Friday, January 08, 2010

I am concerned

So began a new year and we had a nice festive evening at my parents.
Now everyday life started again and it's hard after a nice long vacation. Just before Christmas, we thought that our house was sold ...... but their lawyers have so many reservations and it is not all we think is reasonable, so right now we do not know whether there will be no trade. Real estate agent is more optimistic and do not think it becomes a problem, but I want to see it before I believe it. In addition, my husband has problems with his employer, which is difficult to give him his wages on time. Whether it is due to carelessness or that the company is closing we dot know .
Yes, life can quickly take a turn in the wrong direction and right now I am just sad and have no idea what to do. Hopefully coming soon to track cases, so we know where we stand and have to reckon with in future

Så begyndte et nyt år og vi havde en festlig hyggelig aften hos mine forældre.
Nu er hverdagen begyndt igen og det er hårdt efter en lang dejlig ferie. Lige før jul, troede vi jo at vores hus var solgt......men deres advokat har så mange forbehold og det er ikke alle vi synes er rimelige, så lige nu ved vi ikke om der bliver nogen handel. Ejendomsmægleren er optimistisk og mener ikke det bliver et problem, men jeg vil se det, før jeg tror det. Derudover har min mand problemer med sin arbejdsgiver, som har svært ved at give ham sin løn til tiden. Om det skyldes sjusk eller at firmaet er ved at gå neden om og hjem ,ved vi ikke endnu. Ja livet kan hurtig tage en drejning i den forkerte retning og lige nu er jeg bare trist og aner ikke hvad jeg skal stille op. Forhåbentlig kommer der snart styr på sagerne, så vi ved hvor vi står og har at regne med fremover.


Now for something more positive. I have made a good start with scrapping here in the new year. Entire 5 layoutser it are for the time being. I've got pictures taken of the four and they come here. I regret the poor image quality

Nu til noget mere positivt. Jeg er kommet godt igang med at skrappe her i det nye år. Hele 5 layoutser det blevet til indtil videre.Jeg har fåt taget billeder af de fire og de kommer her. jeg beklager den dårlige billedekvalitetThis layout is lifted from the magazine "Scrapbook ETC"
Dette layout er liftet fra bladet "Scrapbook ETC"
The coming weekend is at work on removing wallpaper in our new house.I hope everyone gets a good weekend and thanks for watching over

Den kommende weekend står på arbejde med at fjerne tapet i vores nye hus.Jeg håber i alle får en god weekend og tak fordi kiggede forbi.

19 comments:

Lina said...

Skønne skønne layouts - fed kreativ start på året. Men træls med hus og arbejde - kan godt forstå det stresser og bekymrer. Håber der kommer en hurtig og god løsning på det hele.

Sofie said...

Åh hvor er det træls med hus handlen, det kunne jo ellers have været dejligt og få solgt så man ikke står med to. Håber det går iorden!
Næsten værre er det, når man ikke får sin løn til tiden. Det er da slet ikke til at undvære og da slet ikke nu i skal til at sætte istand.
Ihvertfald er det nogle skønne layouts du har lavet! Og det er det dejlige når man er scrapper og det hele kan være "trælst" for man glemmer det hele for en stund når man begraver sig ved sit scrappe skrivebord:0)
Knus

Pialine said...

Jeg krydser fingre for at huset bliver solgt og at alt vil gå jer godt fremover. Som altid superskønne LO´er med mange flotte detaljer også allerede 4 ;o)
Knuzzer
Pialine

Charlotte said...

Held og lykke med det hele, Lisette. Jeg håber sørme at det hele falder på plads til jeres fordel. xxx - krydser fingrer for jer.
Dejlige LOs, som altid. Jeg kan super godt li det første - det har en flot opsætning og er bare hyggeligt at kigge på. :0)

bestevenn said...

Så fine LO'er du har laget. Scrapping er bra for helsen, kjempegod avkobling når ting ikke helt er iorden. Ønsker dere alt godt og at det ordner seg både med hus og jobb og at det ikke tar for lang tid før ting blir i orden.

Annette said...

Krydser alt hvad jeg kan for at det kommer til at gå i orden med huset - og Anders arbejde.
Super skønne LO du har fået lavet har i det nye år.

Sender en KÆMPE krammer til Jer alle,
Annette

Else Slipsager Petersen said...

Håber da jeres hussalg går i orden, så træls at vente på. Krydser fingre for jer.

Super flotte LO du har lavet.

MH72 said...

skønne layouts - det er en god scrap start du har fået på 2010 :-)

Håber alt falder på plads med hus og løn. Det er 2 ting som virkelig kan stresse og bekymre. Øv!

Suzanne C said...

Hopefully the house situation will fix itself and will not be a problem and your husbands work is resolved as well. The layouts are beautiful!

Linda said...

kjempe flotte layouts du har laget :)
klemmm

Linda said...

Super flotte Loér,godt med alt den kreativitet:-)
trist med hus handlen , jeg er sikker på det nok skal gå:-)
Lykke til med det hele

Jill said...

I love your layouts. You and your family will be in my prayers during these tough times you described in your post.

Netti said...

Sikke da noget træls noget med huset og Anders´ arbejde. Jeg krydser finger for at det hele løser sig positivt for jer.
Det er nogle rigtig flotte layouts du har lavet. Specielt er jeg vild med den sidste med juletræet på. Sikke en god effekt det giver!!

Charlotte Ravn said...

Det er rigtigt træls, at i ikke vd om i er købt eller solgt mht. til hushandel og din mands job. Håber alt løser sig til det bedste.
Rigtig flotte layouts du har lavet, med mange skønne detaljer. Dejligt at kunne glemme problemrne for en stud, når man har sin hobby.

madamtridse said...

Sikke nogle skønne LO du har fået lavet. Mange lækre detaljer. :)
Jeg er ked at at høre det med hus og mandens job. Jeg krydser finger for at det hele kommer til at gå iorden igen.:)

Anonymous said...

cicNactlief, clomid online Dreatiary, [url=http://www.webjam.com/clomidonline]buy clomid[/url] talsamoda
23

Anonymous said...

I inclination not concur on it. I regard as warm-hearted post. Specially the title attracted me to be familiar with the whole story.

Charlie said...

Rigtig GODT nytår til dig og dine og pøj med både alt det nye og de dumme problemer. Håber alt løser sig til det bedste. Fine LO's som altid. KH mig

Betina Olesen said...

Ajjjj, øv hvor er det træls med det hussalg, håber at det har lysnet lidt siden du skrev indlægget. Jeg krydser hvad krydses kan.;-)

Lækre LO'er, og sikke et fedt jul-LO, det er vildt flot med det store juletræ du har sat på.