Saturday, July 05, 2008

Challange from Solvej

Last Thursday I went by Solvejs place on my way home from my job. It was good to she here again, we had a nice long talk. She walked me out to my car and we where talking about getting together to do some scraping, then she laughed and said we should give each other some challenge and she had a perfect one for me, I had to use 7 pictures on one page. I think she was just kidding but dear Solvej this one is for you………8 pictures on one page ;O)

I torsdags kørte jeg forbi Solvej på vej hjem fra arbejde. Det var dejligt endelig at ses igen, hun er jo en berejst dame. Vi havde en god lang snak og på vej ud til min bil, snakkede vi om at mødes igen, så vi kan få gang i scrapperiet. Solvej forslog ,at vi lave små interne udfordringer til hinanden og menten hun havde en oplagt en til mig. Brug 7 billeder på et enkelt layout (en af Solvejs specialer). Jeg tror det bare var for sjov, men jeg elsker udfordringer så …………..Solvej den her er til dig 8 billeder på et enkelt layout :O)

I used papers from October Afternoon, I just love those papers and think is one of my new favourite brand.

Jeg har brugt papir fra October Afternoon og det er simpelthen gået hen og blevet et af mit favorit papir mærker. De er så lækre.I have been scraping a lot this last week , but I can show it all, it´s for a secret project. I can show you this one I made for my Danish challenge blog 1-2-3-scrap.Jeg har faktisk scrappet en del i den her uge, men jeg kan ikke vise det ,da det er til et hemmeligt projekt. Jeg kan dog vise den her, jeg lavede til vores udfordringsblog 1-2-3-scrap. Denne gang går udfordringen ud på, at man skal lave sin egne transperant og bruge den som pynt på sit layout. Præmien er et lækkert sæt clearstamps fra Autumn Leaves. Vil du vide mere så tjek det her http://1-2-3-scrap.blogspot.com/

Thanks for stopping by

Tak fordi du kiggede forbi.

13 comments:

linda.k said...

SUPER fedt Lo. Elsker opsætningen, og det ser virkelig flot ud med alle de billeder!!! Jeg kan godt forstå at du kan lide papiret, det er bare rigtig lækkert :). God weekend!

Charlotte Ravn said...

Herligt at i sådan udfordrer hinanden og sikke et lækkert LO du fik ud af det! Flot med de mange billeder

Cecilie said...

Jeg er med dig - OA er super duper lækre papirer. Og dine layouts er så fine!

Fik vist ikke kommenteret på din post om Anders, men jeg er glad for at høre, at I fik positive svar!

Anne Bente said...

super lækre loer som altid, lækre detaljer og farver :)

Anonymous said...

Har set det
BAR

Pia said...

Super lækre loer, imponerende med alle de billeder på et lo, men ved du altid er frisk på en udfordring

Solvej said...

Godt gået :) Det næste må så være et dobbelt LO, hvor du ikke må bruge bånd/knapper/blomster, og der skal være mindst 6 billeder på hver side - Er du frisk?

Knus
Solvej

Paula said...

Fabulous pages. I love how you have incorporated so many photos onto one page they look fatastic together.

Betina Olesen said...

Sjovt at du tog udfordringen op, og du har jo bare løst den perfekt, det ser rigtig godt ud... men kan allerede læse at Solvej er på de vilde vover igen med en ny grum en' ;-) huha siger jeg bare....LOL... er også helt vild med det papir fra OA, har siddet og savlet ved siden af Netti de sidste par gange...vil ha, vil ha..... Hov, har du fået lært at hækle????

Super skøn udfordring, glæder mig vildt til at komme igang....

Knuz Betina

Mia said...

Hold op mand hvor er det bare en SUPER løsning på at bruge mange billeder på et LO (noget af det jeg syntes er RIGTIG svært!)... Kan rigtig godt lide din stil og den farve sammensætning du har brugt...og fedt at de er samlet på midten!

Netti said...

Ja jeg er også vild med det papir. det er sååå lækkert og endda på begge sider.
Superflotte laayouts du har lavet. Vild fede opsætninger og farver. Jeg elsker når der bruges mange billeder

Joz said...

You continue to make amazing work! Keep it up!

Joz

Reiko said...

Utrolig flot at du kunne få så mange billeder ind på en side og så alligevel få så mange andre detaljer med. Flot