Sunday, June 01, 2008

a hard layout

Today I decided to make a layout about the worst 20 minutes in my life. It´s very hard but I had to have it out of my system and I felt so much better afterwards.

Jeg har lavet mit sværeste layout i dag om de værste 20 minutter i mit liv. Det var rigtig hårdt men jeg blev nød til at få det ud af mit system.

The journaling goes something like this:

I can still hear your desperate scream. Remember the scary sight, when I ran into the scrap room. There did the love of my life laying on the floor, shacking in cramps. I can still hear my own desperate scream, when I called your name. I can still feel the anxious in my body when I didn’t get an answer.
I still remember the panic running through my body, the few seconds it took to call 911. I can still hear hoe I almost cried when I asked for an ambulance.
I can still remember how scary it was to watch you laying there and I couldn’t do anything else than talking to the man from the alarm central and making sure you where breathing.
I remember how I cuddled your face and talked softly to you. I didn’t get any answer but it helped my nerves.
I remember all the thoughts running through my head, while I was waiting for the ambulance. “ where you about to die in my arms? What if Signe woke up, what was I suppose to tell here? How should I every be able to live without you?
I remember clearly how the 20 minutes it took the ambulance to get here felt like 100 years. It´s the worst 20 minutes in my life. My life stopped in these 20 minutes and I will never forget them.
I hope I never will experience that again, because you are the love of my life and I can live without you.
Teksten lyder sådan her

Jeg kan stadigvæk høre dit desperate skrig, huske det uhyggelig syn, der mødte mig, da jeg løb ind i kontoret . Der låg mit liv kærlighed på gulvet, med det hvide ude af øjnene og kramper i hele kroppen.
Jeg kan stadigvæk høre mit eget desperat skrig, da jeg kaldte på ham. Jeg kan stadigvæk mærke angsten i min krop, da jeg intet svar fik.
Jeg husker stadigvæk, hvordan panikken bredte sig i min krop, de få sekunder det tog at ringe 112.
Jeg kan stadigvæk høre, hvordan min stemme knækkede over, da jeg bad om en ambulance.
Jeg kan stadigvæk huske, det uhyggelig syn, da du låg der med kramper og fråde ud af munden og jeg intet kunne gøre, andet end at snakke med manden fra alarmcentralen og holde øje med at du trak vejret.
Jeg huske tydeligt hvordan jeg kælede din kind og snakkede sagte til dig. Jeg fik intet svar, men det hjalp på mine nerver.
Jeg husker tydeligt, hvordan jeg kæmpede med at holde hunden væk fra dig, han kunne jo ikke forstå, hvorfor du bare låg der.
Jeg husker alle de tanker der løb igennem mit hoved mens jeg ventede på ambulancen. ”Var du ved at dø i mine arme? Hvad hvis Signe pludselig vågnede, hvad skulle jeg fortælle hende? Hvordan skulle jeg nogensinde blive i stand til at leve uden dig?
Jeg glemmer aldrig det blik du havde i øjnene ,da du pludselig kigge på mig. Et blik fyldt med så meget rædsel, at jeg troede, du havde mistet forstanden.
Jeg husker tydeligt, hvordan de 20 minutter det tog ambulancen at komme frem, føltes som 100 år og de var de VÆRSTE 20 MINUTTER I MIT LIV.
I disse 20 minutter gik min verden i stå og jeg glemmer dem aldrig. Jeg håber, aldrig jeg nogensinde kommer til at opleve det igen, for du er mit livs kærlighed og jeg kan ikke leve uden dig.My husband is going to have the MR scan tomorrow and the EEG on friday. If we are lucky we got the result in 10 days.

Anders skal til MR scanning i morgen og EEG måling af hjerne på fredag og hvis vi er heldige ,så har vi et svar om 10 dage.

Thanks for stopping by.

Tak fordi du kiggede forbi.

24 comments:

Netti said...

Wow en superflot tekst. Enormt personlig og dejlig. Godt at du har skrevet det ned.
Et rigtig flot layout med super billeder af din og Anders.
Held og lykke med mr-scanningen og EEG-undersøgelsen.
Vi krydser fingre.

Kornum said...

Super flot lo det er bare sååå flot og en flot tekst, det foto af dig selv er sååååå flot.
Held og lykke til Anders håber det går godt.
Knus

Sofie said...

Ja, pu ha det er en skrækkelig omgang i var igennem her. Held og lykke med mr-scanning;0)

Og et dejligt layout iøvrigt!

Scrapbook With Vanilla said...

Oh honey... my heart goes out to you... sending love your way...
take care...
xxx

Annette said...

Jeg har helt gåsehud af at læse teksten. Kan pludselig igen huske da jeg fik din sms da det var sket. Men super flot LO du har lavet om det, opsætningen er SÅ flot.

X-fingre for scanningen idag.

charlotte said...

Puha Lisette, der fik jeg en helt klump i halsen. Forstår godt at du må gøre noget for at få den grimme oplevelse ud af dit system. DEt blev et meget, meget flot og meget personligt LO. Meget fine farver og gode billeder af jer to.
Held og lykke med undersøgelserne!
((Knus)).

Charlotte Ravn said...

Puh ha Listte, det er godt nok et stærkt LO, jeg sidder her med klump i halsen! Håber aldrig i skal opleve det igen! Held og lykke med undersøglserne!

Gitte said...

UUhhh - et meget følsomt og rørende LO - men det vel også det scrapbooking giver mulighed for. At scrappe om det, som betyder mest for os. Held og lykke med scanningen idag.

Christina / LaChris said...

Pyh ha ! Jeg kan godt huske, at du har skrevet om det på din blog...og det giver mig atter gåsehud (også her i sommervarmen). Pøj pøj med scanningen !
OG forresten da lige en kommentar til dit LO : Super flot ! Rigtig flot sat op og billederne af Jer begge er smadder flotte :O)

Connie said...

Hvor er det stært gået. Flot at du fik det lavet og at du ville dele det med os. Såååå flot gået.

Håber det er gået godt med Anders idag.

Paula said...

Very beautiful words I remember loving so much it hurt that way. What a perfect way to get it out of the system.
You are both in my thoughts.

Majer said...

Fantastisk flot og personligt LO!

MH72 said...

Sikke et layout. Det er vildt flot - og så er teksten fantastisk. Fordi det føles så ærligt og lige fra hjertet. 10 stjerner her fra mig...

BellaMio said...

Det er et utroligt flot LO.., og en flot og meget personlig tekst!! Men som du skriver.., det er godt at få det ud!! Held og lykke med mr. scanningen i morgen!! Også tak for en super inspirerende blog, du er en fantastisk scrapper.. :-)

Anne Bente said...

åhhhh hvor er den flot, og så meget tekst du har fået med, krydser alt for at alt går godt

Betina Olesen said...

Jamen, jeg har bare ingen ord........... Uhhhhaaaaaa.....

Jeg synes..... at det er så stærkt at du kan sætte ord på din oplevelse på denne måde, og så dele det bagefter med os andre.... meget stærkt og personligt... Ville ønske at jeg havde en masse vise ord at dele med dig, men kan slet ikke finde nogen...

Jeg håber og tror på at alt går godt med scanning etc.godt a i får nogle svar på det skete, istedet for at gå i uvisheden....

Jow ;-) et flot LO også...

Knuz Betina

Cecilie said...

Ikke alene er det et super layout, det er også et der brænder igennem. Et jeg kun kan forestille mig hvor hårdt det var for dig at scrappe. Men også et der kan være helende at skrive. Jeg håber, at I får svar på, hvad der skete med Anders, når han er blevet scannet.

Charlie said...

Flot og rammende - præcis det vi alle frygter og SÅ heldigt du var lige i nærheden da det skete. Håber det vil hjælpe dig at det nu står sort på hvidt og du kan sende det lidt længere tilbage i hukommelsen. Håber scanning og undersøgelse er gået godt og I og lægerne snart bliver kloge på hvad der skal til for at din mand får det godt igen. Knus

Rikke Eskildsen said...

Kan godt forstå, det var et svært lo. Men hvor er der godt. Jeg fik kuldegysninger, mens jeg læst din tekst og kunne næsten føle hvordan du havde det.
Held og lykke med undersøgelserne.

Betina Olesen said...

Hejsa

Her er linket til "billetterne"....

http://www.jennibowlin.com/eco/store.asp?SID=1&Category=11

Hygge fra Betina

Anonymous said...

Håber at I har det godt og er ved godt mod. Jeg fik helt gåsehud og kunne se dig for mig.
BAR

Pialine said...

Jeg sidder her med tårer i øjnene da jeg læser teksten og samtidig i tankerne gennemgår de ord du har skrevet. LO´er smukt og teksten er godt skrevet. Jeg håber på det bedste for jer begge.
Knuzzer Pialine

Lone said...

Flot og meget rørende LO, stærkt gået at du fik det hele ned på papir. Held og lykke med undersøgelserne.

Anonymous said...

det er bare så flot gjort, og rigtig flot layout. Håber i snart har fået svar!!