Sunday, December 16, 2007

Five more days

5 more day to go and then I have a hole week Christmas holiday and I just can’t wait . A hole week of sweet nothing. I’m just going to relax and spent time with me family and hopefully do a lot of scrapping.

This year we are celebrating Christmas in our home, so today we are going to go out to buy a tree. I have decided that we are going out to a place where we can fell it our self. We have never don that before, so I think it about time.

Last time when I was to a crop at my local scrapbook store my sweet scrap buddy Linda show me how to make my own Christmas decorations. I was surprised how easy it was to make and I’m going to make more next year.…..take a look

Så der kun 5 dage til jeg har juleferie og tiden kan kun gå for langsom. Jeg glæder mig i den grad til en hel uge med ingenting, bare slappe af og være sammen med min familie. Der skal selvfølgelig også scrappes ;O)

I år skal vi fejre jul herhjemme, så i dag skal vi ud og finde et juletræ. Jeg har besluttet at vi i år skal ud et sted, hvor vi kan fælde det selv. Det har vi aldrig prøvet før og jeg tror at det kan blive en rigtig hyggelig tur og nogle gode scrap billeder.

Sidste gang jeg var til crop hos DreamPapers viste søde Linda mig hvordan man kan lave sig eget julepynt. Det har jeg nu prøve og jeg er meget overrasket over hvor nemt det var….se her

And now for the winner of my advent drawing. This time it´s my daughters best friend Anne Sofie that has help my with the drawing. The winner is…… LONE.

Nå ja der var noget med en lodtrækning. I denne uge er det min datters bedste veninde Anne sofie som har hjulpet mig med lodtrækningen og vinderen er……. LONE .
Lone mail mig a-lmadsen@madsen.mail.dk lige din adresse så jeg kan sende en lille adventsgave til dig.

Thanks for stopping by

Tak fordi du kiggede forbi.

12 comments:

Majer said...

Den er godt nok flot den stjerne. Kan du ikke lige lave en opskrift til os andre?? :-)

God fornøjelse med juletræsfældningen :-)

Charlotte Ravn said...

Sikke noget flot julepynt og sjovt, at se en anden variation af Susanne Meltesens kræmmerhuse!
Rigtig god fornøjelse med juletræsfældningen, det plejer vi også altid, at gøre :)

Lone said...

Ihhh hvor dejligt med en adventsgave.....sikke heldig jeg er idag ;-)
Super flot julepynt....kunne som Majer osse godt tænke mig en opskrift ;-)

Karen aka Lindse said...

Jeg istemmer koret med ønsket om en opskrift på stjernen - wow den er godt nok flot! GOd fornøjelse med juletræs fældningen, det havde vi også planer om, men tiden er i mod os!

charlotte said...

NØØØØJ - hvor er det flot det pynt! Den stjerne der er virkelig nydelig!! :-) Og lækre ark du har brugt til det.

Rigtig god juletræs-fældningstur - og glædelig 3. søndag i advent. :-)

Mutte said...

Hold da op hvor er den stjerne flot, jeg vil også gerne have en skabelon til den stjerne. Fortsat god 3. søndag i advent.

piabau said...

Det er supert flot det du har lavet, det er en god læremester du har haft. Det er så hyggeligt at hælde juletræet selv, god tur

netti said...

Total lækker stjerne og jeg vil da også gerne se en opskrift :o)
Tillykke til Lone med hendes lille RAK :o)

Vi er altid ude og fælde juletræ og det er smadder hyggeligt og noget vi ser frem til hvert år, så god fornøjelse :o)

Jannet said...

Sikke en flot stjerne. Jeg vil også meget gerne have en opskrift.

Anne Bente said...

wawww, det var dog nogeet enormt flot pynt du der har fået lavet:)

jeg kan godt forstå du glæder dig til en uges ferie:)

ha en god aften :)

maria said...

wow hvor er den flot den stjerne, den kunne jeg godt forstille mig hænge i mine køkkenvinduer så som andre siger en opskrift ville være dejligt :0)

Solvej said...

Tak for telefon konsultattion på stjernen! Det lykkeds mig alligevel at lave det forkert, men jeg fik det reddet, men jeg synes ikke min blev helt så flot som din, men det kan du jo selv tage stilling til d. 28. :o)