Saturday, December 20, 2008

the last Christmas cards

So is the final weekend and I have spent the whole day to clean the house. Weare going to have a birthdayparty for Signe tomorrow, which will be 12 years on Tuesday. Damn what they thought these parents, to have a daughter the day before Christmas Eve ;O)

Så er det endelig weekend og jeg har brugt hele dagen på at gøre rent i hele huset. Vi skal nemlig holde fødselsdag for Signe i morgen,som jo bliver 12 år på tirsdag. hvad pokker tænkte de forældre på,at få en datter dagen før juleaften ;O)

I have spent weeks on the job and have done all my Christmas cards. They are written and sent.

Jeg har brugt ugen på at arbejde og få lavet alle mine julekort. De er skrevet og sendt.


This card is designed for a colleague who generally would have a romantic card but it should still be a Christmas cards. A little heavy task I think, since the card was for a man, but she was very pleased with the outcome.
Det her kort er lavet til en kollega,som gene ville have et romantisk kort, men det skulle stadigvæk være et julekort. En lidt svær opgave synes jeg, da kortet var til en mand, men hun var yderst tilfreds med resultatet.

Finally, I can show a layout, I began to crops, but has finished here at home. The pictures are of my daughter Signe and how she had her hair cut and there just came tons of curls of her hair.

Til sidst kan jeg vise et layout, som jeg begyndte på til croppet, men først har gjort færdigt herhjemme. Billederne er af min datter signe og da hun blev klippet kom der bare tonsvis af krøller i hendes hår.
By the way I am with the nomination to become scrappe of the year-over scrap of Scrapsisters.dk It is a huge surprise and makes me a little proud. So thanks to those who have nomereret me.
Forresten så jeg jeg med i normeneringen om at blive årets scrapper over på Scrapsisters.dk Det er en kæmpe overraskelse og gør mig lidt stolt. Så tak til dem der har nomereret mig
Now, I have fortunately only a day left before I have the Christmas holiday. When I go home on Monday noon. at 16.30 I will not have to work again until Jan. 5. I am very pleased with.
Thank for stopping by and have a great weekend.
Nu har jeg heldigvis kun en arbejdsdag tilbage før jeg har jule ferie. når jeg på mandag går hjem kl. 16.30 så skal jeg ikke på arbejde igen før 5 januar. det glæder jeg mig til.
Tak fordi du kiggede forbi og hav en god weekend.

8 comments:

Pia said...

Du er blevet super scrap til at lave kort og kanon layout med Signe. Stort tillykke med nomineringen og tillykke med Signe den 23, ja ikke særlig godt tilrettelagt men det tænkte du nok ikke på i kampens hede.Du må have en godt weekend og en dejlig juleferie, jeg skal arbejde for 2, Poul brækkede anklen i torsdags så han sidder helt stille.

Netti said...

Jeg har ferie nu og det er dejligt skal jeg hilse og sige :)
Det er nogle rigtig flotte kort du har lavet og tak for julehilsnen og det meget flotte kort :)

Dit layout kan jeg rigtig godt lide. Det er nogle flotte farver du har brugt og fed opsætning.

Tillykke med nomeringen - den er helt sikkert velfortjent.

madamtridse said...

Et stort tillykke med Signe d.23 Hi hi ja hvem tænker på det.;)
Det er igen nogle flotte julekort du har lavet.
Du må ha' en rigtig velfortjent juleferie.:)
Tillykke med nomineringen.:)

Pialine said...

Hej
Der ligger en lille jule award til dig på min blog. Så kig forbi min blog.
Juleknuzzer
Pialine

PS. Tillykke med nomineringen

Charlotte Ravn said...

Stort tillykke med Signe! I tænkte vel det samme som vi gjorde hihi Jeg havde termin den 24, men fødte den 12, så jeg var lidt smartere end dig :) Nå jeg er sikker på, at hun får en dejlig dag alligevel, selvom den drukner lidt i julen.
Totalt lækre kort du har lavet og super flot LO, hvor sjovt hun sådan fik krøller lige pludselig.
Stort tillykke med den fuldt fortjente nominering.

Margit said...

Flotte julekort og fint LO med S. og hendes hår. Til lykke med hende i morgen.
Og til lykke med nomineringen. Godt gået og fuldt fortjent.

Eva Dohn said...

Super flotte kort du får lavet! Tillykke med datteren :o)

Betina Olesen said...

Tillykke med datteren i dag.... håber i får en skøn dag, trods tiden sig nærmer.... men det er i jo sikkert helt vant til efterhånden ;-)

Hvor er det bare et godt LO, og igen rigtig mange fotos på engang, det er så sejt at du kan, og at det samtidig ligner noget...flot flot...

Skønt hår den unge dame har..

Knuz Betina