Pia said...

lækre layout som altid og flot kort. Som svar på dit spørgsmål så skal de købes gennem en dansk scrapbutik, jeg ved at love2scrap har både deres nye julepapir fra Inkido og nogle justempler men spørg der om de ikke vil skaffe dem hjem hvis du ikke er den heldige. Du må have en god uge

Betina Olesen said...

Hejsa... hyggeligt at se dig igen, selvom det ikke var meget vi fik snakket sammen, så det må blive en ommer i mere rolige omgivelser ;-)

Skønt kort du har lavet, men fik desværre ikke nærstuderet det glam der...

men et skønt kort, og fredags Lo'et er da rigtig flot...

Charlie said...

Hej du - som altid hyggeligt at hilse på dig. Vi fandt aldrig den gyldne måge - selvom vi kørte efter lyden af jer, fnis - så vi spiste en burger nede ved havnen. HALLØJSA en smuksak din baby er blevet - håber far har styr på hvor jagtgeværet ligger. Fint kort og smukt LO. Jeg fik for en gangs skyld ikke shoppet igennem - men så tager jeg revance en anden gang. På gensyn en anden gang. =0)